Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
UK napisał(a)::) Ja choć jestem z Będzina wolę projekt z herbem Sosnowca. Tak było pierwotnie na fladze i Ja jestem za tym, by Ta wielka flaga miała herb stolicy Zagłębia. :)
W póżniejszym czasie można pomyśleć nad sektorówką z wielkim napisem ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE. :wink:
:flaga:
LTMario napisał(a):taki mój mały pomysł :
Jeśli będa bilety w przedsprzedaży na Widzew można zrobić żeby kosztowały 13 złoty , i już bedzie po 1 zł z każdego biletu ( wiem czytałem już 34828 razy ze tak nie można ) ale inaczej takiej kwoty się nie uzbiera i albo ludzie będą dawać te 13 złoty albo będą stać przed kasą i kupować , innego wyjścia na dzień dzisiejszy nie widze.
Morpheus napisał(a):Marcin jakby u nas te dziewczyny zbierały to może też byłoby tego więcej, a tak chłopakom do puszki wrzucać ?? Bez sensu.
P.S.
Kiedyś bodajże podczas meczu ze Skalnikiem Gracze (kiedy to było), organizowałem za pozwoleniem klubu zbiórkę dla chorej kumpeli i muszę powiedzieć że największe wzięcie... znaczy się najcięższe puszki miały te najładniejsze wolontariuszki ;)
Może FB nad tym pomyśli??? :)
Morpheus napisał(a):Marcin jakby u nas te dziewczyny zbierały to może też byłoby tego więcej, a tak chłopakom do puszki wrzucać ?? Bez sensu.
LTMario napisał(a):Jeśli będa bilety w przedsprzedaży na Widzew
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników