Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Panie Tadziu czyżby brak wiary ? Czy realna ocena naszych możliwości ?Tadeusz Wisniewski napisał(a):Slask Wroclaw zawsze jest dobra druzyna, ostani mecz przegralismy 3-0 bo owczesny trener Pan Kowalski zastosowal taki patent ktory polegal na tym iz przed meczem murawa boiska byla mocno zlana woda, a to wszystko po to aby nasi wysocy obroncy mieli problemy z poruszaniem sie po boisku, a wroclawskim niskim napastnikom mokra murawa nie przeszkadzala.
Teraz trenerem jest Pan Tarasiewicz inna osoba inny sposob prowadzenia druzyny. Jednak jest jeden zawodnik ktory bedzie chcial udowodnic trenerowi KT ze popelnil blad rezygnujac z jego gry w zespole Zaglebia mam na mysli pomocnika Rosinskiego(silne uderzenie in dobra lewa noga)
a moze do duetu dolaczy Wielgus.
Jakie kolwiek zabawy w typowanie zawodnikow do druzyny - nie ma sensu bo trener czyni proby ze wszystkimi zawodnikami i na wszystkich mozliwych pozycjach.
Jestem pesymista nie wygramy tego meczu bedzie dobrze jak Zespol przywiezie z Wroclawia jeden punkt. Przestalem ufac w obietnice i te mowy ze gramy o cala pule. Z nas Kibicow ktos sobie zartuje, moze przyjdzie taki moment ze przestanie to i my zaczniemy sie przygladac.
Po prostu wygrany mecz z Lechia zawodnicy zremisowali i mowia o AWANSIE i odrabianiu punktow ktore pogubili do tej pory.
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):najblizsza sobote w samo poludnie (nie wiem kto wymyslil taka godzine)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników