Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 25.11.2007. godz. 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez zag23 2007-11-25, 9:20 pm

Pierwsze spostrzeżenia po meczu to super oprawa i fajerwerki po meczu. Odnośnie gry to nasi naprawdę zagrali ambitnie nie ma się co wstydzić. My w ogóle nie mamy ataku. Folc-żenada . Brawo za walkę i tylko szkoda tych ostatnich 5 minut może to słaba kondycja albo doświadczenie Wisły. Jeśli chodzi o boisko to dało się zauważyć, że piłka co chwilę stawała, gdzie jest drenaż i czemu nie działa. Minusem też jest kupa błota i góra ziemi koło kas.
zag23

Postprzez Darian 2007-11-25, 9:21 pm

krzkra napisał(a):Sosnowiecka "gościnność"

Duże kłopoty z powrotem z Sosnowca do Krakowa będą mieli wszyscy przedstawiciele krakowskich mediów i władz naszego klubu. Przecięte zostały opony wszystkich samochodów na krakowskich numerach rejestracyjnych, które stały na klubowym parkingu!

Na parking skierował wcześniej gości z Krakowa rzecznik prasowy Zagłębia Sosnowiec. Były tak "wspaniale" chronione, że ich uszkodzonych zostało większość opon wszystkich krakowskich pojazów. Problem z powrotem będą mieli m.in. dziennikarze "Gazety Krakowskiej", "Dziennika Polskiego", "Przeglądu Sportowego", "Faktu", agencji ASInfo, przedstawiciele biura prasowego Wisły i nasza redakcja...

HAMSTWO SOSNOWIEC!!!!

Ciesz się że wrócili cało i nikt nie został zasztyletowny tak jak u was jest to w zwyczaju.
A tak poza tym to nauczyłbyś się polskiego bo słowo chamstwo pisze sie przez CH.
Darian

Postprzez krzkra 2007-11-25, 9:22 pm

dziejus czasami aby zauważyć pewna rzecz to trzeba ja zmienić tak aby zwracała uwagę!!!
I to dzaiała bo zauważyłeś to HAMSTWO!!!
Notka jest z wislakrakow.com!!!
Przykro mi ale dalej HAMSTWO takie zachowanie!
krzkra

Postprzez Sachi 2007-11-25, 9:26 pm

Jeśli nasi zawodnicy tak będą grać zawsze to z Lechem możemy się pokusić o punkty (Lech słabiej gra na wyjazdach), a z Odrą o zwycięstwo. DZIĘKUJĘ ZA AMBICJĘ I ZA WALKĘ!!

Fakt. Sam mam znajomego z Poznania, kibica Lecha. Wczoraj rozmawialiśmy po meczu
Lech - ŁKS i mówił, że chyba cud się stał, że wygrali na wyjeździe. Mówił też, że u siebie z Lechem mamy spore szanse. Jestem w stanie uwierzyć. Z Odrą? U siebie? Obowiązkowo 3 punkty. Innej opcji naprawdę nie widzę. Tylko, żeby się chłopaki spięli jak na Wisłę dziś ;]

Brawo Ozi, zawsze cisnął za piłką. Vlado tak samo. Tak opieprzany Kaliciak - zagrał w miarę, niestety pod koniec spieprzył NIECO :< A Folc? GTH, albo zacznie zapieprzać jak "państwo" króliczkowie w okresie godowym albo wypad. To nie 2-ga liga, tu TRZEBA zapieprzać.
Sachi

Postprzez Darian 2007-11-25, 9:28 pm

krzkra na słownik ortograficzny cię k***a nie stać?
Ostatnio edytowano 2007-11-25, 9:30 pm przez Darian, łącznie edytowano 1 raz
Darian

Postprzez Robertus 2007-11-25, 9:30 pm

krzkra napisał(a):dziejus czasami aby zauważyć pewna rzecz to trzeba ja zmienić tak aby zwracała uwagę!!!

A może to była prowokacja waszych "przyjaciół" z Cracovii?
Jak pamiętam i wiem to u nas to się jeszcze nigdy nie zadażyło.
Robertus

Postprzez xys 2007-11-25, 9:34 pm

xys

Postprzez dziejus 2007-11-25, 9:35 pm

Reprezentujesz ciekawa filozofie ktora jest wygodna nieudacznikom. Patrz- stan murawy na dzisiejszym meczu.Oni tez chcieli cos zmienic i mysmy to zauwazyli.Czyli cel zostal osiagniety a my ogladalismy pilke na ryzowym polu. Jezeli juz prowadzisz stronke klubowa to pamietaj ze czytaja ja tez mlodzi ludzie ktorzy sie od ciebie czegos ucza.A zreszta napisz wislakrakuf.com to bedzie wasza strona bardziej zauwazalna.
dziejus

Postprzez Uruk 2007-11-25, 9:44 pm

mario999 napisał(a):kaliciak-Wisla 1-3. to co zrobil przy 2 i 3 bramce mistrzostwo swiata. a ta zmiana skrzypek-szatan juz wogole niezrozumiala

Dawid schodził utykając z boiska, więc zmiana była wymuszona. Co do Szatana to "zagubiony we mgle"
Uruk

Postprzez Kangur 2007-11-25, 9:49 pm

Bagnicki, Berliński bardzo słabo, Folc też taki jakiś niemrawy. Ogólnie zagrali nawet ładnie. Podobała mi się gra Bednara i Kłoda też dużo biegał. Szkoda przegranej w końcówce, bo mogliśmy to zremisować, a nawet wygrać. Aha i dobra zmiana Folc -> Ozi.
Kangur

Postprzez Robertus 2007-11-25, 10:02 pm

krzkra napisał(a):dziejus czasami aby zauważyć pewna rzecz to trzeba ja zmienić tak aby zwracała uwagę!!!

A może to była prowokacja waszych "przyjaciół" z Cracovii?
Jak pamiętam i wiem to u nas to się jeszcze nigdy nie zadażyło.
Robertus

Postprzez Adams1906 2007-11-25, 10:09 pm

Teraz na TVP3 , Skrót meczu Zagłębia , troszkę oprawy , i płaczący BACZYŃSKI heh , mocno to przezywał widać chyba ;P;P
Adams1906

Postprzez Sachi 2007-11-25, 10:14 pm

Teraz sobie przypominam. Kaliciak czasem po którejś akcji Wisły nie trzymał się za pachwinę? Jakoś w pobliżu naszej bramki, chyba jeszcze przed golem na 1:2. Może to miało jakiś wpływ na jego grę w samej końcówce?
Sachi

Postprzez Persymona 2007-11-25, 10:22 pm

Kangur napisał(a):Bagnicki, Berliński bardzo słabo, Folc też taki jakiś niemrawy. Ogólnie zagrali nawet ładnie. Podobała mi się gra Bednara i Kłoda też dużo biegał. Szkoda przegranej w końcówce, bo mogliśmy to zremisować, a nawet wygrać. Aha i dobra zmiana Folc -> Ozi.

Berliński bardzo słabo?Berliński był dziś naszym najlepszym zawodnikiem!Dziś każdy z naszych zawodników dał z siebie wszystko,chłopaki grali na 100%!Jedynym piłkarzem słabo dziś grającym był Hosic,to już nie ten zawodnik co kiedyś...A ze strony kibicowskiej to tak:Oprawa bardzo dobra, doping średni,doping Wisły słaby.
Persymona

Postprzez lkjh 2007-11-25, 10:55 pm

no to teraz można się spodziewać "obiektywnej" relacji z meczu w przeglądzie sportowym i innych krakowskich mediach magazynowi OE już się poskarżyli zabawni :) a dla zarządu naszego klubu niech to będzie nauczką tak samo to, że o mało co nie zostałem stratowany przy wejściu - dopiero jak komuś kiedyś coś się stanie to będzie płacz i ciekawe jak się prezes Baczyński z tego wytłumaczy...
lkjh

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna