Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
f0rest! napisał(a):odpowiedz mi na to pytanie :
"A nie widzisz w tym szansy że może dzięki tej wiśle będzie lepiej bo napewno są większe szanse dzięki meczom wisły na ludowym niż żeby nie grali u nas a czasem trzeba przyjąć wstyd upokorzenie żeby potem być dumnym bo nasz prezydent i MOSIR MOŻE MOŻE MOŻE wtedy coś zrobią a teraz i bez tego że tak napisze będzie JAJCO ! I to jest bardzo duża szansa a nie chowanie głowy w piasek !"
malkom napisał(a):kibice powinni już pomyśleć i zgłosić swoich kandydatów do wyborów samorzadowych wtedy bedą mieli cos do powiedzenia w radzie miasta..na plakaty i kampanie kasa sie znajdzie a i wyborców nie braknie.tylko tak mozna walczyc o nasz klub gdy go wszyscy olewaja
f0rest! napisał(a):Jeśli chodzi ci o piłkarzy których wypożyczaliśmy to sami sobie ich wypożyczyliśmy nikt nas nie zmusił bystre oko naszych łowców ;p co zmieni hmmm myśle ze nawet te argumenty co ty podałeś są już dobre ale coś od siebie prestiż !
August nikt sie Wisłą nie podnieca to 1 ziomeczku,a 2 ZAGŁĘBIE ma teraz kryzys i kibicowski i ultras i kryzys gry w lidzeAugust napisał(a):Wszystko ładnie, pięknie ale chyba już za dużo tej podniety Wisłą. Jakoś mi się wydaje, że naszym klubem jest Zagłębie Sosnowiec.
LukaszB napisał(a):August nikt sie Wisłą nie podnieca to 1 ziomeczku,a 2 ZAGŁĘBIE ma teraz kryzys i kibicowski i ultras i kryzys gry w lidzeAugust napisał(a):Wszystko ładnie, pięknie ale chyba już za dużo tej podniety Wisłą. Jakoś mi się wydaje, że naszym klubem jest Zagłębie Sosnowiec.ZAGŁĘBIE ZAWSZE W MOIM,NASZYCH SERCACH!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników