no i wypowiedź Myśliwego
http://11.pl/ii_liga/mysliwy_bedzie_coraz_lepiej/
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
STS_1906DG napisał(a):No fajna była jazda z tym intercity ;D Ten nasz pociag był zepsuty naprawde czy nie?
novack napisał(a):Piotrze Pierścionku , drogi! Bardzo Cię cenię jako trenera, ale… na Boga! Co na boisku robi Pan Wolny? Wiem, wiem, że to młodzieżowiec, ale przecież dzisiaj to była katastrofa. Absolutnie beznadziejna gra w pierwszej połowie, żółta kartka i oczekiwanie na kartkę czerwoną. Dlaczego zamęczasz Arka Kłodę na pozycji rozgrywającego, podczas, gdy Bartos jest wręcz stworzony do rozgrywania? Arek jest, rewelacyjny w destrukcji, ale po odbiorze piłki nie wie co z nią zrobić. Po prostu zamień ich pozycjami. Co ze Smolcem? Facet ma jaja jak orzechy kokosowe i … siedzi na ławie. W 10 minut zrobił więcej niż Bałecki i Myśliwy razem wzięci. W oczekiwaniu na Patryka Małeckiego, proponuję definitywnie dać sobie spokój z Wolnym, po słusznej karze dla Niedzielskiego (młodzieżowiec) dać mu szansę, na pewno nie będzie słabszy niż Smółka. Życzę NAM powodzenia i do zobaczenia na szlaku.
cropa napisał(a):BO NA BOISKU NIE MA SIĘ CO OSZUKIWAĆ, BEDZIEMY SŁABSI I TO ZDECYDOWANIE SKORO Z JAROTĄ U SIBIE NIE POTRAFIMY NIC POGRAĆ TO CO TU DUŻO MÓWIĆ, RAKÓW TO RAKÓW I POZATYM MECZ Z NAMI ICH DODATKOWO ZMOBILIZUJE, DLA MNIE JEŻELI NEI EBDZIE ZMIANY NA TSANOWISKU TRENERA TO MOŻEMY ZAPOMNIEĆ O AWANSIE TAKA PRAWA NIE MA SIĘ CO OSZKIWAĆ
A ja kolejny raz Cię upominam i mam serdecznie dość Przemku Twoich impertynencji.Przemek26 napisał(a):Panie novack a pan tak szybko wrócił że juz poscik??
Co skorzystał pan z przesiadki w Zawierciu po gonitwie i wskoczył pan do intrcity????
Jesli uważasz zę Mysliwy dziś nic nie pokazał to masz pizdę na oczach !!!!!!!!!!!!!
adas napisał(a):A ja kolejny raz Cię upominam i mam serdecznie dość Przemku Twoich impertynencji.Przemek26 napisał(a):Panie novack a pan tak szybko wrócił że juz poscik??
Co skorzystał pan z przesiadki w Zawierciu po gonitwie i wskoczył pan do intrcity????
Jesli uważasz zę Mysliwy dziś nic nie pokazał to masz pizdę na oczach !!!!!!!!!!!!!
rademenez napisał(a):Asja13 ma racje!! A gdzie wogole sa Ci krytycy??!! Rosonerri co tak krytykuje co pewnie spi teraz pala!!
Oby tak dalej a szybko awans bedzie nasz;) Nielba juz przegrywa Jedynie co to Kluczbork i Gawin narazie wygrywa ale tez wkoncu przegraja i My do nich doskoczymy i walka o awans;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników