Raków Częstochowa - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez hellboyek 2008-08-06, 10:31 pm

hellboyek

Postprzez Asja13 2008-08-06, 10:42 pm

STS_1906DG napisał(a):No fajna była jazda z tym intercity ;D Ten nasz pociag był zepsuty naprawde czy nie?

Nie był zepsuty tylko ktos pociagnol Hamulec awaryjny

[ Dodano: 2008-08-06, 11:49 pm ]
novack napisał(a):Piotrze Pierścionku , drogi! Bardzo Cię cenię jako trenera, ale… na Boga! Co na boisku robi Pan Wolny? Wiem, wiem, że to młodzieżowiec, ale przecież dzisiaj to była katastrofa. Absolutnie beznadziejna gra w pierwszej połowie, żółta kartka i oczekiwanie na kartkę czerwoną. Dlaczego zamęczasz Arka Kłodę na pozycji rozgrywającego, podczas, gdy Bartos jest wręcz stworzony do rozgrywania? Arek jest, rewelacyjny w destrukcji, ale po odbiorze piłki nie wie co z nią zrobić. Po prostu zamień ich pozycjami. Co ze Smolcem? Facet ma jaja jak orzechy kokosowe i … siedzi na ławie. W 10 minut zrobił więcej niż Bałecki i Myśliwy razem wzięci. W oczekiwaniu na Patryka Małeckiego, proponuję definitywnie dać sobie spokój z Wolnym, po słusznej karze dla Niedzielskiego (młodzieżowiec) dać mu szansę, na pewno nie będzie słabszy niż Smółka. Życzę NAM powodzenia i do zobaczenia na szlaku.

Zastanow sie co ty za głupoty wypisujesz ;/?

[ Dodano: 2008-08-06, 11:54 pm ]
cropa napisał(a):BO NA BOISKU NIE MA SIĘ CO OSZUKIWAĆ, BEDZIEMY SŁABSI I TO ZDECYDOWANIE SKORO Z JAROTĄ U SIBIE NIE POTRAFIMY NIC POGRAĆ TO CO TU DUŻO MÓWIĆ, RAKÓW TO RAKÓW I POZATYM MECZ Z NAMI ICH DODATKOWO ZMOBILIZUJE, DLA MNIE JEŻELI NEI EBDZIE ZMIANY NA TSANOWISKU TRENERA TO MOŻEMY ZAPOMNIEĆ O AWANSIE TAKA PRAWA NIE MA SIĘ CO OSZKIWAĆ

Heh a to bardzo ciekawe ;] wynik i gra ogolna obrazuja zupelnie cos innego ;]

Trzeba wierzyc w Zagłębie Zawsze i Wszędzie.!
Asja13

Postprzez rademenez 2008-08-06, 11:00 pm

Asja13 ma racje!! A gdzie wogole sa Ci krytycy??!! Rosonerri co tak krytykuje co pewnie spi teraz pala!!

Oby tak dalej a szybko awans bedzie nasz;) Nielba juz przegrywa Jedynie co to Kluczbork i Gawin narazie wygrywa ale tez wkoncu przegraja i My do nich doskoczymy i walka o awans;)
rademenez

Postprzez adas 2008-08-07, 8:14 am

Przemek26 napisał(a):Panie novack a pan tak szybko wrócił że juz poscik??
Co skorzystał pan z przesiadki w Zawierciu po gonitwie i wskoczył pan do intrcity????
Jesli uważasz zę Mysliwy dziś nic nie pokazał to masz pizdę na oczach !!!!!!!!!!!!!
A ja kolejny raz Cię upominam i mam serdecznie dość Przemku Twoich impertynencji.
adas

Postprzez Minion 2008-08-07, 8:50 am

Mysliwy rozegrał dobre spotkanie i był wyróżniającym sie zawodnikiem. To ze nie strzelil nie oznacza ze nic nie robił. Kolejne dobre spotkanie tego zawodnika!
Minion

Postprzez Zagłębiaczek 2008-08-07, 8:58 am

Jakby nie patrzeć to Myśliwy miał asystę i moim zdaniem rozegrał b. dobre zawody.
Zagłębiaczek

Postprzez sebo33 2008-08-07, 9:22 am

redakcja strony http://www.spokrewnieni.info poszukuje ludzi to uzupełniania działów Liczby wyjazdowe 08/09 U siebie 08/09 a i jeżeli ktoś by mógł mi podać liczbę ludzi będących w Częstochowie bym był wdzięczny .
sebo33

Postprzez manuel90 2008-08-07, 9:31 am

Tego wyjazdu nigdy nie zapomnę ;D Pozdrowionka dla pana policjanta który "łapał zająca" obok peronu (za płotem) ;D :D ... Kilka fajnych przygód ;D gra i doping bardzo dobre... czyli ogólnie ZAJEBIŚCIE ;D pozdro z Łaz dla wszystkich co byli... do zobaczenia w sobotę ;)
manuel90

Postprzez neti 2008-08-07, 10:32 am

Dobre spotkanie Myśliwego, asysta przy pierwszym golu, no i poprzeczka i slupek tez po jego podaniu...oj bedzie sie jeszcze dzialo ;)
neti

Postprzez milka 2008-08-07, 11:46 am

Mam pytanie co do avi z meczu?? Będzie można zobaczyć bramki z tego meczu? Wiem, że w Ekstraklasie nie mogło być takich "wycinków" ale czy teraz jest to możliwe?
milka

Postprzez manuel90 2008-08-07, 12:07 pm

I mam jeszcze taką małą propozycje żeby śpiewać:
"JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZE ZAGŁĘBIE GRA"
zamiast
"JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE ONI BĘDĄ GRAĆ"
tez fajnie pasuje do rytmu no i wiadomo od razu o kogo chodzi ;D
można pomyśleć... ;)
manuel90

Postprzez Przemek26 2008-08-07, 12:24 pm

adas napisał(a):
Przemek26 napisał(a):Panie novack a pan tak szybko wrócił że juz poscik??
Co skorzystał pan z przesiadki w Zawierciu po gonitwie i wskoczył pan do intrcity????
Jesli uważasz zę Mysliwy dziś nic nie pokazał to masz pizdę na oczach !!!!!!!!!!!!!
A ja kolejny raz Cię upominam i mam serdecznie dość Przemku Twoich impertynencji.

Adaś , Myśliwy rozegrał kolejny świetny mecz, piłkarze Rakowa biegali za nim jak małolaty za dupami na dyskotece. A gość pisze że grał cinko. Sorry ale szlag mnie trafia.
Bylismy pomiatani przez wszystkie kluby w OE źle, wygrali po dennym meczu z jarotą źle, ( sam byłem nie zadowolony) , ale z Rakowem zagrali naprawdę bardzo dobrze.
Ale jak juz czytam po raz któryś jak kolega novack jedzie po Pierścionku to ręce mi się gotują.

A tak na marginesie , nie ździwiłbym się jak trener Pierścionek będzie jednym z odkryć trenerskich młodego pokolenia
Przemek26

Postprzez novack 2008-08-07, 1:26 pm

Ludzie w pewnym wieku zaczynają sobie cenić wygodę, a ja właśnie takiego wieku dobiegam, dlatego coraz częściej korzystam z alternatywnych dla kolei środków lokomocji. Stąd mój szybki powrót.
Z wysokości trybun odniosłem wrażenie, że kartką ukarany został Wolny i dlatego, w mojej wypowiedzi o tym upomnieniu wspomniałem. Nawet jeśli Wolny kartki nie otrzymał, nie zmienia to faktu, że wczoraj wypadł słabiutko.
Myśliwy nie jest złym zawodnikiem, ale moim zdaniem Smolec jest jeszcze lepszy i to tyle.
Wiem, że forum jest po to, by wyrażać na nim swoje opinie, jednak styl ich wyrażania (abstrahując od zawartości merytorycznej, z którą można się zgadzać lub nie) świadczy o ich wyrazicielu. No cóż, można być troglodytą, jak Przemek26 , ale można też rzeczowo i bez inwektyw opisać własne postrzeganie rzeczywistości. To kwestia dobrego smaku, wychowania, kultury lub jej braku jak w przypadku kol. Przemka26. Przy okazji drogi kolego słowa „Piotrze Pierścionku , drogi! Bardzo Cię cenię jako trenera” trudno doprawdy uznać za jak to piszesz „jechanie” po Pierścionku. Kończąc już ten temat zauważyć chcę, że jest spora progresja formy w stosunku do meczu z Jarocinem, oraz to ,że trener analizuje, wyciąga wnioski i eliminuje najsłabsze ogniwa zespołu. To pozwala mieć nadzieję, że w takiej formie jak obecnie, Smółka i Wolny nie wybiegną na boisko.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez rossoneri 2008-08-07, 1:31 pm

rademenez napisał(a):Asja13 ma racje!! A gdzie wogole sa Ci krytycy??!! Rosonerri co tak krytykuje co pewnie spi teraz pala!!

Oby tak dalej a szybko awans bedzie nasz;) Nielba juz przegrywa Jedynie co to Kluczbork i Gawin narazie wygrywa ale tez wkoncu przegraja i My do nich doskoczymy i walka o awans;)

szkoda komentowac Ciebie idioto
rossoneri

Postprzez rademenez 2008-08-07, 1:43 pm

szkoda komentowac Ciebie idioto[/quote]

Mi jest szkoda Ciebie kretynie!! Ty lepiej zajmij sie siedzeniem w domu i ogladaniem telenowel.
rademenez

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna