regard napisał(a):regard napisał(a): Zagłębie to nie tylko wy
Z calym szacunkiem, ale to zdanie to chyba powinno byc skierowane do tworców flagi :roll: .
Codino to zdanie było skierowane właśnie do nich.
Sorry, zle zrozumiałem.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
regard napisał(a):regard napisał(a): Zagłębie to nie tylko wy
Z calym szacunkiem, ale to zdanie to chyba powinno byc skierowane do tworców flagi :roll: .
Codino to zdanie było skierowane właśnie do nich.
amstat napisał(a):Wysłany: Sro Maj 21, 2003 5:49 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Ta flaga nie powstanie...
krzysiek srodula napisał(a):....jedyne co chce dodac to to zebyscie przestali ta flage traktowac jako manifest polityczny kibicow Zaglebia!bo nim nie jest!.....
regard napisał(a):a jak kogos az tak bardzo ta flaga wkur.... to tak jak wszytkie inne wisi na plocie... wiec internetowi napinacze do dziela!""
Komenda Główna Policji napisał(a):Dla dobra zwycięstwa Narodowego Socjalizmu nad komunizmem poświęcił swoje dobre imię lecąc z poselstwem do Wielkiej Brytanii aby przyłączyła się do Rzeszy w walce z komunizmem.
Monti napisał(a):amstat napisał(a):Wysłany: Sro Maj 21, 2003 5:49 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Oczywiście nie musisz sie nikomu tłumaczyć. Ja osobiście jednak spodziewałem sie po Tobie tego że "dotrzymujesz słowa".
Franz napisał(a):Monti napisał(a):amstat napisał(a):Wysłany: Sro Maj 21, 2003 5:49 pm
Oczywiście nie musisz sie nikomu tłumaczyć. Ja osobiście jednak spodziewałem sie po Tobie tego że "dotrzymujesz słowa".
Tylko wtedy chodziło o flagę z podobizną Gierka, wychwalającam czasy jego rządów, a ta flaga co powstała ma przypomnieć o wydarzeniech z 1905 roku, przynajmniej ja tak to rozumiem...
Komenda Główna Policji napisał(a):Oddanie czci Rudolfowi Hessowi czy nawet wychwalanie całego NS i jednoczesne śpiewanie polskich tekstów patriotycznych nie musi być ze sobą sprzeczne.
Komenda Główna Policji napisał(a):Do Misiek1924
Rudolf Hess nie był jedym z największych oprawców Polski - pomyliły ci się zapewne osoby, chodziło ci zapewne o Komendanta KL Auschwitz Rudolfa Hoessa.
Rudolf Hess - zastępca Adolfa Hitlera, żeby uściślić, był człowiekiem, który poświęcił swoje życie na walkę z komunizmem za co mu chwała. Dla dobra zwycięstwa Narodowego Socjalizmu nad komunizmem poświęcił swoje dobre imię lecąc z poselstwem do Wielkiej Brytanii aby przyłączyła się do Rzeszy w walce z komunizmem.
Oddanie czci Rudolfowi Hessowi czy nawet wychwalanie całego NS i jednoczesne śpiewanie polskich tekstów patriotycznych nie musi być ze sobą sprzeczne.
A odnośnie flagi CZ to uważam, że jest totalnym błędem ale na pewno nie zaskoczyło mnie, że powstała - przecież nie spodziewałem się w Sosnowcu flagi z 14 słowami - to nie Gdańsk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników