Z tego co czytam wynika ze byla klauzula odstępnego. Moje pytanie brzmi JAKA TO BYLA KWOTA??!
Bo podpisali z Prusem długi kontrakt, więc kwota odestępnego powinna być w miarę wysoka...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):100% umiescilo, a na oficjalnej nadal CISZA....dziwne to?
Z tego co czytam wynika ze byla klauzula odstępnego. Moje pytanie brzmi JAKA TO BYLA KWOTA??!
Bo podpisali z Prusem długi kontrakt, więc kwota odestępnego powinna być w miarę wysoka...

Sir napisał(a):Kolego Desantis....co ma Hytry do PIERNIKA??! Z tego co ja rozumiem Prus mial w kontrakcie klauzule...kwote odstępnego. Dla klubu holenderskiego to widocznie zadna bariera...wiec podpisali z nim kontrak, wiec Hytry nie mial nic do gadania.
Mnie ciekawi tylko ILE KWOTA odstępnego WYNOSILA>?!! Bo kupilismy Prusa za 5,5tys zl. Wiec jesli klauzula byla kilkanascie razy wyzsza to mozna powiedziec ze Prezesowi Hytremu NALEŻĄ SIĘ SŁOWA UZNANIA ZA TEN TRANSFER ktory do konca okienka NIE BYL PEWNY a Hytry walczyl do samego konca o tego pilkarza ( przypominam niektorym ). Większosc z nas pewnie myslala ze to najmniej wartosciowy zawodnik z pozyskanych....
dziejus napisał(a):Tylko ze cHytry nic o tym moze nie wiedzieć skoro nie ma jeszcze informacji na oficjalnej.Znając zaradność prezesa to ta klauzula może być nawet kilkadziesiąt razy wyższa i tak jak kasa z wynajmu stadionu,w całości pójdzie na wzmocnienia![]()
![]()
Ze szczególnym uwzględnieniem skutecznego napastnika
![]()
patrios91 napisał(a):Klauzula odejscia to zazwyczaj od miliona wzwyz,a na taki bajer w kontrakcie od pana prezesa raczej bym nie oczekiwal.
LucasUSA napisał(a):Moim zdaniem zakontraktowanie Prusa to sukces Zaglebia. Co maja powiedziec w Polonii Bytom?
patrios91 napisał(a): Klauzula odejscia to minimum 1mln zlotych wzwyz w kazdym klubie w Polsce. Jesli Zaglebie nie dostalo tego miliona to to jest dla mnie g*wno,a nie interes.
LucasUSA napisał(a):Najpierw bylo za przeproszeniem pieprzenie, ze po co nam bramkarz junior.
Teraz zdrada stanu, bo oddajemy skarb za marne pieniadze (bo na pewno beda marne, no nie?) a za rok bylyby kokosy.
A ja sie ciesze, ze chlopak zagra u nas przez chociaz pol sezonu, pomoze w awansie i jeszcze na nim zarobimy.
Kazdy szanujacy sie zawodnik bedzie mial w umowie klauzule pozwalajaca mu na odejscie, kiedy pojawi sie propozycja z zagranicy. Juz o to zadbal jego menager. Prus nie przyszedl tu z Wichra Plaskie Pole.
Kuzwa nie stac niektorych na choc troche obiektywizmu? Idac tokiem rozumowania niektorych niedlugo obwinicie Hytrego za globalne ocieplenie.
Moim zdaniem zakontraktowanie Prusa to sukces Zaglebia. Co maja powiedziec w Polonii Bytom?
P.S. A na oficjalnej nic nie pisza, bo kazdy pracownik klubu zajety jest noszeniem walizek z kasa i liczeniem pliczkow z kasiorka z transferu - czego sobie i nam wszystkim zycze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników