Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Prachol napisał(a):Z tego Zagłębia już nic nie bedzie tej druzynie jest wygodniej graj w drugiej lidze bo jakby awansowali to praktycznie musieli by zmienic caly sklad....grają żeby pograć ale na bank nie grają dla nas dla KIBICÓWPIŁKARZYKI PAJACYKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arek napisał(a):A ja widziałem dzisiaj dziewięciu wystraszonych chłopców kopiących piłkę na oślep do przodu byle dalej od siebie, chowających się za przeciwnikiem żeby przypadkiem koledze z drużyny nie przyszło na myśl mu podać bo co on by wtedy zrobił. Widać to było przy wrzutkach z autu - nikt nie wychodził do piłki. Rzuty rożne to jakieś nieporozumienie - czy trzeba jakiegoś specjalnego wyszkolenia technicznego żeby kopnąć piłkę trochę powyżej kolan? Albo czy trzeba skończyć studia żeby trochę myśleć, przewidywać co zrobi przeciwnik lub gdzie poda kolega z drużyny? Czy przed meczem trzeba każdego walnąć w gębę żeby ambicji wystarczało na cały mecz a nie na ostatnie 10 minut?
Cieszę się że mogłem oglądać drużynę Zagłębia w 80-tych latach - to byli ludzie z charakterem i mimo że czasami przegrywali ale nie odpuszczali i nie uginały im się nogi przed przeciwnikiem. Obecna drużyna to banda dzieciaków bez ambicji i bez honoru. W ostatnich latach najpierw byłem oszukiwany przez sprzedawczyków teraz jestem olewany przez pajacyków.
Pozostaje pytanie - czy powinienem odpuścić przeżywanie kolejnych upokorzeń i czekać na zmianę warty czy powinno się rozkurzyć całe to towarzystwo wzajemnej adoracji i zacząć budować cały klub od podstaw i od początku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack