Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez August 2009-06-23, 2:30 pm

Smazu napisał(a):No i kiszka, Tevez w Manchesterze City A już prawie go mieliśmy

Jestem w depresji. Fatalna wiadomość dla klubu. A na poważnie. rozpoczął się tydzień i...nastała cisza.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez mariusz76 2009-06-23, 3:51 pm

Smazu napisał(a):
August napisał(a):
Smazu napisał(a):zapewne żaden z tych ośmiu nie chciałby się bronić przed spadkiem w II lidze

Jestem optymistą i liczę na Teveza :lol:

No i kiszka, Tevez w Manchesterze City ;-( A już prawie go mieliśmy..

KOMUŚ UWAGĘ ZWRACASZ A SAM CO ROBISZ???? Co to ma niby być?:lol: :lol: :lol: :lol:
Żart na poziomie moderatora!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Smazu 2009-06-23, 4:55 pm

mariusz76 napisał(a):KOMUŚ UWAGĘ ZWRACASZ A SAM CO ROBISZ???? Co to ma niby być?:lol: :lol: :lol: :lol:
Żart na poziomie moderatora!!!

Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.

W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Czytaj uważniej ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez mariusz76 2009-06-23, 5:01 pm

Smazu napisał(a):W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Wiem co to jest ironia, ale zastanawiam się po co? Aby poczuć się lepszym!!!
Smazu napisał(a):złośliwością, wyśmiewaniem
No to gratuluje.
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez SO_1906 2009-06-23, 5:18 pm

Smazu napisał(a):No i kiszka, Tevez w Manchesterze City ;-( A już prawie go mieliśmy..

off-topic, ban! Przypomina to coś??!!

Leczcie kompleksy :) Gdybym miał być taki dosłowny oboje mielibyście już bany za off-topic ;-) Zresztą co teraz robicie? :-)
SO_1906

Postprzez emdżej 2009-06-23, 5:34 pm

davidov83 napisał(a):Korzym ?? w zaglebiu?? hahaha to samo paluchowski!!!zapomnij bo to pilkarze ktorzy juz maja swoja wartosc extrakasowa a nei 2 ligowa!:( ewentualnie majkowski :D to byl by dobry ruch

Majkowski gdyby miał być wypożyczony to bez problemu znajdzie klub w I lidze, a nie będzie się tułał po drugiej.

P.S. Zmień klawiaturę, bo chyba shift i alt ci nie działają.
emdżej

Postprzez peterrabit3 2009-06-23, 6:34 pm

Administratorzy maja za duzo miejsca na takie pierdoly...Niedobrze mi sie robi jak to czytam....Macie nastroje jakbysmy juz mieli ekipe na Lige Mistrzow a oprocz Lachy echo i nie widac swiatelka w tunelu
peterrabit3

Postprzez mariusz76 2009-06-23, 10:09 pm

SO_1906 napisał(a):Leczcie kompleksy :) Gdybym miał być taki dosłowny oboje mielibyście już bany za off-topic ;-) Zresztą co teraz robicie? :-)

DAWAJ BANA?!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez August 2009-06-24, 8:30 am

Bedzie transfer działacza ? A może ma to związem z planowaną zmianą struktury własnościowej klubu ?

Dudek dyrektorem Zagłębia?

Źródło: SPORT/SportSlaski.pl

Nowym dyrektorem sportowym sosnowieckiego Zagłębia ma zostać Dariusz Dudek.

Wiosną młodszy z braci Dudków - z powodu kontuzji pleców - zakończył karierę. Wychowanek Concordii Knurów ma za sobą pracę na stanowisku dyrektora ds. marketingu Odry Wodzisław. Niewykluczone, że zostanie na Bogumińskiej, ale podobno pojawiła się oferta z sosnowieckiego II-ligowca. Dudek jako dyrektor sportowy miałby pomóc wyjść klubowi z kryzysu organizacyjno-sportowego.
http://sportslaski.pl/-Dudek-dyrektorem ... ,info.html
August

Postprzez MateuszeK14 2009-06-24, 8:59 am

A co z Pachem i Hosiciem ?
MateuszeK14

Postprzez August 2009-06-24, 9:13 am

MateuszeK14 napisał(a):A co z Pachem i Hosiciem ?

Pach, jak twierdził, tylko trenował z Zagłębiem a Hosic był tylko odebrać pity za zeszły rok
August

Postprzez MateuszeK14 2009-06-24, 9:19 am

to źle bo to była nadzieja , a nie wiem czy Żbikowski , Barbosa to coś wniosą ?
MateuszeK14

Postprzez jackal29 2009-06-24, 9:47 am

August napisał(a):Bedzie transfer działacza ? A może ma to związem z planowaną zmianą struktury własnościowej klubu ?

Dudek dyrektorem Zagłębia?

Źródło: SPORT/SportSlaski.pl

Nowym dyrektorem sportowym sosnowieckiego Zagłębia ma zostać Dariusz Dudek.

Wiosną młodszy z braci Dudków - z powodu kontuzji pleców - zakończył karierę. Wychowanek Concordii Knurów ma za sobą pracę na stanowisku dyrektora ds. marketingu Odry Wodzisław. Niewykluczone, że zostanie na Bogumińskiej, ale podobno pojawiła się oferta z sosnowieckiego II-ligowca. Dudek jako dyrektor sportowy miałby pomóc wyjść klubowi z kryzysu organizacyjno-sportowego.
http://sportslaski.pl/-Dudek-dyrektorem ... ,info.html

Moim skromnym zdaniem to bardzo dobry pomysł. Nazwisko mówi samo za siebie, a co za tym idzie znajomości, może jakiś sponsor, promocja i zwiększenie prestiżu Zagłębia!!! Brać go puki jeszcze jest wolny i chętny!!!
jackal29

Postprzez August 2009-06-24, 10:38 am

Arkadiusz Kłoda poznał diagnozę urazu jakiego nabawił się w pierwszym spotkaniu barażowym przeciwko Polonii/Sparta Świdnica. - Mocno skręciłem kostkę - wyjaśnia Kłoda.

Pierwsza drużyna treningi wznowi z początkiem lipca. - Teoretycznie mam odpoczywać jeszcze przez pierwszy tydzień lipca, więc wiele nie stracę. Jednak wszystko zależy od diagnozy lekarskiej. Możliwe, iż będę trenował indywidualnie już od początku przyszłego miesiąca - tłumaczy najlepszy piłkarz Zagłębia.

Kluczowemu zawodnikowi Zagłębia kończy się kontrakt, a rozmowy w sprawie jego przedłużenia mają odbyć się niebawem. - Jeszcze w tym tygodniu lub na początku przyszłego moja sytuacja zostanie wyjaśniona - odniósł się do sprawy Kłoda.

Zawodnik zapowiadał, iż chce zostać w Sosnowcu. Chyba nie ma innego rozwiązania, gdyż odejście tego piłkarza byłoby ogromnym ciosem dla całego zespołu.
http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... y,1,4,1043

Co do Dudka tu może swoje robić sławne nazwisko, które dobrze się kojarzy. To może gościowi otwierać wiele drzwi.
August

Postprzez denacik81 2009-06-24, 4:04 pm

August napisał(a):Arkadiusz Kłoda poznał diagnozę urazu jakiego nabawił się w pierwszym spotkaniu barażowym przeciwko Polonii/Sparta Świdnica. - Mocno skręciłem kostkę - wyjaśnia Kłoda.

Pierwsza drużyna treningi wznowi z początkiem lipca. - Teoretycznie mam odpoczywać jeszcze przez pierwszy tydzień lipca, więc wiele nie stracę. Jednak wszystko zależy od diagnozy lekarskiej. Możliwe, iż będę trenował indywidualnie już od początku przyszłego miesiąca - tłumaczy najlepszy piłkarz Zagłębia.

Kluczowemu zawodnikowi Zagłębia kończy się kontrakt, a rozmowy w sprawie jego przedłużenia mają odbyć się niebawem. - Jeszcze w tym tygodniu lub na początku przyszłego moja sytuacja zostanie wyjaśniona - odniósł się do sprawy Kłoda.

Zawodnik zapowiadał, iż chce zostać w Sosnowcu. Chyba nie ma innego rozwiązania, gdyż odejście tego piłkarza byłoby ogromnym ciosem dla całego zespołu.
http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... y,1,4,1043

Co do Dudka tu może swoje robić sławne nazwisko, które dobrze się kojarzy. To może gościowi otwierać wiele drzwi.

Wydaje mi się że jeżeli władze klubu poważnie myślą o awansie w przyszłym sezonie to powinni zrobić wszystko żeby Arek został w Sosnowcu! :!: :!: :!:
Jemu na pewno zależy na zagłębiu bo przecież gra już ok 5 lat , i widać że nie odpuszcza w żadnym meczu :brawo: :brawo: :brawo:

Ale muszą być perspektywy bo ten zawodnik nie zasługuje na to by kopać w III-lidze :!: :!: :!: :!: :!:
denacik81

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna