Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez jls 2010-07-22, 2:46 pm

A co jest z Bernasiem ? Wraca z wypożyczenia czy nie ?
Stanowił dobrą parę z Ryndakiem.
jls

Postprzez marutek1 2010-07-22, 4:09 pm

dziejus napisał(a):A do tej pory informacje ktore przekazywał marutek1 były wiarygodne i sprawiały wrazenie że są z pierwszej ręki ;-) Więc trzeba mu wierzyć.Niestety :redface:

Może nie z pierwszej ale zawsze.... ;-)
marutek1

Postprzez August 2010-07-22, 9:57 pm

Ze zdjęć z czwartkowego treningu wynika, że Pach trenuje z nami w najlepsze. Zatem temat z pewnością nie jest zamknięty.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez kiboll 2010-07-22, 10:13 pm

A po co unas murzyn trenuje to juz naszych chlopakow nie ma ? murzyny nam potrzebne ? dramat.Piłkarzy pelno naszych rowniez utalentowanych to nam babe zapodaja.
kiboll

Postprzez pyla 2010-07-22, 11:05 pm

kiboll napisał(a):A po co unas murzyn trenuje to juz naszych chlopakow nie ma ? murzyny nam potrzebne ? dramat.Piłkarzy pelno naszych rowniez utalentowanych to nam babe zapodaja.

A gdzie Ty widzisz u nas te potęgi piłkarskie z choinki się urwałeś?
pyla

Postprzez django 2010-07-23, 8:09 am

LucasUSA napisał(a): Jakos dziwnie nagle niektorzy pokochali talent Lilo.

Przenoszę rozmowę z wątku o prezesie, bo bardziej pasuje tutaj. Z tym Lilo, to zarzut w moim kierunku? Jeżeli tak, to od początku byłem zwolennikiem talentu Lilo, problem w tym, że wiosną nie tylko nie był przygotowany do rundy, ale po prostu wyglądał jakby mu się nie chciało grać. Teraz z tego co słyszę błyszczy w sparingach. Sam byłem na meczu z Myszkowem i naprawdę grał dobrze. Niby tylko z beniaminkiem III ligi, ale w pierwszej połowie był jedynym piłkarzem, który potrafił skonstruować akcję ofensywną. Kilka rajdów prawą stroną miał jak za najlepszych meczów w Zawiszy. Dlatego liczę, że w lidze też się obudzi, chociaż wiem, że mogę się przeliczyć.
django

Postprzez patrios91 2010-07-23, 10:00 am

LucasUSA napisał(a): Jakos dziwnie nagle niektorzy pokochali talent Lilo.

Zdaje sie,ze django jak i ja pokochali ten talent bardzo bardzo dawno czyli grubo przed kupnem,a to ze przez "podstawowa jedenastke" Pierscienia Lilo nie mogl sie wgryzc w druzyne to juz inna sprawa. W watku z prezesem przeczytalem cos o "powaznych zarzutach wobec prezesa-kolesiostwo". No to posluchaj dokladnie ze zrozumieniem,a bedziesz wiedzial,ze sam Chojnacki taki "przekonany" do Skrzypka nie byl.
-> http://www.zaglebie.eu/wypowiedz-trener ... 2_835.html

kiboll napisał(a):A po co unas murzyn trenuje to juz naszych chlopakow nie ma ? murzyny nam potrzebne ? dramat.Piłkarzy pelno naszych rowniez utalentowanych to nam babe zapodaja.

Rasizm...
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez kiboll 2010-07-23, 11:06 am

Tak panowie dajmy szanse naszym a nie murzynow nasprowadzac i tyle.Uwazam ze jeden jakis Polski kopacz czy wychowanek sie znajdzie zamiast czarnego najemnika to jest moje zdanie i mam prawo do tego.Niech wraca do Katowic tam jest miejsce
kiboll

Postprzez patrios91 2010-07-23, 11:11 am

kiboll napisał(a):Tak panowie dajmy szanse naszym a nie murzynow nasprowadzac i tyle.Uwazam ze jeden jakis Polski kopacz czy wychowanek sie znajdzie zamiast czarnego najemnika to jest moje zdanie i mam prawo do tego.Niech wraca do Katowic tam jest miejsce

Nie widze roznicy miedzy czarnoskorym pilkarzem,a bialoskorym i przypominam,ze najemnikow jest 3/4 skladu i takze innych narodowosci. Jesli pokaze sie na treningach,a w meczach bedzie strzelal bramki to nie mam nic przeciwko jak u kazdego napastnika. Teraz pokazujesz,ze do Katowic to ty sie nadajesz.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-07-23, 11:16 am

patrios91 napisał(a):
kiboll napisał(a):Tak panowie dajmy szanse naszym a nie murzynow nasprowadzac i tyle.Uwazam ze jeden jakis Polski kopacz czy wychowanek sie znajdzie zamiast czarnego najemnika to jest moje zdanie i mam prawo do tego.Niech wraca do Katowic tam jest miejsce

Nie widze roznicy miedzy czarnoskorym pilkarzem,a bialoskorym i przypominam,ze najemnikow jest 3/4 skladu i takze innych narodowosci. Jesli pokaze sie na treningach,a w meczach bedzie strzelal bramki to nie mam nic przeciwko jak u kazdego napastnika. Teraz pokazujesz,ze do Katowic to ty sie nadajesz.

Szkoda polemiki bo to nie rasizm tylko zatrważająca ludxzka głupota.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez swiezy52 2010-07-23, 11:18 am

niestety taka nasz mentalnosc...
na testach teksty typu "wypad", po zakontraktowaniu "po co", "niepotrzebny transfer"
ale jesli ten niepotrzebny transfer zacznie strzelac bramki albo bedzie asem to wtedy bedzie wywyzszony na piedestaly....
no ale coz mentalnosc ludzka jest ciezka do zrozumienia.
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez kiboll 2010-07-23, 2:02 pm

Nie nie murzyn nigdy u mnie asem nie był i nie bedzie.Ja wyznaje zasade jak chlopacy z drugiego forum.Zagłębie biala druzyna Zagłębie biała druzyna i to tylko tyle.Moze i strzelac bramek ile chce dalej twierdze nasi sa lepsi.
kiboll

Postprzez yahaya 1906 2010-07-23, 2:04 pm

kiboll napisał(a):Nie nie murzyn nigdy u mnie asem nie był i nie bedzie.Ja wyznaje zasade jak chlopacy z drugiego forum.Zagłębie biala druzyna Zagłębie biała druzyna i to tylko tyle.Moze i strzelac bramek ile chce dalej twierdze nasi sa lepsi.

Mudżin czy nie mudżin ważne żeby był przydatny.
yahaya 1906

Postprzez Adamek182 2010-07-23, 2:10 pm

Hehe,nie wierze jak to czytam. Mr Kiboll,hehe gość się dorwał do klawiatury,od widel oderwany,człowieka o ciemniejszym kolorze skóry nigdy na oczy nie widzial,i pisze,albo dyktuje bo ktoś inny tempakowi pisze.
MURZYN! Ha,świetnie! Jestem calkowicie na tak,Cisse,może nie Djibrill czy inny Baba,hehe ale zawsze cos,jeżeli pokaże że jest gotowy powalczyc o miejsce w składzie.
A co do RASISTÓW,Wypier...do wideł,grabi czy innych tego typu sprzentow.Albo na Lechie...hehe
Pozdro dla normalnych.
Ostatnio edytowano 2010-07-23, 2:20 pm przez Adamek182, łącznie edytowano 1 raz
Adamek182

Postprzez django 2010-07-23, 2:15 pm

kiboll napisał(a):Nie nie murzyn nigdy u mnie asem nie był i nie bedzie.Ja wyznaje zasade jak chlopacy z drugiego forum.Zagłębie biala druzyna Zagłębie biała druzyna i to tylko tyle.Moze i strzelac bramek ile chce dalej twierdze nasi sa lepsi.

Rozumiem, że wolałbyś widzieć w Zagłębiu Grzesia Kmiecika niż np. Drogbę? O ile jeszcze jestem w stanie jakoś tam zrozumieć istnienie w Polsce antysemityzmu, to tej niechęci do czarnych nie pojmuję. Zobaczy taki Murzyna raz na ruski rok, w życiu z żadnym nie gadał, a już go nienawidzi.
django

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom