NIE Dla Trąbek ! ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez fabian 2004-01-30, 11:11 am

Co ty gadasz Albion ??? Moim zdaniem jest zupelnie odwrotnie, szczegolnie, ze zupelnej ciszy ciezko sie spodziewac, to primo, a secundo, lepiej nie trabic a chociaz bic brawo po udanych zagraniach, wtedy jest fajny efekt.
fabian

??

Postprzez Diouf39 2004-01-31, 10:04 am

Czegoś tu nie rozumiem. Przyjdzie gośc na Ludowy, usiądzie pod zegarem i zacznie trąbić z kolejarskiej lub z sprayu i to się wam nie podoba. A może jeszce ktoś podleci i mu je zabierze albo wpierdol spuści ?Trzeba się zastanowić jak to zrobić żeby kazdy na swój sposób mógł kibicować swojej drużynie a nie straszyć, że byłby to jego ostatni mecz. To po jaką cholerę jak jedziemy z meczu każdy na klakson w aucie naciska i w taki sposób sie cieszy a reszta, która czeka na przystaknach dzielnie mu wróruje. Mnie też nie bardzo podobają się długie czerwone trąby ze stadionu śląskiego bo tylko buczą i to z nich nie korzystajmy na Estadio de Ludowy.
Diouf39

...

Postprzez Krawiec 2004-02-03, 1:40 pm

Też uważam, ze trąby dezorganizują doping. Gdyby posiadacze trąbek dmuchali w nie podczas wychodzenia pikłkarzy z tunelu czy po golu albo podczas wykonywania rzutu roznago to oki ale jak wskazuje doświadczenie ludzie trabią bez sensu przez 90 min .

Nie dla trąbek !
Krawiec

Postprzez Albion 2004-02-17, 5:37 am

A mnie powtarzam trąbki nie przeszkadzają.
Z doświadczenia wiem że kiedy cały stadion śpiewa wtedy trębacze też śpiewają a dają o sobie znać swoimi trąbkami tylko wtedy kiedy jest cicho i brak dopingu....więcej tolerancji dla trąbek! :D
Jak cały Ludowy będzie żył tym co dzieje się na boisku i śpiew będzie non-stop...wtedy trąbki zamilkną.....Tego jestem pewny.
Nie pytajcie tylko dlaczego jestem tego pewny(sam trąbie to wiem :D )
Albion

Postprzez Pesto 2004-02-18, 12:28 am

CharoN^ napisał(a):Ja spotkałem się z identycznym przykładem podczas spotkania Polska:Węgry, także na Śląskim. Kiedy nasi przegrywali,

toś dojebał :D (wynik 0:0)

NIE JESTEŚMY PAJACAMI - PRECZ Z TRĄBKAMI I ŚWIECAMI
Pesto
kumaty

Postprzez Albion 2004-02-18, 2:31 am

Nie jesteśmy pajacami - nikt nie będzie dyrygował nami !!
Każdy ma swoje zdanie i będzie robił co chciał a według mnie bardziej "obciachowa" od trąbek jest orkiestra ...na meczu
Albion

Postprzez WOJTEK 2004-02-18, 7:54 am

Albion napisał(a):Nie jesteśmy pajacami - nikt nie będzie dyrygował nami !!
Każdy ma swoje zdanie i będzie robił co chciał a według mnie bardziej "obciachowa" od trąbek jest orkiestra ...na meczu
JA RÓWNIEŻ UWAŻAM,ŻE TRĄBKI POWINNO SIĘ POZOSTAWIĆ DLA ORKIESTRY.JEST TYLKO JEDEN PROBLEM.KTOŚ NA TYCH TRĄBKACH ZARABIA.I TRUDNO BĘDZIE KOGOKOLWIEK ODWIEŚĆ OD HANDLU.SKORO NA TYM JEST KASA TO WRĘCZ PRZECIWNIE.HANDLARZE BĘDĘ WYMYSLAĆ RÓŻNE NOWE POMYSŁY BY TYLKO WYRWAĆ KASĘ.A EFEKTY?? NIEKTÓRZY OGLĄDAJĄ MECZE BEZ GŁOSU W TELEWIZORACH.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez fabian 2004-02-19, 2:53 pm

WOJTEK napisał(a):RÓWNIEŻ UWAŻAM,ŻE TRĄBKI POWINNO SIĘ POZOSTAWIĆ DLA ORKIESTRY.

Wojt, Albion chyba jest przeciwnego zdania ;)

Albion, wez sie chlopie zastanow, chyba jestes jako jedyny na tym forum zwolennikiem wycia trabek, niech Ci da to troche do myslenia.

Jak dotad w dyskusji padaja argumenty przeciw:
-wiesniackie
-burzy doping
-przeszkadza itp.
Argumenty Twoje za:
- bo ja trabie, to jest fajnie :roll: :?:
fabian

Postprzez Kamilsts 2004-02-19, 3:08 pm

Za mecze na Śląskim to bym trąbki wyniszczył :-) ale na Małyszu mi nie przeszkadzały :-) nawet mam jedną w domu pokażę wam Ją na Ludowym nawet zagram :-)
Kamilsts

Postprzez Albion 2004-02-19, 3:18 pm

Fabian .no to już nie jestem jedyny...Jest jeszcze Kamilsts :D .
Bezsensowne trąbienie przez cały mecz non-stop jest wkurwiające ,mnie chodziło o coś innego .Np. Można trąbić podczas wykonywania rzutu rożnego ,rzutu karnego(dla drużyny przyjezdnej) i po golach. Czasem można też w czasie meczu ale tak żeby nie zakłócać dopingu bo kiedy cały stadion śpiewa trąbki powinny być cicho,tak zazwyczaj jest(wyjątek to stadion śląski, tam trąbią właśnie non-stop)
Albion

Postprzez WOJTEK 2004-02-19, 3:46 pm

Albion napisał(a):Fabian .no to już nie jestem jedyny...Jest jeszcze Kamilsts :D .
Bezsensowne trąbienie przez cały mecz non-stop jest wkurwiające ,mnie chodziło o coś innego .Np. Można trąbić podczas wykonywania rzutu rożnego ,rzutu karnego(dla drużyny przyjezdnej) i po golach. Czasem można też w czasie meczu ale tak żeby nie zakłócać dopingu bo kiedy cały stadion śpiewa trąbki powinny być cicho,tak zazwyczaj jest(wyjątek to stadion śląski, tam trąbią właśnie non-stop)
A JAKI MASZ POMYSŁ BY ZAPANOWAĆ NAD TYMI ŁOSIAMI ??BO JA CHYBA OGLĄDAJĄC MECZ SŁYSZAŁEM COŚ INNEGO.STADA ŁOSI TRĄBIĄCYCH BEZ PRZERWY.ALE MOŻE SIĘ MYLĘ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez lukes 2004-02-19, 4:23 pm

Albion napisał(a):a według mnie bardziej "obciachowa" od trąbek jest orkiestra ...na meczu

:shock: :shock: :shock: byles kiedys na Lazienkowskiej ?? :shock:
lukes
no spin

Postprzez WOJTEK 2004-02-19, 5:28 pm

lukes napisał(a):
Albion napisał(a):a według mnie bardziej "obciachowa" od trąbek jest orkiestra ...na meczu

:shock: :shock: :shock: byles kiedys na Lazienkowskiej ?? :shock:
JA BYŁEM I WIEM,ŻE GRAJĄ CHŁOPAKI EXTRA . :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2004-02-20, 2:02 pm

A Ja uwielbiam orkiestrę z Grodziska :-) nawet w Anglii się dziwili jak chłopaki zagrali ;)
Kamilsts

Postprzez Miłosz 2004-02-20, 2:21 pm

Szczerze to mnie też się podoba ta orkiestra jak np. Z Grodziska,więc może zbierze się kilka osób i zacznie grać na Ludowym :lol: :lol: :lol:
Miłosz
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice