Zagłębie - Pogoń, 08.11.08, godzina 18

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie - Pogoń, 08.11.08, godzina 18

Postprzez macieja 2008-11-03, 11:26 pm

Mam pytanie ile było GKS u was???
macieja

Postprzez Zabkowice 2008-11-04, 7:31 am

macieja, Dużo
Zabkowice

Postprzez macieja 2008-11-04, 9:19 am

Wiem,że dużo ale tak z 500ryja??
macieja

Postprzez Macies 2008-11-04, 9:21 am

Witam.

Mam takie pytanko, chciałbym podjechać sobie na mecz z Pogonią autem, lecz w dobie
odbywających się prac remontowych na samym stadionie jak i wokół niego nie jestem
pewien, czy parking od strony budynku klubowego funkcjonuje?

Mecz, jeden z ciekawszych, jeżeli nie najciekawszy w tej rundzie. Moim skromnym
zdaniem nie cieszy się jednak tak wielkim zainteresowaniem, jak z Tychami.
Życzę sobie tego i Wam wszystkim żeby pojedynek z Pogonią był bardzo podobny
do ostatniej potyczki na Ludowym, w wyniku i atmosferze na trybunach.

Pozdrawiam Maciek
Ostatnio edytowano 2008-11-04, 9:53 am przez Macies, łącznie edytowano 1 raz
Macies

Postprzez flex 2008-11-04, 9:50 am

macieja napisał(a):Wiem,że dużo ale tak z 500ryja??

Jak na moje oko to pomiędzy 500 a 1000.
Proponuję jednak powrócić do dyskusji na temat typowo piłkarski Zagłębie - Pogoń.
flex
Administrator

Postprzez mgx84sc 2008-11-04, 10:10 am

Na tym meczu po prostu trzeba być! A co do dopingu i jego jakości to zauważcie jak ważne jest też kto prowadzi młyn. Ten gość który prowadził doping z Tychami (wcześniej z Kotwicą i ostatnie minuty z Czarnymi) jest najlepszy. Jak nikt inny potrafi zmobilizować do śpiewu tych co nie śpiewają, a tych co śpiewają do jeszcze głośniejszego dopingu. Nie wiem czy jest tu na forum ale pozdro i respect dla Niego. Mam nadzieję że będzie prowadził doping na meczu z Pogonią.
mgx84sc

Postprzez Blaza 2008-11-04, 12:15 pm

...no i z Ta osoba wyzej zgadzam sie w 100%...jezeli osoba umie prowadzic doping i mobilizować ludzi do spiewu to kibice spiewaja...chodzi tez o klimat...jezeli jest pozadna oprawa (jak na meczu z Tychami bo chłopaki z Ultras naprawde sie postarali) to az sie chce prowadzic aktywny doping... jest wtedy klimat i dobra zabawa...i mam nadzieje ze Kibice ktorzy przybeda na mecz z pogonia własnie taki klimat zrobia...a Ultrasi pomoga w widowiskowej czesci swietnego klimatu...

...ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC...
Blaza

Postprzez dedi 2008-11-04, 12:46 pm

Wy się tutaj napinacie a tymczasem Legia umawia się z Pogoniakami (szczecińskimi) na wspólne melanże w sosnowieckich barach - po co te kłótnie... paprykarz to im najwyżej posłuży za zakąskę :)
Może zamiast kłótni pobawimy się wspólnie korzystając z tego że Ultrasi tak superowo się ostatnio spisali z oprawą i mam nadzieję że to powtórzą
rywalizacja z Pogonią? Owszem jestem za..... pokażemy im że jesteśmy lepsi w dopingu.
A szaliki zabierać wolę śląskim klubom...

Wynik oczywiście jakieś 3-1 dla Zagłębia

Ps - Macies obok na osiedlu masz parking strzeżony i kilka parkingów innych
dedi

Postprzez torello1906 2008-11-04, 1:55 pm

Sorry, że pytam. Nie mam nic do Krzywego, ale czy może rzucac więcej tekstów do śpiewania, niż te 5, co wogóle zna? I czy może nie rzucac kur... i chu..., jak to robi, będąc nawalony na gnieździe? Fajnie, że trzyma doping, ale te jego "ciiiiiiii..." w połowie śpiewu Stadionu oraz "z pier....", jak akurat coś się dzieje na boisku, jest nie w temacie!!! Facet niech wejdzie na gniazdo trzeźwy i szanuje wszystkich na Stadionie, a nie drze wulgarnie ryja, to bedzie OK!!! Pozdro dla kumatych i powtarzam: WSZYSCY 08.11.2008R. NA LUDOWY!!!!!!!!!!!!! Ps. Proszę nie wypowiadac się w stylu "Krzywy jest najlepszy", bo słabią mnie takie gadki. Wielu nadaje się do dopingu, tylko na gniazdo trzeba wchodzic trzeźwym i znac piosenki, a nie powtarzac się w kółko....
torello1906

Postprzez rezydent 2008-11-04, 4:22 pm

w dzisiejszej szczecińskiej wyborczej pisało ze do weekendu sprzedano około 60 biletów na wyjazdowe spotkanie do Sosnowca...

przypomniał mi się również mecz kotwy z Pogonią w szczecinie gdzie oprócz wyzwisk na Bałtyk Gdynia, również "pozdrawiano" Was...
rezydent

Postprzez mayday77 2008-11-04, 4:53 pm

Macies napisał(a):Witam.

Mam takie pytanko, chciałbym podjechać sobie na mecz z Pogonią autem, lecz w dobie
odbywających się prac remontowych na samym stadionie jak i wokół niego nie jestem
pewien, czy parking od strony budynku klubowego funkcjonuje?

Mecz, jeden z ciekawszych, jeżeli nie najciekawszy w tej rundzie. Moim skromnym
zdaniem nie cieszy się jednak tak wielkim zainteresowaniem, jak z Tychami.
Życzę sobie tego i Wam wszystkim żeby pojedynek z Pogonią był bardzo podobny
do ostatniej potyczki na Ludowym, w wyniku i atmosferze na trybunach.

Pozdrawiam Maciek

Spokojnie możesz sobie podjechać na parking klubowy obok stadionu(koło baru).
Wiem bo sam tam stawiam samochód.
Co do samego meczu,nie zgodzę się z Tobą że cieszy się mniejszym zainteresowaniem niż ten z Tychami,przeciwnik bardziej znany,była zgoda i na koniec jest jedno miejsce przed nami(mecz ten jest z gatunku tych za 6 pkt.)
Więc moje osobiste odczucie jest takie-więcej kibiców,głośniejszy doping,wyższy wynik niż ostatnio dla gospodarzy,a po meczu większa radość i więcej wypitych piw z radości!!! :) :) :)
mayday77

Postprzez Przemek26 2008-11-04, 5:32 pm

Taka mała propozycja reklamowania meczu:

Na miescie już można spotkac transy informujące o meczu.

Wpadł mi do głowy pewien pomysł. Mianowice, wileku z was jest kierowcami, wielu miało napewno "słynne" flagi Polski na autach podczas Euro. Można zdjąc z kijka Polksą flagę i z materiału i podobnych wymiarach zrobić odręcznbie info o meczu.Takie powiewajace flagi rzucujają się na samochodach w oczy więc efekt zamierzony jest.

Coś takiego

Obrazek
Przemek26

Postprzez marko_1984 2008-11-04, 5:39 pm

A co z meczą naszej zgody w Bytomiu jest jakiś wyjazd czy nie ma ??
marko_1984

Postprzez Robson80 2008-11-04, 5:51 pm

mayday77 napisał(a):
Macies napisał(a):

Co do samego meczu,nie zgodzę się z Tobą że cieszy się mniejszym zainteresowaniem niż ten z Tychami,przeciwnik bardziej znany,była zgoda i na koniec jest jedno miejsce przed nami(mecz ten jest z gatunku tych za 6 pkt.)
Więc moje osobiste odczucie jest takie-więcej kibiców,głośniejszy doping,wyższy wynik niż ostatnio dla gospodarzy,a po meczu większa radość i więcej wypitych piw z radości!!! :) :) :)

Masz jakieś nowe info ?
Bo ja tam nie pamiętam żeby zgoda była.
Do zobaczenia !
Robson80

Postprzez FuBu 2008-11-04, 6:32 pm

dedi napisał(a):Wy się tutaj napinacie a tymczasem Legia umawia się z Pogoniakami (szczecińskimi) na wspólne melanże w sosnowieckich barach - po co te kłótnie... paprykarz to im najwyżej posłuży za zakąskę :)
Może zamiast kłótni pobawimy się wspólnie korzystając z tego że Ultrasi tak superowo się ostatnio spisali z oprawą i mam nadzieję że to powtórzą
rywalizacja z Pogonią? Owszem jestem za..... pokażemy im że jesteśmy lepsi w dopingu.
A szaliki zabierać wolę śląskim klubom...

Wynik oczywiście jakieś 3-1 dla Zagłębia

Ps - Macies obok na osiedlu masz parking strzeżony i kilka parkingów innych

jakie melanże? jaka wspólna zabawa? aktualnie sa traktowani na równi z klubami śląskimi...

marko_1984 napisał(a):A co z meczą naszej zgody w Bytomiu jest jakiś wyjazd czy nie ma ??

będzie informacja w odpowiednim miejscu.

macieja napisał(a):Mam pytanie ile było GKS u was???

720 osób (w tym 84 Cracovia, 40 Sandecja, 15 Wałbrzych oraz kilka osób z ŁKS-u oraz Zawiszy)

Robson80 napisał(a):
mayday77 napisał(a):
Macies napisał(a):

Masz jakieś nowe info ?
Bo ja tam nie pamiętam żeby zgoda była.
Do zobaczenia !

Legia - Pogoń - Zagłębie nie było? wspierania sie na meczach nie było?
FuBu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna