Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez devil-79 2006-08-21, 7:16 pm

ja - 21 sierpnia 2006, 19:40:53 - cyc10.internetdsl.tpnet.pl (192.168.104.75)
No to na deser dzisiaj policja zamkneła także Ujka z Bełchatowa. Facet zamieszany był w to samo co jego koledzy gdy grał razem z nimi w Sosnowcu.

to jest komentarz z 90 minut ciekawe czy to prawda bo jeżeli tak to sprawa zatacza większe kręgi
devil-79

Postprzez Łuki19 2006-08-21, 7:19 pm

XytrasS napisał:

a pamietam, jak Zaglebie tj kibice wszystkich w kolo od sprzedawczyków wyzywali, a teraz CO ??
Wielkie Zaglebie Sosn. upada, przez 2 frajerów.
haha, jestem CIekaw jak dalej sprawy sie potoczą...moze jakies minusowe punkciki? I 3 liga... lol
W sumie Wam zle nie zycze, ale kazdy klub mial sprzedajacego , czy to TSP, czy Szczakowianka czy Gliwice. Bo mafia piłkarska to jedna rodzina...

Ja bym ci radzil udać się do psychiatry bo jestes jakoś przewrazliwiony z naszego powodu i niewiem gdzieś się takich głupot naczytał ze my jaki kolwiek klub od sprzedawczyków wyzywali bo 1 raz slysze za duzo się naogladałes telewizji Trwam i tyle w temacie. Pozdro dla normalnych
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Łuki19 2006-08-21, 7:23 pm

ja - 21 sierpnia 2006, 19:40:53 - cyc10.internetdsl.tpnet.pl (192.168.104.75)
No to na deser dzisiaj policja zamkneła także Ujka z Bełchatowa. Facet zamieszany był w to samo co jego koledzy gdy grał razem z nimi w Sosnowcu.

to jest komentarz z 90 minut ciekawe czy to prawda bo jeżeli tak to sprawa zatacza większe kręgi

Kolego gdzieś ty takie glupoty wyczytał ?? bo ja jakos nic takiego na 90minut nie widze
Ostatnio edytowano 2006-08-21, 7:25 pm przez Łuki19, łącznie edytowano 1 raz
Łuki19
Obserwowany

wkurwiony

Postprzez cezaros_prowokator 2006-08-21, 7:24 pm

Najbardziej wkurwia mnie to że oglądam mecze Zagłebia , które nie są czyste. Robią nas w ciula te pseudo pilkarzyki i dają złudzenie czystej gry. Coś sie ruszyło w tej polskiej piłce, jestem za tym aby posypały sie kary dla klubów (tym którym sympatyzuje i tych których nie daże entuzjazmem) . Może to da gwarancje gry bez układów . Bo ja takiej piłki nie mam zamiaru oglądać
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Re: wkurwiony

Postprzez Łuki19 2006-08-21, 7:29 pm

cezaros_prowokator napisał(a):Najbardziej wkurwia mnie to że oglądam mecze Zagłebia , które nie są czyste. Robią nas w ciula te pseudo pilkarzyki i dają złudzenie czystej gry. Coś sie ruszyło w tej polskiej piłce, jestem za tym aby posypały sie kary dla klubów (tym którym sympatyzuje i tych których nie daże entuzjazmem) . Może to da gwarancje gry bez układów . Bo ja takiej piłki nie mam zamiaru oglądać

Wiesz to poco chodzisz nie trac pieniedzy najlepiej sie wogule piłką nie interesuj przenieś się na siatkówke i bedziesz mial spokój niz masz klnąc na forum
Łuki19
Obserwowany

Postprzez PawełK 2006-08-21, 7:31 pm

marsad napisał(a):Tomano pisał:

po pierwsze nic jeszcze nikomu nie udowodniono a moze nie wiesz ale w tym kraju obowiazuje domniemanie niewinnosci oskarzonego oznacza to mniej wiecej tyle ze dopoki komus nie udowodniono winy, jest NIEWINNYM i zarowno ograny scigania jak i opinia publiczna maja traktowac go jako niewinnego.

Chłopie-jołopie, czy ty naprawdę nic nie widzisz?
Wiem, że pisząc z Gliwic i będąc kibicem Piasta jestem dla Ciebie niewiarygodny. Bo jakże może być wiarygodny zacietrzewiony, i nienawidzący Zagłębia gliwiczanin.
Cieszę się, że jesteście następni. I to właśnie WY. Tyle jadu ile przeczytałem na waszym forum pod adresem skorumpowanego Piasta to ja nie pamiętam. Degradacja do b klasy, to było najcięższe. Najlżejsze - IIIliga.
Pytam - co teraz proponujecie dla Zagębia?

Nic im jeszcze nie udowodniono? Piastowi do dziś jeszcze nic nie udowodniono (choć ciągle zmieniano zarzuty) a - 10 dostał.

Gdyby były jakieś minusowe punkty dla kibiców, to chciałbym, abyście dostali ich maksymalną ilość. Bo nie życzę tego Waszej drużynie. Uważam, że drużyna Wasza jest w porzo ale ma pecha co do kibiców.

Wiesz co? albo nic - dobranoc :!:
PawełK
pyszałek

Postprzez Łuki19 2006-08-21, 7:34 pm

marsad napisał(a):Tomano pisał:

po pierwsze nic jeszcze nikomu nie udowodniono a moze nie wiesz ale w tym kraju obowiazuje domniemanie niewinnosci oskarzonego oznacza to mniej wiecej tyle ze dopoki komus nie udowodniono winy, jest NIEWINNYM i zarowno ograny scigania jak i opinia publiczna maja traktowac go jako niewinnego.

Chłopie-jołopie, czy ty naprawdę nic nie widzisz?
Wiem, że pisząc z Gliwic i będąc kibicem Piasta jestem dla Ciebie niewiarygodny. Bo jakże może być wiarygodny zacietrzewiony, i nienawidzący Zagłębia gliwiczanin.
Cieszę się, że jesteście następni. I to właśnie WY. Tyle jadu ile przeczytałem na waszym forum pod adresem skorumpowanego Piasta to ja nie pamiętam. Degradacja do b klasy, to było najcięższe. Najlżejsze - IIIliga.
Pytam - co teraz proponujecie dla Zagębia?

Nic im jeszcze nie udowodniono? Piastowi do dziś jeszcze nic nie udowodniono (choć ciągle zmieniano zarzuty) a - 10 dostał.

Gdyby były jakieś minusowe punkty dla kibiców, to chciałbym, abyście dostali ich maksymalną ilość. Bo nie życzę tego Waszej drużynie. Uważam, że drużyna Wasza jest w porzo ale ma pecha co do kibiców.

Gliwice gratuluje ci logicznego myslenia dziecka na poziomie podstawówki wiecej takich ludzi w Polsce a nasz kraj zacznie być 100 lat za murzynami.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-21, 7:34 pm

zamknijcię ten temat... wysyp pokemonów, który obserwowaliśmy już zaraz po"wystepie Rudej" w TV i na koniec poprzedniego sezonu (mecze z Hydrognojem i Jagą) ... szkoda czytać :?
problematyk-ziom

Postprzez cezaros_prowokator 2006-08-21, 7:42 pm

luki19 ty pajacu

Właśnie dlatego że sie interesuje się piłką zależy mi na ukruceniu ustawia meczów . Bo taki sport nie ma sensu. Wiadomo że przekręty zawsze będą i nigdy się tego 100% nie wypleni. Ale bez radykalnych posunięc ( przyp.Włochy) nie mamy czego szukać w Europie
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Postprzez Łuki19 2006-08-21, 7:44 pm

cezaros_prowokator napisał(a):luki19 ty pajacu

Właśnie dlatego że sie interesuje się piłką zależy mi na ukruceniu ustawia meczów . Bo taki sport nie ma sensu. Wiadomo że przekręty zawsze będą i nigdy się tego 100% nie wypleni. Ale bez radykalnych posunięc ( przyp.Włochy) nie mamy czego szukać w Europie

Zacznijmy od tego że ja ci nie ubliżam i ja sobie tego też nie życze. Polska piłka zawsze śmierdziała korupcją i nawet PZPN (czytać Polski Związek Pedałów Narodowych) tego nie zmieni.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-21, 7:47 pm

k***a... jak chcecie sobie pogadać to na priva albo na gg... albo sie umówcie 3 godziny przed meczem i wymieńcie poglądy! Koniec rozmywania tematu! Temat o zatrzymaniach w polskiej piłce już jest... a ten to zatrzymanie zawodników ZS... i chyba wszystkjo w tym temacie już zostało powiedziane!
problematyk-ziom

Postprzez WOJTEK 2006-08-21, 7:47 pm

Wystarczy. Zaczynają się podjazdy. Każdy następny personalny wrzut będzie traktowany banem.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez adas 2006-08-21, 8:38 pm

KOLEGA WOJTEK OTWORZYŁ PONOWNIE TEN TEMAT NA MOJĄ PROŚBĘ GDYŻ JEST TO TEMAT GORĄCY. PRZESTRZEGAMY JEDNAK, ŻE BĘDZIEMY DOKŁADNIE PILNOWAĆ WPISÓW I KAŻDE NARUSZENIE REGULAMINU SPOWODUJE BANA. BEZ ZNACZENIA ZAGŁĘBIAK CZY NIE!
adas

Postprzez Łuki19 2006-08-21, 8:44 pm

No to się narobilo po Łukaszu Antczaku i Marcinie Lachowskim przyszedl czas na Mariusza Ujka eh ilu jeszcze?
Ostatnio edytowano 2006-08-21, 8:51 pm przez Łuki19, łącznie edytowano 2 razy
Łuki19
Obserwowany

Postprzez tylko_Odra 2006-08-21, 8:48 pm

niegdys ten transparent wywiesilismy na meczu Odra - Zaglebie, dzis jak sadze nabiera on aktualnosci takze i po Waszej stronie...

Obrazek
tylko_Odra

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna