Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
HrabiaZąbek napisał(a):Zapraszamy wszystkich z Łaz,Zawiercia, i innych mniejszych miejscowości!Nie ma sie czego wstydzić :oops: . Ja jestem z Ząbkowic i nigdy mi nie przyszło do głowy, że gdy przyjadę do Sosnowca to będe wytykany palcami :D .
zawiercie napisał(a):temat moze smieszny ale jakze prawdziwy. od dawna kibicuje Zagłębiu ale nigdy jeszcze nie bylem na meczu w Sosnowcu, owszem jezdzilem na kilka wyjazdowych meczy, ale jako piknik siedzac z boku i patrzac na to wszystko tlyko dlatego ze jestem z zawiercia a jak wiadomo jest u nas garstka kolesi kibicujacych goraco ruchowi czego dowodem jest bezsensowna flaga z napisem zawiercie na h stadionie. ja wiem ze Wy z Sosnowca chyba nie przepadacie za nami a o swoje zdrowie tez trzeba dbac dlatego zakladam ten temat z zapytaniem jak w temacie. zapytacie pewnie dlaczego sie w ogole pytam o to a nie poprostu przyjade ale wiem jak to jest w gronie kibicow ze praktycznie kazdy kazdego zna tak jak jest to u nas na pilce recznej (okolo 100 osob w mlynie czasami) i jak ktos powie u was ze z zawiercia jestem to znajdzie sie zawsze ktos kto mi uniemozliwi spokojny powrot do domu .... i tego sie obawiam niestety. a ja poprostu !!! !!! !!! KOCHAM ZAGŁĘBIE !!! !!! !!!
barthez napisał(a):jak te dziwolągi z Będzina co kibicują gieksie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników