"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

:(

Postprzez sowik 2005-08-05, 2:04 pm

Czemu wy tak narzekacie?? Sam mam 13 lat i chodzę do młynka. Staram się bardzo ( nie olewam ), zdzieram gardło a wy na takich młodszych tak jesteście nastawieni źle!! A niektórzy starsi od nas sobie tylko siedzą i nic nie robią!! Tak nie może być :evil: . :(
Ostatnio edytowano 2005-08-18, 6:44 pm przez sowik, łącznie edytowano 1 raz
sowik

Re: :(

Postprzez SkOwRoN 2005-08-05, 2:07 pm

sowik napisał(a): A niektórzy starsi od nas sobie tylko siedzą i nic nie robią!! Tak nie może być :evil: . :(

z tym się zgodzę ! bo często tak jest że młodsi krzyczą a starsi stoją i nic... :roll:
SkOwRoN

Postprzez Franz 2005-08-05, 3:43 pm

SkOwRoN napisał(a):
sowik napisał(a): A niektórzy starsi od nas sobie tylko siedzą i nic nie robią!! Tak nie może być :evil: . :(

z tym się zgodzę ! bo często tak jest że młodsi krzyczą a starsi stoją i nic... :roll:

A wy coś robicie oprócz pisania na forum ??
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez SkOwRoN 2005-08-05, 3:45 pm

Franz napisał(a):A wy coś robicie oprócz pisania na forum ??

A nie :?: :evil: tak się składa że ostatnio Ultras Zagłębie nie brało nas pod uwagę :!: :roll: :roll: więc nie będziemy się wpychać tam, gdzie nas nie chcą ... a jak wiesz, zawsze kiedy tylko jest potrzeba coś zrobić to przyjeżdżamy i pomagamy ! :evil:
SkOwRoN

Postprzez Franz 2005-08-05, 3:48 pm

SkOwRoN napisał(a):
Franz napisał(a):A wy coś robicie oprócz pisania na forum ??

A nie :?: :evil: tak się składa że ostatnio Ultras Zagłębie nie brało nas pod uwagę :!: :roll: :roll: więc nie będziemy się wpychać tam, gdzie nas nie chcą ... a jak wiesz, zawsze kiedy tylko jest potrzeba coś zrobić to przyjeżdżamy i pomagamy ! :evil:

Tu już nie o to chodzi ale zamiast siedzieć obok młyna mogliście do niego przyjść i śpiewać, ale przecież możecie robić to co chcecie...
Franz
Pudzian

Postprzez SkOwRoN 2005-08-05, 3:52 pm

Franz .. chyba nie ma sensu się kłócić bo to nic nie da.. mogliśmy.. ale nikt nawet nie prowadził tego dopingu.. Kamil wszedł ze dwa razy.. krzyknął coś.. a tam mało kto powtórzył.. doping na tym meczu był według mnie niedostateczny.. zero jakiejkolwiek mobilizacji... później Maniaak próbował coś ruszyć ale też ciężko szło.. :( a my byliśmy na sektorze obok i też staraliśmy się dopingować jak tylko możemy.. były momenty że doping był dobry, a nawet b. dobry (gdy śpiewał cały stadion) ale to tylko chwilę.. najpierw zróbmy porządek na młynie aby "dowodzący" był słuchany, a dopiero później mówmy kto śpiewa a kto nie :twisted:
SkOwRoN

Postprzez Ader 2005-08-05, 5:59 pm

SkOwRoN napisał(a):Franz .. chyba nie ma sensu się kłócić bo to nic nie da.. mogliśmy.. ale nikt nawet nie prowadził tego dopingu.. Kamil wszedł ze dwa razy.. krzyknął coś.. a tam mało kto powtórzył.. doping na tym meczu był według mnie niedostateczny.. zero jakiejkolwiek mobilizacji... później Maniaak próbował coś ruszyć ale też ciężko szło.. :( a my byliśmy na sektorze obok i też staraliśmy się dopingować jak tylko możemy.. były momenty że doping był dobry, a nawet b. dobry (gdy śpiewał cały stadion) ale to tylko chwilę.. najpierw zróbmy porządek na młynie aby "dowodzący" był słuchany, a dopiero później mówmy kto śpiewa a kto nie :twisted:

to po co sie wtracasz?
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Royal_yf 2005-08-05, 6:13 pm

jak doping prowadzi chlopak ktory ma 16 lat to i taka srednia bedzie w mlynie, nie wiem czemu sie dziwicie, po 2 kolesia nikt kompletnie nie znal, ja go na wyjazdach prawie nie widzialem, to musi byc koles kogo wiekszosc zna, posadzilbym tam WOYTAK :] jego z forum nie tylko naszego kazdy zna heh
Royal_yf

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-08-05, 6:56 pm

Jak dla mnie i dla innyc osob ( wiekszosci chyba ) najlepszy prowadzacy jest taki jeden ( wlasnie zapomnialem jak na niego mowia ) taki zachrypły ma głos...czesto chodzil z zielonej koszulce albo bez....no wiecie o kogo chodzi :wink:
Byly takie mecze jak doping prowadzil Krzywy przez dluzszy czas i pozniej schodzil i wchodzil wlasnie ten O ktorym pisze to slyszalem jak nie ktorzy tez mowili ze on jest najlepszy :!:
Do Krzywego tez nic nie mam ale jak mowicie ze ma to byc ktos straszy to powiedzialem co wiedzialem :wink:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez DaMi 2005-08-05, 6:58 pm

Zapewnie chodzi o Szymka :)
DaMi

Postprzez mdc dg 2005-08-05, 7:39 pm

Royal_yf napisał(a):jak doping prowadzi chlopak ktory ma 16 lat to i taka srednia bedzie w mlynie, nie wiem czemu sie dziwicie, po 2 kolesia nikt kompletnie nie znal, ja go na wyjazdach prawie nie widzialem, to musi byc koles kogo wiekszosc zna, posadzilbym tam WOYTAK :] jego z forum nie tylko naszego kazdy zna heh

Zgadzam się z tą wypowiedzią w całości."Wodzirej" powinien być znany,szanowany, posiadać jako taki autorytet.Podam przykład Potara z Widzewa,ten koleś swoim wyglądem już wzbudza respekt :wink: Czy w naszych szeregach jest osoba która czuje się na siłach dźwignąć młyn z tego marazmu :?:
mdc dg

Postprzez Franz 2005-08-05, 8:17 pm

Przecież już wcześniej były takie propozycje, ale nikt ze starszych nie chce prowadzić dopingu :/ .
Franz
Pudzian

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-08-05, 8:19 pm

Ja moge prowadzic :lol: :wink: ale mnie nikt nie slucha :?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez DaMi 2005-08-05, 8:26 pm

^m@rcin^ napisał(a):Ja moge prowadzic :lol: :wink: ale mnie nikt nie slucha :?

Marcin bo doping musi prowadzić ktoś z jajami :)

A co do młyna to jeżeli nie pojawią się w nim starsze osoby to o dobrym dopingu nie ma co marzyć a starsze osoby nie przyjdą jak w młynie będą stać same dzieci (smutne ale prawdziwe)
DaMi

Re: :)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-08-05, 8:27 pm

DaMi napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):Ja moge prowadzic :lol: :wink: ale mnie nikt nie slucha :?

Marcin bo doping musi prowadzić ktoś z jajami :)

A co do młyna to jeżeli nie pojawią się w nim starsze osoby to o dobrym dopingu nie ma co marzyć a starsze osoby nie przyjdą jak w młynie będą stać same dzieci (smutne ale prawdziwe)

dzieki :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice