Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec 21.05.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Pesto 2005-05-19, 11:26 pm

sosar napisał(a):Zaklinam Was i proszę o to by was "ciotka" nie dopadła 21. maja w Chorzowie ! Po wygraniu tego meczu możecie jak dla mnie mieć ciote do końca sezonu,

sprzeciw.

następny mecz po Chorzowie również muszą wygrać.
tym bastardom nie wolno odpuścić - choćby za wydalenie naszego dyplomaty :lol:
Pesto
kumaty

Postprzez Cygan 2005-05-20, 12:45 am

gRzybu napisał(a):cholerne kompleksy musicie miec skoro przy kazdej okazji na sile przypinacie nam jakies niemieckie korzenie , zreszta nie wiem co w tym zlego jezeli ktos takowe posiada . A o tym ze Wasz region to mieszanka samych wiecie jakich jakos nie wspominacie ...
Szkoda ze nie przyjedziecie zorganizoana grupa bo moze znowu bysmy mogli sie posmiac z Waszego manifestowania Polskosci na sile . Biało - Pomaranczowa flaga poprostu oslodzila mi gorycz ostatniej porazki ...

A co do meczu to mysle ze akurat z Wami wygramy co i tak nie zburzy mi obrazu straconego kolejnego sezonu i wcale specjalnie nie ucieszy bo Górnikiem Legia czy Wisla to nie jestescie , tyle ...

Nie przypinamy wam niemieckich korzeni, tylko wkur..a Nas manifestowanie waszej pseudo niemieckości. Nie chce mi sie z toba więcej polemizować. Zadam tylko pytanie retoryczne: czy, jeśli niemcy jeszcze raz napadłyby na Polske, to której armii mundur byś przywdział? Jest to do przewidzenia, ale czy: miałbyś odwagę strzelić do Polaka z którym niedawno pracowałeś, uczyłeś się lub piłeś piwo??? Odpowiedz sobie sam...
Cygan

Postprzez LucasUSA 2005-05-20, 1:22 am

Pesto napisał(a):
sosar napisał(a):Zaklinam Was i proszę o to by was "ciotka" nie dopadła 21. maja w Chorzowie ! Po wygraniu tego meczu możecie jak dla mnie mieć ciote do końca sezonu,

sprzeciw.

następny mecz po Chorzowie również muszą wygrać.
tym bastardom nie wolno odpuścić - choćby za wydalenie naszego dyplomaty :lol:

Pesto, z Ciebie to ksenofob jest :lol: I nie bastardom, tylko kacapom (loj, tego to oni nie ljubia :wink: ).

Odnosnie relacji internetowej - CHWALA i wielkie dzieki Wam chlopaki za wszystkie relacje. Macie wiernych kibicow, zapewniam. Pan Tadeusz na pewno sie zgodzi (pozdrowienia!).
Jedna sugestia odnosnie relacji z meczu z Ruchem - czy na czacie moglby aktywnie dzialac mod? Poklikalby czlowiek normalnie w czasie meczu przy piwku bez ciaglego czytania bluzgow i bzdur na czacie.

Moj typ - 0:3!!!! Do boju ZAGLEBIE! To sprawa honoru!!!! Zwyciestwo z Ruchem pozwoli w przynajmniej mojej opinii uznac ten sezon za udany. Tak, tak - zapomnijmy o barazach, a pomyslmy pozytywnie - utrzymanie tak jak zakladano przed sezonem, kilka pieknych meczy (Korona, LKS, Ruch), ktore doceniam tym bardziej, ze nie dane mi ich bylo obejrzec na wlasne oczy, sporo emocji, rodzacy sie wreszcie zespol, swietna postawa kibicow, zwlaszcza ekipy wyjazdowej, dzieki ktorej potwierdzamy nasze miejsce w elicie polskich kibicow itd. Bez zwyciestwa nad Ruchem jednak czegos by zabraklo. Upokorzyc Ruch na ich wlasnym "hasioku" - to chyba marzenie kazdego Zaglebiaka. I to sie musi wydarzyc. 8)

P.S. I tak jak mocno Niebieskich nienawidze, tak mocno zycze im utrzymania 2 ligi. Pilka nozna dla kibicow, nie cfanych biznesmenow tworzacych kluby w borach i lasach. Nie dla Groclinow, Amik i innych Heko Czermna, ktore lada chwila wejdzie do 2 ligi. Jak krzyczeli kibice Motoru Lublin - "po co wy grata, wy tam kibicow nie mata!" :evil:
LucasUSA

Postprzez CZaRnYY 2005-05-20, 7:36 am

bieR żegnamy Cie chyba... :roll:
CZaRnYY

Postprzez mdc dg 2005-05-20, 8:20 am

gRzybu napisał(a):cholerne kompleksy musicie miec skoro przy kazdej okazji na sile przypinacie nam jakies niemieckie korzenie , zreszta nie wiem co w tym zlego jezeli ktos takowe posiada . A o tym ze Wasz region to mieszanka samych wiecie jakich jakos nie wspominacie ...
Szkoda ze nie przyjedziecie zorganizoana grupa bo moze znowu bysmy mogli sie posmiac z Waszego manifestowania Polskosci na sile . Biało - Pomaranczowa flaga poprostu oslodzila mi gorycz ostatniej porazki ...

A co do meczu to mysle ze akurat z Wami wygramy co i tak nie zburzy mi obrazu straconego kolejnego sezonu i wcale specjalnie nie ucieszy bo Górnikiem Legia czy Wisla to nie jestescie , tyle ...

:lol: :lol: Wy Górnikiem Legią czy Wisłą też nie jesteście więc cichosza.
mdc dg

RUCH - ZAGLEBIE

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-05-20, 8:43 am

Mecz RUCH - ZAGLEBIE to wydarzenie sportowe o charakterze sportowo- patriotycznym. Pierwszy raz dane mi bylo widziec druzyne RUCHU to bylo gdzies okolo 1953 r. - mecz rozgrywany byl na Stadionie przy Al. Mireckiego. Wowczas to byl SUPER RUCH ze wszystkimi gwiazdami jak CIESLIK, ALSZER, SUSZCZYK+ pozostali. Wowczas przykopali nam 4-1. Pozniej to juz RUCH goscilismy na LUDOWYM.
Zastanawialem sie na temat wypowiedzi Mariusza Srutwyi jego okresleniem "HASIOK". Niech ten Gosc nie zapomina ze wlasnie na Hasiokach po obu stronach BRYNICY rodzily sie talenty wieksze niz On sam. Musze wspomniec Andrzeja Jarosika, Jasia Leszczynskiego - tak zaczynali gre na Pogonskim Hasiu - tak nazywalismy to miejsce z racji nawierzchni zuzlowej.
Czy ZAGLEBIE posiada wiernych i oddanych KIBICOW - tak posiada, to sa ludzie zwiazani z Sosnowcem i druzyna pilkarska na dobre i zle, nie ma znaczenia gdzie sa w kraju czy zagranica - zawsze w sercu ZAGLEBIE i tak juz pozostanie do konca.
Jest sprawa oczywista, ze moim pragnieniem jest, aby ZAGLEBIE pokonalo RUCH jak wczesniej wytypowalem 2-0, byloby SUPER.
Utarlibysmy NOSA tym NAPINACZOM z CHORZOWA, moze nabraliby szacunku do Zaglebiakow i naszej druzyny.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-05-20, 8:57 am

Dzien dobry - WOJTEK - proponuje aby tego Goscia bieR - wykasowac szczegolnie ostatnia infomacje, tego faceta nalezy wyslac na leczenie do RYBNIKA.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez zgredos 2005-05-20, 9:22 am

Zagłębie może zagrać ten mecz na luzie, Ruch ma nóż na gardle i musi wygrać. Licze, że z kontry strzelimy bramke i dobijemy Ruch (może być fajny baraż Ruch- Polonia)
Boje się tylko o prace sędziów ( po tym co ostatnio pokazują w lidze i pucharach)
zgredos

Postprzez 19r20 2005-05-20, 9:29 am

Utarlibysmy NOSA tym NAPINACZOM z CHORZOWA, moze nabraliby szacunku do Zaglebiakow i naszej druzyny.

szacunek macie za wiarę w Zagłębie jak się rozpadł klub w 1992 czy kiedy to było
za chodzenie na wioski przez lata

szacunku jako mieszkańcy tego regionu NIGDY nie będziecie mieli nawet jak nas rozgromicie w sobote 100 do zera!

ah i jeszcze do wszystkich:
to że Widzew i Podbeskidzie byłu u nas - bo były na naszych sektorach!
sektor gości jest gotowy ale policja zabroniła nam wpuszczania kibiców gości przez cały sezon 2004/2005 CHWDP!

sory ale sami wiecie że siedzenie razem na sektorach w proporcajch powiedzmy 5000 Ruch 2000 Zagłębie dobrze by się nie skończyło tym bardziej że macie duże szanse na dobry wynik...

więc koledzy nie plujcie już na nas bo to i tak nic nie da, my tu winni nie jesteśmy
Ostatnio edytowano 2005-05-20, 9:51 am przez 19r20, łącznie edytowano 1 raz
19r20

Postprzez slawojka 2005-05-20, 9:39 am

19r20 napisał(a):szacunku jako mieszkańcy tego regionu NIGDY nie będziecie mieli nawet jak nas rozgromicie w sobote 100 do zera!

odezwał się z szanowanego regionu..... :?
biedaszyby itp...

pozbierajcie już zabawki i idźcie na swoje podwórko, nikt tu się nie chce z wami "bawić", pa!
slawojka

Postprzez SCORPARO 2005-05-20, 9:39 am

Po mojemu, chłopaki nie będa się przejmowali "pracą" (za duże słowo) sedziów w tym meczu (zakladamy "gwizdanie" dla ruchu), tylko od samego początku zaczną udawadniać drużynie przeciwnej gdzie ich miejsce w tabeli ( a raczej w której lidze).

Sądzę że nawet najgorzej gwizdający sędzia tej rundy nie jest w stanie wypaczyć wyniku sobotniego meczu (wierzę głęboko w to że "nasi" chłopcy zagraja ponad swoje możliwości w tym meczu, ba, powiem więcej nawet w to nie wątpię :-) )

NADZIEJA UMIERA OSTATNIA
SCORPARO

Postprzez tomi2509 2005-05-20, 9:54 am

panowie proponuje nie podniecac sie tym meczem tak bardzo bo nie warto!!! coz z tego ze to jest ruch , ciekawszy rywal jako kibice i nic wiecej !!!! obecny ruch nie ma moim zdaniem juz nic wspolnego z tym dawnym . sa coraz gorsi i sportowo i kibicowsko. kiedys to byla porzadna ekipa a teraz....??? pare lat temu mysle ze padlo najtrafniejsze okreslenie kibicow na slasku a mianowicie ze wielu z nich ma 2 rozne szaliki w szafie!!!!! ktora druzyna jest na topie ten szalik trzeba zakladac!!

mimo wszystko mecz jak najbardziej do wygrania i taki wynik musi pasc jesli nasza druzuna ma miec charakter i walczyc o cos wiecej ( niekoniecznie w tym sezonie)

ps . nierozumiem tej beznadziejnej polemiki z kibicami ruchu u nas i u nich na stronie !!!!!! po co ??????? zajmijmy sie swoim podworkiem bo mysle ze jeszcze duzo powinnismy zrobic!!!!!!!
to tyle o tym meczu z mojej perspektywy
tomi2509

Postprzez Gość 2005-05-20, 9:59 am

Do Chorzowa możecie przyjść na kolanach od samej granicy z Gorolewem.I tak jak napisał mój ziomal nawet jak wygracie 1000000;0 zawsze będziecie śmiesznymi borokami zza Brynicy!Zero szacunku!!!!!!
nie wiem jak" na prostej" ale na trybunie trzymać pyski na kłodka zawarte bo bydziecie na Górnym Śląsku !
Gość

Postprzez zs 2005-05-20, 10:07 am

Widać kompleksy hanysów i do tego nie wystarcza im własne forum.
zs

Postprzez Gość 2005-05-20, 10:19 am

zs napisał(a):Widać kompleksy hanysów i do tego nie wystarcza im własne forum.

Kożde miejsce jest dobre żeby wom pokozać kaj jesteście.
Maul Halten!!!!
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack