Zagłębie - Szczakowianka - kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez 19.barteq.06 2005-10-15, 4:58 pm

Ten pijany żulek w niebieskiej kurtce to hańba dla wszystkich kibiców bedących na meczu :( Z kolei jak nie miał kto prowadzić dopingu to pijaczek miał okazje pokazać jakim jest wielkim fanem Zagłębia prowadząć beznadziejny doping :( Ale od 60 min te race flagi to było jedne z lepszych rzeczy jakie widziałem :) Mam nadzieje ze się to zmieni bo Zagłębie zagrało dzisiaj bardzo dobry mecz :)
19.barteq.06

Postprzez Ader 2005-10-15, 5:46 pm

FIGHTER1906 napisał(a): NIE CZARUJMY SIĘ, NIE MA KRZYWEGO = NIE MA DOPINGU.

Ameryki nie odkryles...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez mdc dg 2005-10-15, 5:48 pm

Chłopaki może warto się zastanowić nad rozwiązaniem takim jak na Lechu, może warto zrobić selekcje w młynie bo to już jest żenada kto przychodzi do młyna-żule i dzieci po 12 lat to chyba nie tak ma wyglądać,przecież pare lat temu byliśmy wstanie wystawić dobry ilościowo i jakościowo młyn.Może warto przenieść młyn pod zegar, a może poprostu nie wystawiajmy młyna bo robimy z siebie pośmiewisko :oops:
mdc dg

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-15, 5:48 pm

Zebralismy 511 zl i 1,5 Euro dziekujemy !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez FarCry 2005-10-15, 8:22 pm

mdc dg napisał(a):Chłopaki może warto się zastanowić nad rozwiązaniem takim jak na Lechu, może warto zrobić selekcje w młynie bo to już jest żenada kto przychodzi do młyna-żule i dzieci po 12 lat to chyba nie tak ma wyglądać,przecież pare lat temu byliśmy wstanie wystawić dobry ilościowo i jakościowo młyn.Może warto przenieść młyn pod zegar, a może poprostu nie wystawiajmy młyna bo robimy z siebie pośmiewisko :oops:

masz dokłądną racje bo to co się dzieje na młynie to jest szczyt stojąc dzis na młynie u samej góry zauważyłem ze większosć to są najebani kolesie lub dzieci dokłądnie powinna bys selekcja lub zrobic młyn na sektorze bez krzesełek i przychodzi ten kto ma ochote pośpiewac pobawić się i dzieci i pijanych prosic o przejscie na inny sektor ;)
FarCry

Postprzez CharoN^ 2005-10-15, 8:32 pm

Znów zaczniemy ten sam temat, i skończymy na tym samym. Za to trzeba wziąść się poważnie, i powinny zrobić to odpowiednie osoby (bo większość z nas, forumowiczów, może sobie pisać do woli...).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Ader 2005-10-15, 8:40 pm

Z forum szczakowianki
haha a wracajac do dopingu kibicow zaglebia to WIELKIE haha co to mialo byc? i to jest czolowka ultras?
hehe doping z ich strony bardzo mierny... :| >anemiki< haha

Jesli oni sie z nas smieja to jest naprawde cos nie tego...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-15, 8:46 pm

Adi89 napisał(a):Z forum szczakowianki
haha a wracajac do dopingu kibicow zaglebia to WIELKIE haha co to mialo byc? i to jest czolowka ultras?
hehe doping z ich strony bardzo mierny... :| >anemiki< haha

Jesli oni sie z nas smieja to jest naprawde cos nie tego...

A niech sie smieja :lol: My posmiejemy sie na wiosne
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-15, 10:11 pm

PANOWIE OGROMNA PROŚBA DO ULTRASÓW I MYŚLĘ, ŻE NIE JEST ONA TYLKO W MOIM IMIENIU. CHŁOPAKI ZRÓBCIE COŚ Z TYM MŁYNEM (CHODZI O SELEKCJĘ), PO PROSTU WYWALAJACIE Z NIEGO LUDZI, KTÓRZY NIE ODPOWIADAJĄ PEWNYM KRYTERIOM (WIADOMO O CO CHODZI), A ZACHĘCAJCIE LUDZI, KTÓRZY NAPRAWDĘ SIĘ NADAJĄ. MYŚLĘ, ŻE EFEKT BĘDZIE PIORUNUJĄCY. PRZEPRASZAM, ŻE ROZMYŁEM TEMAT, ALE MUSIAŁEM.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-15, 10:13 pm

FIGHTER1906 napisał(a):PANOWIE OGROMNA PROŚBA DO ULTRASÓW I MYŚLĘ, ŻE NIE JEST ONA TYLKO W MOIM IMIENIU. CHŁOPAKI ZRÓBCIE COŚ Z TYM MŁYNEM (CHODZI O SELEKCJĘ), PO PROSTU WYWALAJACIE Z NIEGO LUDZI, KTÓRZY NIE ODPOWIADAJĄ PEWNYM KRYTERIOM (WIADOMO O CO CHODZI), A ZACHĘCAJCIE LUDZI, KTÓRZY NAPRAWDĘ SIĘ NADAJĄ. MYŚLĘ, ŻE EFEKT BĘDZIE PIORUNUJĄCY. PRZEPRASZAM, ŻE ROZMYŁEM TEMAT, ALE MUSIAŁEM.

Ale my sobie nie umiemy z tym poradzic powinien to zrobic ktos inny !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Doping

Postprzez Przemek26 2005-10-15, 10:24 pm

Gdzie był dzisiaj młyn????. Napradę piłkarze wygrali kibie + doping przgrali.
Co się stało?????????????????
Przemek26

Re: Doping

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-15, 10:25 pm

Przemek26 napisał(a):Gdzie był dzisiaj młyn????. Napradę piłkarze wygrali kibie + doping przgrali.
Co się stało?????????????????

A ty gdzie byles ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :(

Postprzez gregor_g4 2005-10-15, 10:43 pm

^m@rcin^ napisał(a):Ale my sobie nie umiemy z tym poradzic powinien to zrobic ktos inny !

Marcin, nazywacie sie Ultras Zaglebie, a ultras to przede wszystkim doping i to Wy glownie jestescie odpowiedzialni za jego organizacje, jednak zdaje sobie sprawe iz sami mozecie wiele nie zdzialac, dlatego proponuje porozmawiac z osobami ktore na Zaglebiu maja autorytet, czy nie zgodzil by sie pomoc,naszego dopingu w przywroceniu do odpowiedniego poziomu. Co do dzisiejszego meczu: nasz mlyn sie nie popisal delikatnie mowiac, a zaintonowanie piosenki "Polska bez Slaska" pozostawiam bez komentarza, podobnie jak "Coscie tak cicho" po czym nasz pseudo mlyn ucichl... :roll: dlatego wlasnie w innym temacie napisalem zeby zrobic selekcje i wyeliminowac z mlyna gowniarzy i pijanych meneli. Co do Szczakowianki, starali sie dopingowac, raz im to wychodzilo lepiej, raz gorzej, jednak przy naszej dzisiejszej wybitnej niemocy mieli duze pole do popisu. Na dzisiejszym meczu nie spodziewalem sie zadnej oprawy dlatego + dla UZ.
gregor_g4

Postprzez buli 2005-10-15, 10:51 pm

FIGHTER1906 napisał(a):PANOWIE OGROMNA PROŚBA DO ULTRASÓW I MYŚLĘ, ŻE NIE JEST ONA TYLKO W MOIM IMIENIU. CHŁOPAKI ZRÓBCIE COŚ Z TYM MŁYNEM (CHODZI O SELEKCJĘ), PO PROSTU WYWALAJACIE Z NIEGO LUDZI, KTÓRZY NIE ODPOWIADAJĄ PEWNYM KRYTERIOM (WIADOMO O CO CHODZI), A ZACHĘCAJCIE LUDZI, KTÓRZY NAPRAWDĘ SIĘ NADAJĄ. MYŚLĘ, ŻE EFEKT BĘDZIE PIORUNUJĄCY. PRZEPRASZAM, ŻE ROZMYŁEM TEMAT, ALE MUSIAŁEM.

POPIERAM!!:) Marcin ,jest was tylu,że na pewno dalibyście radę ,gdybyście się chociaż trochę postarali.Pozdrawiam
buli

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-15, 10:59 pm

buli napisał(a):

POPIERAM!!:) Marcin ,jest was tylu,że na pewno dalibyście radę ,gdybyście się chociaż trochę postarali.Pozdrawiam

12 oosb to chyba nie wiele, Wiekszosc mlode osoby.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice