Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PaprykarZ19 napisał(a):Osman nie liczą się tylko umiejętności w odnoszeniu sukcesów. Ważna też jest pracowitość, zacięcie w tym co się robi i ambicja. Często jest tak, że teoretycznie mocniejsi przegrywali ze słabszymi, takich przykładów w piłce jest masa! I jeśli nawet nasi indywidualnie są słabsi, a wierze, że większość jest przynajniej równorzędnymi rywalami dla piłkarzy Polonii, to jak wyjdą na boisko zmotywowani, świadomi tego o co grają i zdeterminowani do osiągnięcia celu to jestem pewien, że możemy ten mecz wygrać! : )
PoloniaWarszawa napisał(a):tym którzy tak boją sie o wynik i chcą miec info na bieżąco, polecam:Kibiców, którzy nie będą mogli przybyć na mecz Polonii z Zagłębiem Sosnowiec zachęcamy do zamówienia relacji SMS z tego spotkania. Aby otrzymać informacje o wyniku meczu należy wysłać SMS o treści KSP.1305 na numer 72880.
Koszt usługi to 2,44 zł. Usługa obejmuje wysłanie trzech SMS-ów w trakcie trwania meczu.
tomeknh napisał(a):PaprykarZ19 napisał(a):Osman nie liczą się tylko umiejętności w odnoszeniu sukcesów. Ważna też jest pracowitość, zacięcie w tym co się robi i ambicja. Często jest tak, że teoretycznie mocniejsi przegrywali ze słabszymi, takich przykładów w piłce jest masa! I jeśli nawet nasi indywidualnie są słabsi, a wierze, że większość jest przynajniej równorzędnymi rywalami dla piłkarzy Polonii, to jak wyjdą na boisko zmotywowani, świadomi tego o co grają i zdeterminowani do osiągnięcia celu to jestem pewien, że możemy ten mecz wygrać! : )
Zakladaj stary konto w BWIN (kurs 3,55) albo jeszcze lepiej w bet-at-home (kurs 3,85) albo tez idz do STS-u (kurs3,4) oczywiscie na naszych grajkow. Podejrzewam, ze te kursy jutro beda jeszcze wyzsze. A co do motywacji to raczej sie ciezko doszukac czegos takiego, bo wg mnie nawet jesli zajmiemy premiowane awansem miejsce to i tak zagramy w 2 lidze. Tak wiec o motywacji nie gadajmy.
Ze strony PW.Zagłębie przyjedzie do stolicy osłabione, bowiem trener Dworczyk nie może skorzystać z aż 5. zawodników. Kontuzjowani są Dawid Topolski, Daniel Treściński i Hadis Zubanović, a za nadmiar żółtych kartek pazują Ahmed Hosić i Jarosław Piątkowski.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników