Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez django 2010-06-04, 10:15 pm

W ogóle zróbmy casting, zostawmy tych co się dużo śmieją, a resztę wyp... Pomyśl co piszesz.
django

Postprzez zimek 2010-06-04, 10:24 pm

caly zarzad ponosi odpowiedzialnosc za ta sytuacje a nie tylko Pierscionek tu powinno nastac nowe od samej gory do dolu taki mamy zarzad i ja tu nikogo nie bronie wszyscy :czerwona: ja tylko pisalem ze dore wrazenie prezes na mnie zrobil ale to moje zdanie prywatnie a odpowiedzialnosc za klub to co innego :
zimek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-06-05, 7:50 am

Czytam te posty i nie moge Kochani dajmy spokój ludziom z Zaraadu - nie ma AWANSU
wiec wszyscy na zarzad. Czy Zarzad stworzyl warunki zawodnikom i trenerowi aby druzyna
mogła sie przygotowac do gry o AWANS - odpowiedz jest jedna TAK stworzył bardzo dobe
warunki - KLOPS to sprawa trenera i zawodników i tyle. Jedyne co moge miec do Zarzadu
to jest to ze na stanowisku TRENERA nie postawiła człowieka bardziej doswiadczonego.
Pan Piotr Pierscionek ma duzo lat nauki przed sobą - jak napisałem na FORUM jakis czas
temu ze Pan Piotr potrzebuje nauki i podałem przykład trenera Lenczyka to były głosy
sprzeciwu - a taki Wleciałowski od lat praktykuje u boku Lenczyka i CHŁOP ma racje.
Brak AWANSU to wina TRENERA i ZAWODNIKÓW - mówienie brak pensji i stres z tym
zwiazany, głodowanie to wszystko są wyówki, po prostu zle wykonali swoją prace za co
zawodnikom Klub płaci - ostatni przykład GKS Katowice.
Nie wiem czy zawodnicy myslą aby zająć III miejsce w tabeli - wg mnie nie mysla.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez mario999 2010-06-05, 8:08 am

A wlasnie ze przedewszystkim jest wina Zarządu :czerwona:
mario999

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-06-05, 8:15 am

Przepraszam bardzo Kolege i zapytam Czy Zarzad wychodzi na boisko i strzela bramki
i zdobywa punkty ?
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez SO_1906 2010-06-05, 8:39 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przepraszam bardzo Kolege i zapytam Czy Zarzad wychodzi na boisko i strzela bramki
i zdobywa punkty ?
Pozdrawiam tadeusz

Kto kupuje zawodników? Kto w przerwie zimowej miał kupić napastnika, a skończyło sie tylko na testach 3 osób w tym jednego piosenkarza ? Może żony zawodników były za to odpowiedzialne? Kto nie potrafił się domagać o kasę z wynajmu? Żony?
SO_1906

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-06-05, 10:34 am

Młody Kolego - to co piszesz jest nie złym kabaretowym żartem. Wszystkie transfery byly
dokonane za zgoda i aprobatą trenera Pierscionka i tutaj lezy cale zło jesli wyrazil zgode
na sprowadzenie zawodnika - Kto zatrudnil Lilo i Flejterskiego - i posadził chłopaków na
ławie. A czy ktos sledzil jak sobie poczyna ten wspaniały napastnik z Rzeszowa - czy ktos
ma orientacje ile strzelil bramek w tej rundzie ? O czym mowa a gdzie w Polsce jest
bramkostrzelny napastnik ? Lewandowski - a co pokazał w meczu z Finlandia - przestanmy
sobie robic zarty - traktujmy Zagłebie serio.
A prosze mi powiedziec dlaczego dano pretekst wojewodzie aby zamknął Ludowy - akceptuje
tylko odpowiedzi zgodne z prawdą i faktami.
Całe zło nie lezy tylko po stronie Własciciela i Zarzadu - całe zło w Zagłebiu lezy na braku
profesjonalistów w tym Klubie i mało zamozny Własciciel nie inwestuje własnych środków
finansowych tylko liczy na sponsorów i inne wpływy finansów i to jest całe zło BRAK KASY.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez django 2010-06-05, 11:01 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Młody Kolego - to co piszesz jest nie złym kabaretowym żartem. Wszystkie transfery byly
dokonane za zgoda i aprobatą trenera Pierscionka i tutaj lezy cale zło jesli wyrazil zgode
na sprowadzenie zawodnika - Kto zatrudnil Lilo i Flejterskiego - i posadził chłopaków na
ławie. A czy ktos sledzil jak sobie poczyna ten wspaniały napastnik z Rzeszowa - czy ktos
ma orientacje ile strzelil bramek w tej rundzie ? O czym mowa a gdzie w Polsce jest
bramkostrzelny napastnik ? Lewandowski - a co pokazał w meczu z Finlandia - przestanmy
sobie robic zarty - traktujmy Zagłebie serio.ł
A prosze mi powiedziec dlaczego dano pretekst wojewodzie aby zamknął Ludowy - akceptuje
Całe zło nie lezy tylko po stronie Własciciela i Zarzadu - całe zło w Zagłebiu lezy na braku
profesjonalistów w tym Klubie i mało zamozny Własciciel nie inwestuje własnych środków
finansowych tylko liczy na sponsorów i inne wpływy finansów i to jest całe zło BRAK KASY.
Pozdrawiam Tadeusz

Wszystkie transfery były dokonywane za zgodą i aprobatą prezesa i właściciela. To przede wszystkim Hytry wpadł na pomysł stworzenia drużyny opartej na byłych piłkarzach i to on zrobił wszystko, łącznie ze stworzeniem komina płacowego, żeby Lilo grał w Sosnowcu. Z tym bramkostrzelnym napastnikiem to chyba Ty żartujesz. Jakoś nawet Nielba Wągrowiec potrafi masowo produkować bramkostrzelnych napastników, tylko w Zagłębiu jest z tym od lat problem. Całe zło leży w braku profesjonalistów? Po części się zgadzam, tylko ktoś tych profesjonalistów olał jak sami się zgłaszali do klubu, żeby pomóc.
django

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-06-05, 11:24 am

Dwa słowa do Kol. Django odnosnie napastników - nie godze sie aby Zagłebie porównywac
z Wągrowcem to nie ten poziom i nie te Kluby. Generalnie w Polsce nie ma napastnikow
bramkostrzelnych jak Jarosik, Lubanski, Willim , Brychczy nie ma, nie ma trzeba znależc
i wychowac. Odbiegne na moment do innej dyscyliny - a dlaczego w Sosnowcu mozna
przygotowac SIATKARKI do poziomu światowego w Liceum Mistrzostwa Sportowego.
Szanowni Ziomole trzeba chciec i znalezc kilku młodych chłopaków i ukierunkowac ich,
trzeba ludzi takich jakim był i jest mój nauczyciel Józef Kopec - 80 letni Pan - który
wychowal Tochela, Zudina, Leszczynskiego i innych.
Wówczas mozna było miec swoich napastników a dzisiaj nie -trzeba placic MILIONY bo
bo wszystkim zawiaduje ilość posiadanej KASY i nie baczy sie na wychowanie wlasnych
zawodników a nadto brak przywiazania do BARW KLUBOWYCH - dlaczego Andrzej zawsze
grał w Zagłebiu ? mimo wielu propozycji.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez django 2010-06-05, 11:32 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Dwa słowa do Kol. Django odnosnie napastników - nie godze sie aby Zagłebie porównywac
z Wągrowcem to nie ten poziom i nie te Kluby. Generalnie w Polsce nie ma napastnikow
bramkostrzelnych jak Jarosik, Lubanski, Willim , Brychczy nie ma, nie ma trzeba znależc
i wychowac.

Czemu nie porównywać? Przecież gramy w tej samej lidze i prezentujemy podobny poziom sportowy. A pod względem organizacji, czy zdolności do wyszukiwania i promowania napastników Nielba Wągrowiec bije Zagłębie na głowę. Takie czasy... Co do braku napastników to chyba coś Ci się pomyliło. My na razie nie potrzebujemy drugiego Jarosika, tylko chłopaka, który będzie zdolny strzelić kilkanaście bramek na poziomie III ligi.
Ostatnio edytowano 2010-06-05, 11:37 am przez django, łącznie edytowano 1 raz
django

Postprzez patrios91 2010-06-05, 11:32 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Dwa słowa do Kol. Django odnosnie napastników - nie godze sie aby Zagłebie porównywac
z Wągrowcem to nie ten poziom i nie te Kluby.
Wówczas mozna było miec swoich napastników a dzisiaj nie -trzeba placic MILIONY bo
bo wszystkim zawiaduje ilość posiadanej KASY i nie baczy sie na wychowanie wlasnych
zawodników a nadto brak przywiazania do BARW KLUBOWYCH - dlaczego Andrzej zawsze
grał w Zagłebiu ? mimo wielu propozycji.
Pozdrawiam tadeusz

Wiele nas tych punktow z Wagrowcem nie dzieli,a poziom Zaglebia wiele nie rosnie. Mamy Bernasia,Grunta,lecz wola zeby pudlowali pomocnicy,badz Mysliwy. Ja nie rozumiem dlaczego jako mlody napadzior gral Wsciubiak w koncowkach przed kontuzja,a Bernas grzal lawe. Wyniki byly po stronie Bernasia-SLJ. Teraz nikt nie przywiaze sie do barw klubowych...kazdy chce grac na jak najwyzszym poziome,a poziom w Zaglebiu jest katastrofalny. Bylo by inaczej gdyby Zaglebie stale gralo w Ekstraklasie,no ale coz zrobic wlodarzom pazernym tylko na kase?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez SO_1906 2010-06-05, 11:51 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Młody Kolego - to co piszesz jest nie złym kabaretowym żartem. Wszystkie transfery byly
sobie robic zarty - traktujmy Zagłebie serio.
Pozdrawiam Tadeusz

Ja wiem że strzelił 6 razy więcej bramek od Myśliwego....
SO_1906

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-06-05, 12:11 pm

Jezeli juz tak to do meczu z Polkowicami byla szansa podniesc poziom pilki noznej
w Sosnowcu do zaplecza Ekstraklasy i pozostałby jeden krok do Ekstraklsy.
Ale na skutek takich czy innych spraw tej I ligi na dzień dzisiejszy nie ma, ona moze
byc jesli Zaglebiu uda sie wywalczy 3 miejsce w tabeli bo prawdopodobnie kluby nie
dostana licencji, zrezugnują z braku KASY i jescze innych powodów wówczas od strony
Kuchni Zagłebie moze sie znalezc w I lidze - i trzeba odpowiedziec na pytanie CO DALEJ?
Podniose dwie kwestie a mianowicie - trener Pierscionek + inni budowali sklad na I lige
i potwierdzeniem tego była wypowiedz Piotra Mandrysza po meczu pucharowym na Ludowym.
Nalezy znalezc odpowiedz na pytanie CO SIE STAŁO ZE OD MECZU Z POLKOWICAMI GRAJA
TAKĄ PADLINE i nie awnsuja w sposób sportowy ?
Brak checi AWANSU, głodowke uskuteczniaja nie mam pojecia - jeszcze dwa mecze i zobaczymy
jak to sie skonczy,
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez patrios91 2010-06-05, 2:24 pm

Bensz,Kloda,Luczywek,Balul,Bodziony,Jaromin,Klus...koncza sie kontrakty...komu jeszcze,jak to dalej jest?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez django 2010-06-05, 2:53 pm

Zdaje się, że Bensz ma do grudnia.
django

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna