Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Mogiel napisał(a):Stach ale chyba Arifovic ma glowe i chyba wie ze raczej w gorniku grac w podstawowym skladzie nie bedzie a w Sosnowcu bedzie
django napisał(a):Mogiel napisał(a):Stach ale chyba Arifovic ma glowe i chyba wie ze raczej w gorniku grac w podstawowym skladzie nie bedzie a w Sosnowcu bedzie
A skąd wiesz, że będzie?
STACH PL napisał(a):mayday77 napisał(a):No i przyjście Ensara jest w tym momencie jeszcze bliższe niż się zdawało.
Zawodnik z kartą na ręku to dla Szatana bardzo łakomy kąsek,nie trzeba płacić poprzedniemu klubowi,a tak w obecnych czasach postępuje prawie każdy klub.
Ja bym niczego nie był pewny Górnik Zabrze też go ma na oku tak pisze dzisiejszy sport
SO_1906 napisał(a):django napisał(a):Mogiel napisał(a):Stach ale chyba Arifovic ma glowe i chyba wie ze raczej w gorniku grac w podstawowym skladzie nie bedzie a w Sosnowcu bedzie
A skąd wiesz, że będzie?
Po wczorajszym meczu ja osobiście nie wiem za kogo mógłby grać... Oczywiście przydałby się napastnik w wypadku kontuzji lub straty formy Filipowicza lub Myśliwego
michosz33 napisał(a):Panowie a tak z innej beczki - fajnie by było, jak już coś w naszym klubie zaczeło się dziać żeby na stronce ogłosić jakiś konkursik na maskotke naszego klubu.
Tylko ciężko mi sobie wyobrazić co to mogłoby być
Ale na kibiców zawsze można liczyć i pewnie coś by się wymyśliło
rossoneri napisał(a):to chyba slepy byles ,Filipowicz out!!!
django napisał(a):rossoneri napisał(a):to chyba slepy byles ,Filipowicz out!!!
Kolego, wydawanie takich kategorycznych sądów o piłkarzu, który wygrał nam kilka meczów (choćby z Elaną, czy ostatnio z Miedzią) i chciał grać dla Zagłębia nawet ze złamaną ręką jest nie na miejscu.
Poza tym Smazu trochę nadgorliwie zamknął temat meczu ze Ślęzą, gdzie rozwijała się dyskusja na temat Krzyśka Myśliwego. W odpowiedzi na mój post, w którym zauważyłem, że gra czasami egoistycznie niektórzy piszą o jakimś "pluciu" na niego. Trochę mi to przypomina wpisy 15-letnich fanek Enrike Iglesiasa, czy tam innej "gwiazdy". Krzysiek to bardzo dobry piłkarz i prywatnie fajny gość, ale gdyby miał troszkę inne podejście do wykonywanego zawodu to już dawno grałby w ekstraklasie.
rossoneri napisał(a):myslalem ,ze patrzymy na umiejetnosci pilkarskie , a te ma watpliwe, ale no jak chcial grac ze zlamana reka nawet to miejsce w jedenastce mu sie nalezy,masz racje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników