Lars napisał(a): zaczynam mieć wątpliwości czy obecna ekipa Nas poprowadzi do sukcesów i pierwszej ligi za rok.

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a): zaczynam mieć wątpliwości czy obecna ekipa Nas poprowadzi do sukcesów i pierwszej ligi za rok.
Lars napisał(a):żenada. już sam nie wiem co by zrobić aby było lepiej.
ale zaczynam mieć wątpliwości czy obecna ekipa Nas poprowadzi do sukcesów i pierwszej ligi za rok.
django napisał(a):Myślę, że ostatecznie o intencjach Adamczyka będą świadczyły jego decyzje lub ich brak po ostatnim meczu sezonu.
django napisał(a):Zainteresowanie Zagłębiem jest takie, że po raz pierwszy od bardzo dawna nawet nie pojawił się na forum temat o meczu z Rakowem. A przypominam słowa prezesa, że głównym narzędziem marketingowym mającym przyciągać kibiców będzie gra piłkarzy. Myślę, że ostatecznie o intencjach Adamczyka będą świadczyły jego decyzje lub ich brak po ostatnim meczu sezonu.
August napisał(a):No i genialna firma Wizard, kumple Prezesa, którzy tak potrafili rozreklamować sobotni piknik, ze znów w większości byli rodzice z dziećmi trenującymi w Akademii.
August napisał(a):O czym Ty mówiszIntencje Adamczyka to nie tylko sprawy dryżyny. Czy np. na przedstawienie jakiejś strategii klubu jako spółki mam czekać do końca sezonu
django napisał(a):tej sytuacji jedyną szansą na jakikolwiek rozwój klubu jest awans do I ligi. Może wtedy coś się ruszy siłą rozpędu.
August napisał(a):Moze sie mylę, ale nie wierzę ani w Adamczyka. Bardziej prawdopodbne, że razem z Ogielą i Ojrzyńskim będą robić swoją radosną tworczość polegającą na sprowadzaniu Jeremiczów-bis. I pierdoleniu o awansie w kolejnym sezonie.
SO_1906 napisał(a):Lars napisał(a): zaczynam mieć wątpliwości czy obecna ekipa Nas poprowadzi do sukcesów i pierwszej ligi za rok.
Nad tym można mieć wątpliwości
tiktak napisał(a):Pisząc w tonacji ironicznej (a może i nie) mogę stwierdzić z pełną odpowiedzialnością, że wiem kiedy Zagłębie zacznie marsz w górę piłkarskiej karuzeli. Najwcześniej wtedy gdy nastąpi zmiana władzy w mieście. Dopóki rządzi KG nie oczekuję niczego dobrego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników