Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
A PAMIĘTASZ KTO SIĘ PODŁOŻYŁ PIASTOWI JAK DZIWKA W ZESZŁYM ROKU?CZY TO ABY NIE MIEDĹš??WIĘC MOŻE NIE SĄDĹš PO POZORACH??esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.
olo69 napisał(a):hm... po wczorajszym meczu i frekfencji mimo fatalnej pogody, coś mi się wydaje, że na meczu z Polonią bedzie baaarrrdzo ciasno
WOJTEK napisał(a):A PAMIĘTASZ KTO SIĘ PODŁOŻYŁ PIASTOWI JAK DZIWKA W ZESZŁYM ROKU?CZY TO ABY NIE MIEDĹš??WIĘC MOŻE NIE SĄDĹš PO POZORACH??esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.
Anonymous napisał(a):WOJTEK napisał(a):A PAMIĘTASZ KTO SIĘ PODŁOŻYŁ PIASTOWI JAK DZIWKA W ZESZŁYM ROKU?CZY TO ABY NIE MIEDĹš??WIĘC MOŻE NIE SĄDĹš PO POZORACH??esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.
wcale nie sadze po pozorach heh tylko po tym co sie u nas mowi, ze Zaglebie bylo za slabe zeby w normalny sposob wygrac z Miedzia. Ja tak nie mowie , tylko chcialem ten kawalek meczu z tym karnym, tylko tyle. Przeciez to proste takie cos zrobic:). A z tym podkladaniem to przypomnij sobie mecz z z koncowki tamtego sezonu: 28 kolejka 7 czerwca Zagłębie Sosnowiec - Nysa Zgorzelec. Nysa gra o utrzymanie i do tej pory ma az 1 mecz wygrany na wyjezdzie, wiec wynik dla postronnego obserwatora jest oczywisty. Ale nie dla pilkarzy Zaglebia:) ktorzy dla przypomnienia grali jakoby o awans do 2 ligi i Wasz trener chyba to zapowiadal publicznie. I co sie dzieje? Nysa wygrywa z tym kandydatem 2-0!!! cos niesamowitego;) no juz nie bede wspominal nastepnego meczu z Carbo Gliwice ktore o dziwo t ez gralo o utrzymanie. Wnioski same sie nasuwaja niestety:( przykre miec takich pilkarzy , co sie podkladaja jak "dziwki" (Twoje okreslenie)
esano - Legnica napisał(a):Nie wiem czego sie tak denerwujesz, przeciez nie mam pretensji do Zaglebia tylko do sedziego , ktory prawdopodobnie wydrukowal mecz. Raczej sie nie przekonamy, u siebie zobacze ten fragment w klubie i potem napisze co tam bylo. Zabraklo Wam 4 pkt do awansu i nie pisz ze mecze z Nysa i Carbo byly o nic. No moze tylko dla Nysy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack