Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez lupi123 2011-07-17, 12:59 pm

CENZOR????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//
lupi123

Postprzez lupi123 2011-07-17, 1:01 pm

gargamele napisał(a):Co Ty w gadasz chłopaku..Chyba na innym sparingu byłeś.Co Ty,Barcelone chciałes zobaczyć???To na Camp Nou,a nie na Ludowy!Strojek grał całkiem przyzwoity mecz!Lachowski,z pewnością najlepszy zawodnik tego meczu.Fakt,M.Grunt zaprezentował się bardzo,bardzo przecietnie.Spójrz na to w taki sposób;wygrali,kilka sytuacji było,zespół jest budowany w oparciu o 2-3starzych zawodników,reszta młodzież!Jak dla mnie,wygląda to całkiem przyzwoicie.Nieżle,podobno,z Podbeskidziem,wygrana z Polonia,wygrana i remis Radzionków...tak więc radziłbym przyhamować z krytyką.Zagłebie gra na pewno lepiej niż w poprzedniej rundzie.Patrzac nawet na zimowe sparingi a teraz to jest o wiele lepiej.

Niestety GŁUPKOWATY znów się odezwał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lupi123

Postprzez lupi123 2011-07-17, 1:05 pm

rossoneri napisał(a):juz po sparingu :(niestety gra i poziom naszej druzyny ciagle spada w dol:(((
nie wiem po co podpisywane sa kontrakty z Ruminskim lub Gruntem???
dla mnie niezrozumiale
juz nawet Lachowski znizyl sie do ich poziomu
bramkarzy sie pozbyli ,ale poziom tych co przyszli po nich jest porownywalny,jak nie slabszy
Strojek stanal w miejscu,myslalem ze sie chlopak bedzie rozwijal,a niestety jest klapa
Jarczyk jak juz tutaj ktos wyzej napisal przecietniak jak na 2 lige i nie dziwne ze nie ma ofert i nikt go nie chce
Grunt to juz calkowita pomylka,lepszy zespol wykorzysta jego bledy

pomoc ??? srodek pola to nawet z taka slaba druzyna sobie nie radzi:(((
klepanie podaniami przewaznie do tylu
Stefanski i Kozminski dzisiaj jezdzcy bez glowy ,niby szybkosc jest,ale nic z tego
Lacha procz bramki nic wielkiego
napastnik,chyba Jankowski z Kutna nie wiem jak on strzelil ponad 20 bramek w tamtym sezonie ,chyba ze to byla jakas liga parafialna:)
ogolnie zenada,zero pomyslu ,czytalem wczesniej o pressingu ze grali we wczesniejszych meczach,niestety ja nie widzialem zadnego pressingu

drugi zespol wystarczylo 25 min zeby sie spakowac i wracac do domu

Ty naprawdę jesteś PSYCHICZNIE CHORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FILIPOWICZ ODSZEDŁ a id...a wciąż swoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adhd czy problem z wypowiadaniem sie?? za naduzywanie znakow, brak edycji postow i obraze innych uzytkownikow bez podania argumentow - pierwsze i ostatnie ostrzezenie / swiezy52
lupi123

Postprzez rossoneri 2011-07-17, 4:43 pm

lupi czy jakos tam nie bede sie znizal do Twojego poziomu ,chyba kazdy moze ocenic sparing przyszlosc czy tam co komu sie podoba,chyba po to jest forum
sa wakacje baw sie dzieciaku ,a nie interesuj sie pilka bo widac ze nie masz pojecia
napisz cos z glowa o meczu ,o zawodniku ,a nie rob tutaj dziecinnych wpisow dzieciaku neostrady
mysl o szkole ,bo nie jest latwo przejsc gimnazjum

Nie dyskutuj z nim. Jak jeszcze coś napisze, to wyleci raz na zawsze. Przypominam, że temat jest o przyszłości Zagłębia //django
rossoneri

Postprzez rossoneri 2011-07-17, 4:55 pm

pytanie do moderatorow i prowadzacych strone ??? co nas interesuje jakis glupi twor Zaglebie 1906 Sosnowiec???!!!! po co wypisujecie te bzdury o nich??? robia sobie cos tam ,ale nie piszcie tego na stronie Zaglebia ,bo nic wspolnego z nami ten smieszny twor nie ma??? dziwie sie prowadzacym

z drugiej strony bylem ,ogladalem z ciekawosci ,jest paru ciekawych chlopakow ,ale organizacja to amatorka:) i nic z tego nie bedzie:) nawet bym nie chcial bo i po co mi taki sztuczny twor w Sosnowcu
Zaglebie jest tylko jedno:) chyba ze chcecie jak swego czasu w Bydgoszczy byly dwa zespoly

Odblokowałem temat dotyczący klubu założonego przez część kibiców. Tutaj piszemy o przyszłości ZAGŁĘBIA. //django
rossoneri

Postprzez lupi123 2011-07-17, 5:20 pm

rossoneri napisał(a):lupi czy jakos tam nie bede sie znizal do Twojego poziomu ,chyba kazdy moze ocenic sparing przyszlosc czy tam co komu sie podoba,chyba po to jest forum
sa wakacje baw sie dzieciaku ,a nie interesuj sie pilka bo widac ze nie masz pojecia
napisz cos z glowa o meczu ,o zawodniku ,a nie rob tutaj dziecinnych wpisow dzieciaku neostrady
mysl o szkole ,bo nie jest latwo przejsc gimnazjum

Nie dyskutuj z nim. Jak jeszcze coś napisze, to wyleci raz na zawsze. Przypominam, że temat jest o przyszłości Zagłębia //django

"Z głupcami dyskutuje tylko głupiec"ot i wszystko na temat tych wypocin.

Tygodniowy ban na ochłonięcie dla kolegi i wracamy do tematu //django
lupi123

Postprzez tiktak 2011-07-18, 10:55 am

Rafał Otwinowski, wychowanek Sarmacji Będzin
Podpisania profesjonalnego kontraktu z Górnikiem Zabrze w wieku 19 lat może mu pozazdrościć niejeden rówieśnik. Rafał swoją doskonałą postawą w młodzieżowych drużynach zabrzan przekonał do siebie sztab szkoleniowy pierwszego zespołu Górnika. Mamy nadzieję, że o naszym rodowitym będzinianie już wkrótce będzie głośno na stadionach Ekstraklasy!
http://www.sportowezaglebie.pl/archiwum ... ia,17,2,16
http://www.gornikzabrze.pl/pl-news,news ... kontraktem
tiktak

Postprzez Pyotreck 2011-07-18, 12:26 pm

rossoneri napisał(a):pytanie do moderatorow i prowadzacych strone ??? co nas interesuje jakis glupi twor Zaglebie 1906 Sosnowiec???!!!! po co wypisujecie te bzdury o nich??? robia sobie cos tam ,ale nie piszcie tego na stronie Zaglebia ,bo nic wspolnego z nami ten smieszny twor nie ma??? dziwie sie prowadzacym

z drugiej strony bylem ,ogladalem z ciekawosci ,jest paru ciekawych chlopakow ,ale organizacja to amatorka:) i nic z tego nie bedzie:) nawet bym nie chcial bo i po co mi taki sztuczny twor w Sosnowcu
Zaglebie jest tylko jedno:) chyba ze chcecie jak swego czasu w Bydgoszczy byly dwa zespoly

Odblokowałem temat dotyczący klubu założonego przez część kibiców. Tutaj piszemy o przyszłości ZAGŁĘBIA. //django

Organizacja amatorka? A niby co było takie amatorskie?
Uważam że wszystko było zorganizowane odpowiednio.
A poziom sportowy chyba wszystkich zaskoczył na plus.
Wszystko idzie w dobrym kierunku.

Ostrzeżenie za pisanie nie w temacie //django
Pyotreck

Postprzez jondek 2011-07-18, 6:42 pm

Ale wam Otwinowskiego Górnik sprzątnął :-) A gdzie to pierwszy wyjazd i kiedy,bo chce znajomego w Kroczycach odwiedzić :niezle:

Ostrzeżenie za pisanie nie w temacie//django
jondek

Postprzez jondek 2011-07-18, 8:13 pm

Nie przejmowałbym się,jak to gdzieś wyczytałem,że drużyna jedzie na puchar i pierwszy mecz ligowy,w tym samym dniu.Niedogodności częsciej hartują niż luksusy.Martwie się że nie jest jeszcze znana szeroka kadra.Pomimo wszystko,z optymizmem patrze w przyszłość,bo to co robi prezes i trener,ma ręce i nogi ;-) P.s.Ostrzeżenie jak najbardziej słuszne :redface:
jondek

Postprzez django 2011-07-18, 11:28 pm

Ostatnie dwa posty poleciały. Jak kogoś coś dziwi to niech swoje zdziwienie wyraża w odpowiednim temacie. Koniec z upominaniem, za następne posty nie w temacie będą bany.
django

Postprzez Cygan 2011-07-20, 7:22 pm

Rozmawiałem z Preziem. Lachę zostawia - pytałem o Skrzypka - chciał aby odszedł, bo uważa że nie da sobie u nas rady (nie te lata) - ale Skrzypek chce grać i pragnie udowodnić to na boisku... Co z tego wyniknie - zobaczymy
Cygan

Postprzez jondek 2011-07-21, 10:54 am

Może troche nie na temat,ale inauguracja sezonu na Ludowym tuż,tuż,a ja nigdzie nie znalazlem informacji o karnetach na ten sezon.Może faktycznie są ważniejsze sprawy w tej chwili,ale sprzedaż wejściówek to zawsze jakiś zastrzyk gotówki.W myśl zasady "kto nie szanuje grosza,nie wart złotówki" :-) A właśnie w ten sposób prawdziwi kibice i przyjaciele(których poznaje się w biedzie)mogą dać dowód poparcia Zagłębia w tej trudnej chwili :niezle:No to już wiem ze zrodła,że w tym roku nie będzie wejściówek. :redface: Oficjalny powód:słabe zainteresowanie w tamtym sezonie :kiepsko:
jondek

Postprzez torquemada 2011-07-22, 7:34 am

A ja mam pytanie calkiem z czyms innym zwiazane; a mianowicie wszyscy dobrze wiemy kto jest posiadaczem herbu Zaglebia i ktora druzyna go teraz bedzie miec, jaki herb bedzie mialo w takim razie Zaglebie Sosnowiec?
torquemada

Postprzez Sarmat 2011-07-22, 10:16 am

Obrazek
Sarmat

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna