baraze - wszystko na ten temat

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-06-27, 12:22 pm

Artur napisał(a):
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):
Artur napisał(a):No i moje typy na baraże sie sprawdziły - ciesze sie że Ruch zostaje i ze spadku Tłoków. Przewidziałem także porażke Śląska dlatego nie jestem tym zaskoczony ani zmartwiony, mecz ze Śląskiem był świetny pod każdym względem, ale to już historia - teraz czas na podobne widowisko z Arką, oby zakończyło sie podobnym stosunkiem bramkowym jak i wspomniany przeze mnie mecz, pozdro

Artur mam nadzieje że chodzi Ci o mecz w Sosnowcu :D

Oczywiście że chodzi mi o mecz w Sosnowcu, na wyjazdy nie jeżdze :(

Proponuje zaczac :) Kilka bliskich wyjazdow jest :) Gliwice , Jaworzno , Bielsko , Chorzow :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-27, 12:29 pm

Trwa pojechales na szale do Gdyni ??

Byłem w Sopocie na pogrzebie i przy okazi wpadłem na Olimpijską do Gdyni .A szal wziołem pijaczkowi ktory leżał nie przytomny na dworcu,żeby wiedzał kogo sprawka nakleiłem mu Vlepe na czoło :D
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Re: :)

Postprzez PawełK 2004-06-27, 12:42 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Artur napisał(a):Oczywiście że chodzi mi o mecz w Sosnowcu, na wyjazdy nie jeżdze :(

Proponuje zaczac :) Kilka bliskich wyjazdow jest :) Gliwice , Jaworzno , Bielsko , Chorzow :)

No właśnie Artur stary byk jesteś czas już zacząć :D rozważ propozycje Kikuta :!:
Pozdro
PawełK
pyszałek

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-06-27, 10:36 pm

Wiadomosc glownei kierowana do Morpheusa Trzy Korony Zarnowiec 1:3 LKS Wysoka :D wiec msz tego czego oczekiwales :D
SOSNOWIEC*

Postprzez DaMi 2004-06-27, 10:42 pm

SOSNOWIEC* napisał(a):Wiadomosc glownei kierowana do Morpheusa Trzy Korony Zarnowiec 1:3 LKS Wysoka :D wiec msz tego czego oczekiwales :D

No to Wysoka zagra z Zagłębiem w przyszłym sezonie
DaMi

Postprzez Gość 2004-06-28, 5:50 am

DaMi napisał(a):
SOSNOWIEC* napisał(a):Wiadomosc glownei kierowana do Morpheusa Trzy Korony Zarnowiec 1:3 LKS Wysoka :D wiec msz tego czego oczekiwales :D

No to Wysoka zagra z Zagłębiem w przyszłym sezonie

Lo Wysoka :D:D:D:D wiocha jakich malo :D czesto tam jezdzilem z znajomymi chlac do domkow :) daleko to nie jest bo jakies 10 km od Zabkowic :) moze mniej moze wiecej pozdro :)
Gość

Postprzez slawojka 2004-06-28, 8:28 am

W sumie fajna będzie II liga w nadchodzącym sezonie, mało wioch, parę ciekawych rywali. Brak, wielki brak Śląska. A co, jeśli Widzew nie przystąpi do rozgrywek? Wie ktoś coś na ten temat? Może tu jakoś "kuchennym" wejściem próbować?
slawojka

Postprzez Erazmus 2004-06-28, 10:10 am

lukes napisał(a):
edddie napisał(a):Śląsk-Arka 0-0.

Lepszy remis zero - zero niż wygrana 2-1,

edddie no chyba nie do konca :D jednak chyba zawsze lepiej jest wygrac niz zremisowac :wink: jak przegracie 1-2 to koniec marzen o II lidze a tak zawsze bylyby karne 8) :D
powodzenia w rewanzu
ps.byli kibice z Gdyni??

Lukes niezła jest z Ciebie wróżka ;-)

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich fanów Zagłębia którzy trzymali kciuki za nas. Wielkie dzięki za wszystkie życzenia awansu . Trudno nie udało się ale się nie poddajemy . Czekamy cierpliwie na II ligę bo jak pokazuje Wasz przykład , Craxy czy Lechii cierpliwość jest nagradzana.

Hej Zagłębie :!:
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-28, 11:07 am

Lukes niezła jest z Ciebie wróżka

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich fanów Zagłębia którzy trzymali kciuki za nas. Wielkie dzięki za wszystkie życzenia awansu . Trudno nie udało się ale się nie poddajemy . Czekamy cierpliwie na II ligę bo jak pokazuje Wasz przykład , Craxy czy Lechii cierpliwość jest nagradzana.

Hej Zagłębie

Byłem na meczu i z całej siły trzymałem kciuki.Ale jak Arka szczeliła drugą bramke i na cały głos sie wydarłem K..wa to sie dziwnie spojrzeli :x ale ściemniłem ze dostałem czymś w głowe :lol: :lol:
PS. CZemu nie było kibiców Śląska ??
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez ARAS1906 2004-06-28, 11:21 am

WARIAT tu znajdziesz odpowiedź....
http://fanslask.aha.pl/modules.phtml?na ... =0&thold=0
ARAS1906
Środula

Postprzez ARAS1906 2004-07-01, 1:03 pm

ARAS1906
Środula

Postprzez Gość 2004-07-01, 5:50 pm

Morpheus napisał(a):No to czas baraży:
:arrow: O 1 ligę:
Górnik Polkowice - Cracovia (pierwszy mecz 0-4). Chyba wszystko jasne. Craxa w ekstraklasie.
:arrow: O 2 ligę:
Ruch Chorzów - Stal Rzeszów (pierwszy mecz 1-1). Ruch gra u siebie i może wykorzystać ten fakt, ale czy wytrzyma psychicznie? Dalej stawiam na Stal
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia Śląsk jest wg mnie lepszy od Arki i to on zagra w przyszłym sezonie na zapleczu ekstraklasy.
Stasiak Opoczno - Unia Janikowo Jak dla mnie to z tej pary nie powinien awansować nikt. Ale skoro ktoś musi to wybieram jednak to coś z Opoczna.
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce Za Tłokami nigdy nie przepadałem. Sam nie wiem czemu. Może dlatego, że awansowaliśmy poprzednim razem do 2 ligi jednocześnie i Tłoki się utrzymały a my nie? Nie wiem, ale ich nie lubię. Stawiam na Radomiaka.
:arrow: O 3 ligę:
MKS Sławków - Górnik Jastrzębie Awansuje Górnik. Jest lepszy sportowo i chyba organizacyjnie. Poza tym patrząc na wyniki nikomu nie odpuszczał, Sławków natomiast oddał mecz Czarnym czego nigdy mu nie wybaczę.
:arrow: O 4 ligę:
Jura Niegowa - Unia Racibórz W szeregach 4 ligi zostanie Unia. Co prawda Jura tym samym spada do "naszej" grupy okręgówki, ale kto popatrzy na tabelę zobaczy że na dole są same Katowickie zespoły i czym więcej ich poleci tym lepiej.
:arrow: O A Klasę:
Tutaj jescze nie rozlosowano par. Z B Klasy w barażach walczą LKS Wysoka i Olimpia Blanowice. Z A Klasy natomiast Podłęże Jaworzno i Trzy Korony Żarnowiec. Chciałbym żeby awansowała Wysoka i pozostało Podłężę.

1 liga:
Cracovię trafiłem :D
2 liga:
Tutaj tylko 50% skuteczność, no ale w Śląsk naprawdę wierzyłem, a Ruch po prostu miał farta ;)
3 liga:
Tutaj trafiłem bezbłędnie. Górnik okazał się lepszy od Sławkowa, a Unia mimo iż dwukrotnie zremisowała okazała się lepsza od Jury. Niestety popełniłem straszną gafę. Oczywiście Jura leci do Częstochowskiej okręgówki, a nie do naszej. Skąd mi się to wzięło to naprawdę nie wiem :oops:
A Klasa:
Im niżej tym lepiej ;) Tutaj też przewidziałem kto zostanie, z tym że Podłęże nie musiało walczyć gdyż Olimpia zrezygnowała z baraży. Smutek bierze człowieka jak widzi, że są kluby które nie chcą grać już na poziomie A Klasy i rezygnują z awansu :(
Gość

Postprzez ARAS1906 2004-07-07, 8:28 am

Nie chciałem zakładać nowego tematu (bo w sumie ........ "mało" NAS to obchodzi) ale wczoraj wyczytałem gdzieś (telegazeta TVP 1 :roll:), że AFERA BARAŻOWA SZCZAKA - SZYMAŃSKI wraca do punktu wyjścia.
Od początku mają być przesłuchiwani zawodnicy obu drużyn, pseudo-Prezesi, sędziowie i "wszystkie inne takie". Ciekawe czy mają jeszcze te kasety, a może przepalili wszystko na CD :wink: Tak czy inaczej całe dotychczasowe dochodzenie poszło w p*****!!!!!! Zaczynamy od początku. Polskie Piekiełko Wiecznie Żywe:evil:
A emeryci dalej pierdzą w PZPNowskie stołki, pod przywództwem Listka :evil:
ARAS1906
Środula

Postprzez ARAS1906 2004-07-09, 8:59 am

ARAS1906
Środula

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna