Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
_michaś napisał(a):niestety masz racje :cry: przydałby sie w druzynie taki lider z prawdziwego zdarzenia (bo jak narazie lachowski nie spelnia tej roli) moze wtedy ktos pociagnalby druzyne w trudnych momentach a co do trenera to rzeczywiscie te decyzje które wymieniles moze wyjasnic chyba tylko sam trener ,mnie osobiscie najbardziej zaskakuje notoryczne wystawianie do pierwszego skladu ciagle słabego małochy ,trzeba chyba bedzie w zimie rozglądnąc sie za jakims niezlym napastnikiem(mógłby byc jakis nawet z nizszej ligi jak niedawno pitry)
2 Nie wiem jak zagrał dzis Małocha, ale kto miał grac za niego Zubanovic równiez jest bez formy.... ofensywnie byli ustawieni SKrzypek i Chwalibogowski wiec w środku trener wystawił wysokiego napastnika.... lepszych napastników nie posiadamy...z pustego i Salomon nie naleje...
3 Nie wiem równiez czy tak tragicznie zagrał Butryn...wcześniej nie mozna było miec do niego wielkich pretensji...ot solidny rzemieślnik na pozycji defensywnego....jeśli przesuniety do przodu został Lacha to własnie Butryn zajał jego miejsce z tyłu..proste
Pikor napisał(a):odp na pytania problematyka.....
7 Rzeczywiście może nasi grajkowie nic specjalnego nie pokazują...mozliwe, że to po części wina złego przygotowania, ale uważam, że trener Tochel już wiele razy udowodnił swój kunszt i powinnismy mu zaufac...w zeszłym sezonie było gorzej....
Pikor napisał(a):Butryn tak jak napisałem gra poprawnie..nic specjalnego....
Małochy nie widziałem, ale Zubanovic ostatnio równiez nie zachwycał...trener widzi ich na co dzien na treningach i musi podjac decyzje...
zmiana pozycji Lachy :roll: wydaje mi się, że jest to spowodowane po części słabsza forma Morawskiego, który grał na tej pozycji oraz naszych skrzydłowych, którzy nie zagrazaja bramce przeciwnika tak jak w poprzednim sezonie co spowodowało przymus rozgrywania piłki na środku do czego najlepiej nadaje sie Lachowski...
Pikor napisał(a):Morawski nie jest w formie na II lige :!: i nie ma sensu osłabiac druzyny żeby tylko "sprawdzić"... będzie grał lepiej - trener o nim nie zapomni..w końcu zdecydował, że jest przydatny druzynie.
ALOSZA napisał(a):Problematyk - sprawa jest prosta K.Tochel jest trenerem a nie ty !!! Podsuwasz tu jakies propozycje itp. Po co ? Trenera mamy b.dobrego i jezeli ktoś ma zrobic awans z tym składem to zareczam Cie że ten ktoś nazywa sie Tochel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników