Zagłębie - Kujawiak

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-08-29, 2:57 am

Ja jestem ciekawy czy wszyscy którzy tak narzekają na młyn sami do niego przychodzą i krzyczą przez cały mecz ?? Zacznijmy od tego że u nas nie ma młyna a to co jest to można to nazwać przedszkolem !!! Nie wiem czy starsze osoby się wstydzą przychodzić do młyna ??
DaMi

Postprzez mezo23 2004-08-29, 7:52 am

tomi2509 napisał(a):I JAK MY MAMY WYGRYWAC JAK MY CIAGLE GRAMY TYLKO JEDNYM ZAWODNIKIEM?????????!!!!!!!!!

Chodzi tutaj o granie jednym napastnikiem.I niech mi nikt nie ***rdoli,że nie mamy napastników!Fakt,że odszedł Stolpa,ale po roszadach w składzie, takim składzie jaki jest na obecną chwile,możemy zdobyć upragnione 3 punkty.Zapraszam dzisiaj na mecz rezerw o godz.10.00 pooglądać naszych rezerwowych i juniorów. :lol: [/img]
mezo23

Postprzez warchlak 2004-08-29, 8:01 am

tak na marginiesie: w rezerwach grają bardzo zdolni juniorzy którzy nie dość ze są ograni to wartało by ich sprawdzić w pierwszym zespole jak to miało miejsce przed rokiem z co niektórymi juniorkami(Gręda,Kohut)
warchlak
Prowokator

Postprzez Puzon 2004-08-29, 9:39 am

Karo napisał:
Chodzi mi tu mianowice o sytuacje z Lachowskim, ktory podszedl do kibicow i zamiast braw za dobra postawe zostal obrzucony obelgami przez ludzi, swoim zachowaniem przypominajacych... zwierzeta! Balem sie, zeby nie przedostali sie na murawe, bo mogloby sie skonczyc jak na GKSie... To bylo po prostu przerazajace...

Trzeba było zostac pare minut po meczu to bys zobaczył chłopczyku jak ten sam Lachowski i nie tylko rozmawia z kibicmi bez żadnych krat. I nie stała mu się krzywda.

Co do meczu:
1. Nie przypierdalajcie sie o doping tylko dajcie najpierw coś z siebie , a dopiero potem krytykujcie.Chcecie żeby było głośno to wspomóżcie chłopaków z FB. Inna sprawa to wpuszcznie gościa do kręcenia młynem , który ma 2 promile i nie wie co śpiewa. To się zdarzyło ostatni raz!!
2.Sam jestem wkurwiony jak nie wiem co, odnośnie postawy piłkarzy u siebie.Tylko , ze oprócz meczu z Mławą nie ma im co za bardzo zarzucić. Oczywiście , można wytykac indywidualne błędy , ale jak niektórzy tutaj wyjeźdzają z brakiem zaangażowania czy tym podobnymi tekstami, to jest to żenujace.Zresztą kto został wczoraj po meczu , ten najlepiej wie jak piłkarze przeżywają te porażki. Myślę , że nie było to przedstawienie.
Puzon
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2004-08-29, 10:11 am

MOŻNA NAPISAĆ WIELE. ALE MNIE DZIWI POSTAWA TRENERA. JAK MOŻNA GRAĆ BEZ NAPASTNIKA ??????????

CZY WYGRYWASZ CZY NIE ...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tomi2509 2004-08-29, 10:21 am

skonczmy juz to pierdol.... i pomyslmy wszyscy nad tym jak pomoc i co mozna zrobic zeby poprawic ta sytuacje ktora sie obecnie wytworzyla?????chodzi o gre pilkarzy i nasz doping!!!!uwazam ze mimo wszystko powinnismy dopingowac ZAGŁĘBIE a bluzgi ewentualnie zostawic na koniec meczu!!!(jesli juz ktos tak bardzo nie wytrzymuje)

najpierw wymagajmy od siebie a potem od innych!!!!!!!!!!!!!!
tomi2509

Postprzez DaMi 2004-08-29, 10:35 am

We wczorajszym meczu Argentyna - Paragwaj zawodnik reprezentacji Paragwaju Gamarra ( nie wiem jak to się pisze ) wypłacił kolesiowi takiego łokcia i to było celowe ( nie wiem jak to było z Mariuszem bo nie widziałem ) i dostał tylko żółtą kartke za to zagranie.
DaMi

Postprzez PawełK 2004-08-29, 11:16 am

Sir napisał(a):Mariusz Ujek zachował sie jak niedoswiadczony młodzik!!! Przegrana z Kujawiakiem to tez jego wielka zasłiga. Gdybym był trenerem to za takie głupie, frajerskie zagranie ten zawodnik poniósl by wielka kare pieniezną i nie tylko. Najpierw wyzywa sędziego, a potem blaga Go na klanach. Czerwona kartka ewidentna sędzia bardzo dobrze to zauwazyl!!!....

:shock: :shock: :shock:
A stałes tam koło tej sytuacji, słyszałeś jakie tam słowa padły :?:

Sytuacja moim zdaniem nie kwalifikowała sie na czerwoną kartke, tam była walka a wiadomo że Mariusz nie odpuszcza, walczy o każdy metr.

A co do dopingu to była lipa fakt i tu mam pytanie do kolegów z PK bo pisaliście że Waszym zadaniem jest rozkręcanie dopingu po prawej stronie Estadio natomiast od kilku meczy ten sektor od Was na prawo śpiewa /fakt moze są to zrywy jakieś, ale zawsze są/ a Wy :?: Wczoraj na przykład był słonecznik...
PawełK
pyszałek

Postprzez fabian 2004-08-29, 11:32 am

PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):A co do dopingu to była lipa fakt i tu mam pytanie do kolegów z PK bo pisaliście że Waszym zadaniem jest rozkręcanie dopingu po prawej stronie Estadio natomiast od kilku meczy ten sektor od Was na prawo śpiewa /fakt moze są to zrywy jakieś, ale zawsze są/ a Wy :?: Wczoraj na przykład był słonecznik...

Jest tak jak napisałeś, choć można by napisać "przyganiał kocioł (młyn) garnkowi" :D :D :D

Złożyło sie na to kilka elementów, jeden z nich to taki, że w związku z sezonem urlopowym przychodzi na mecze po kilka osób. Poczekaj na wrzesień, to będziesz oceniał.

Na razie jesteśmy w stanie dołączać się do dopingu (co czynimy) i nie uczestniczyć w bluzgach (co również robimy).

Pzdr,

Fabian
fabian

Postprzez Tomaszek 2004-08-29, 11:42 am

WOJTEK napisał(a):MOŻNA NAPISAĆ WIELE. ALE MNIE DZIWI POSTAWA TRENERA. JAK MOŻNA GRAĆ BEZ NAPASTNIKA ??????????

a mamy tego 2 napastnika ?? tylko nie mówcie mi tu że mamy Bugaja czy Małochę... któremu lepiej wychodzi gra w pomocy niż w ataku...
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Monti 2004-08-29, 1:47 pm

Tak naprawde to nie ma co płakać. Ani gra nie była wcale taka zła ani doping nie był żałosny. Gra zdecydowanie lepsza od wyniku a doping choć daleki od doskonałości był w najbardziej trudnych momentach i to jest ważne . Mnie tylko nie spodobało sie to "wypier..." po rozmowie z piłkarzami po meczu, mam nadzieje że te szybko zgaszone okrzyki to tylko opinia kilku sfrustrowanych wynikiem desperatów.
Monti
Moderator

Postprzez mezo23 2004-08-29, 1:59 pm

Pech nas prześladuje, pierwsza i druga druzyna gra monotonie. Gdyby nie Radek Bugaj, który strzelił bramkę,przegralibyśmy na własnym boisku. I niech mi nikt już nie mówi,że nie mamy napastnika!
mezo23

Postprzez Proktorinio 2004-08-29, 3:33 pm

Ja już kłade na to Lache!!!!!!!!!!!!
Proktorinio

Postprzez Proktorinio 2004-08-29, 3:43 pm

Dodam jeszcze tylko że to straszny pech nas dopadł tak jak siatkarzy i musi być wreszie dobrze KURWAAAAAAAAA
Proktorinio

Postprzez olo69 2004-08-29, 4:17 pm

wreszcie mam neta, a co do meczu
trzy razy zagrali przyzwoicie i trzy razy wpierdol, a raz zagrali fatalnie i remis :roll:
ewidentnie widac brak napastnika który mogłby wykończyć sytuacje, a Chodor strzela w kazdym meczu
za wczorajszy mecz brawo Lacha i Dawid przed nami coraz trudniejsze mecze i mysle, że pech nas opuści
nigdy nie przeszkadzało mi że na meczu są najebani goście (sam łykam zawsze przed meczem od 2 do 4 browarków), ale teraz zaczyna mnie to coraz bardziej denerwowac (to już chyba starość), faktycznie najebani nie powini byc wpuszczani
olo69

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna