Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
klara napisał(a):Dziejszy Dziennik Zachodni przedstawia ciekawy artykuł o naszym klubie zachęcam do poczytania, są az dwie strony.....
adriano20 napisał(a):ktoś to jednak ustawił złośliwie
Kolejka 2 – 4 sierpnia (sobota), godzina 19:00
Zagłębie Sosnowiec - Odra Wodzisław Śląski
już w drugiej kolejce chcą nas zdołować psychicznie, nawet nie chcę myśleć co to będzie :(((
Były szkoleniowiec Ruchu Chorzów, Marek Wleciałowski, wzmocni od nowego sezonu sztab szkoleniowy GKS-u Bełchatów.
Wleciałowski prowadził klub z Chorzowa od listopada 2005 roku. Wywalczył awans do I ligi, po czym zastąpił go Dušan Radolský.
Nowy członek sztabu GKS-u wcześniej był trenerem Górnika Zabrze. Jako piłkarz rozegrał w barwach Ruchu Chorzów 249 spotkań w I lidze, w których strzelił pięć bramek.
eric napisał(a):Bardzo dobrze Osman, mnie też to wkur.. już strasznie, przecież to co grała na stadionie Korona czy właśnie ŁKS to paranoja. To Kolator powiedział jako sraki obywatel, a decyzja należy do związku. Ale najbardziej to mnie wk... jak nie dostaniemy licencji (tfu, kur.. tfu) przez stadion, a Ruch czy Polonia z takimi długami dostaną. Porembany kraj, ale liczę na odrobinę zdrowego rozsądku jak wczoraj przy podtrzymaniu kar. I trzeba zacząć szybko działać na rynku transferowym, bo nam się wszyscy podrembiom:) A ten Nasz dyrektorek to coś mi znany jest, ciekawe, wygląda na zaradnego i przed kamerą się nie peszy:), czuję, że będzie oko. Nie wiecie, o której ma zostać podana ta decyzja??
Ps.: mecze w tej OE naprawdę ciekawe, w końcu nasza liga wygląda bardzo emocjonująco i ciesze się, że będziemy takie drużyny oglądać na żywo. Pzdr
Strooś napisał(a):Wie ktoś może, czy stadion w Rybniku spełnia wymagania licencyjne OE. Z tego co wiem to jest tam, sztuczne oświetlenie, zadaszona trybuna, monitoring, nie ma tylko chyba podgrzewanej murawy. Jeśli ten stadion spełniałby wymogi, to uważam, że Rybnik to dobra opcja!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników