przez gruby 2004-11-09, 1:47 pm
Mecz z Podbeskidziem pokazał jakie mamy miejsce w szyku,i kogo nam brakuje....Wedlug mnie brakuje nam takiego zawodnika jak Kompała który potrawił uporządkować srodek boiska,dograć piłke do napstników.Nie mamy dwóch równożędnych bramkarzy,co odbija się na formie Kurdziela.Na strone głównej pisze że prawdopodobnie odejdzie ja bym go zostawił i sprowadził doświadczonego bramkarza,może by konkurencja spowodowała żę Grzesiek Kurdziel by się odbudował.Co do obrony to napewno jakieś zmiany trzeba zastosować,dla mnie trzeba sprowadzić 2 klasowych zawodników,pomoc mamy dobra mamy Skrzypka,Morawskiego który się musi przebudzic,ale jak odzyska forme z początku sezonu to będzie dobrze.Został jeszcze przód a w nim Pitry i Ujek,co do pierwszego nie można wysuwać żadnych prestensji,to Ujka można obwiniać za mało strzelonych bramek,w końcu jest napastnikiem i za to się go rozlicza,ale jednej rzeczy mo odmówic nie można waleczności...Warto też zaznaczyć że nie mamy dobrej ławki rezerwowych i gdy zejdzie np.Skrzypek ciężko go zastąpić...
Czasami mi się wydaje żę nasi piłkarze mają za dobrze ,pieniądze co miesiąc , reguralnie wypłacane premie...a może by tak premie za wygrane mecze płacic dopiero na koniec rundy.Może to by zmobilizowało piłkarzy do lepszej gry...
Pozdrawiam..:mlyn: