Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
piotrekzaglebie napisał(a):no masz racje przydal by sie jakis spiewnik na stronie ZAGŁĘBIA bo jeden znalazlem ale to stara stronka jest :? sam nie znam wszystkich piosenek a niektore mi sie myla i przydalo by sie troche pouczyc :) niektorzy moga sie bac przychodzic do młyna wlasnie z uwagi ze nie znaja wszystkich piosenek :? tak chyba tez moze byc przynajmiej mi sie tak wydaje. Pozdrawia :!: :!: :!: :piwo:
CharoN^ napisał(a):Ja mogę spisać, tylko nie znam dokładnie niektórych pieśni... (np. "niech wiara do zwycięstwa...").
^m@rcin^ napisał(a):piotrekzaglebie napisał(a):no masz racje przydal by sie jakis spiewnik na stronie ZAGŁĘBIA bo jeden znalazlem ale to stara stronka jest :? sam nie znam wszystkich piosenek a niektore mi sie myla i przydalo by sie troche pouczyc :) niektorzy moga sie bac przychodzic do młyna wlasnie z uwagi ze nie znaja wszystkich piosenek :? tak chyba tez moze byc przynajmiej mi sie tak wydaje. Pozdrawia :!: :!: :!: :piwo:
To spisz wszystkie piosenki i spiewnik sie zrobi :)
piotrekzaglebie napisał(a)::? a dobra bo widze ze nie rozumiecie :) mi by sie to przydalo bo NIE UMIEM NIEKTORYCH piosenek a nie ze chce to robic :? juz sie nie wypowiadam na ten temat :D
DaMi napisał(a):piotrekzaglebie napisał(a)::? a dobra bo widze ze nie rozumiecie :) mi by sie to przydalo bo NIE UMIEM NIEKTORYCH piosenek a nie ze chce to robic :? juz sie nie wypowiadam na ten temat :D
Wystarczy że będziesz chodził na mecze i piosenki same Ci i się nauczysz bez śpiewnika - tak było w moim przypadku :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników