Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):Oddajcie flagi złodzieje!!! zbieraliśćie na nie pod Ludowym na flagi mające wisiec na Ludowym dla Zaglłębia a nie dla zielonych koszulek!!!
złodzieje !!! złodzieje !!! złodzieje !!!
już więcej postaram się nie wypowiadać w temacie klubu i kibiców zielonych koszulek, niestety tym razem musiałem, gdy zobaczyłem na płocie pod Dor Janem flagi na które wszyscy do puszek wrzucaliśmy pieniądze!!!
jondek napisał(a):Skończą się wakacje,zacznie się szkola....A prawdziwi profesjonaliści,zagraja świetny mecz nawet dla 20 osób.Jedni wolą hale koncertowe z decybelami,a inni kameralne klimaty.Dobrze,że się różnimy.
tigers96 napisał(a):wiesz, kto odpowiada za flagi na Zagłębiu? to weź powiedz to tym osobom w twarz, że są złodziejami.
Lars napisał(a):Oddajcie flagi złodzieje!!! zbieraliśćie na nie pod Ludowym na flagi mające wisiec na Ludowym dla Zaglłębia a nie dla zielonych koszulek!!!
już więcej postaram się nie wypowiadać w temacie klubu i kibiców zielonych koszulek, niestety tym razem musiałem, gdy zobaczyłem na płocie pod Dor Janem flagi na które wszyscy do puszek wrzucaliśmy pieniądze!!!
ZS1906ZS napisał(a):Niestety nie możemy bo liczba będzie stale rosła![]()
Przyznaj ! ilość osób zaskoczyła i boli prawda![]()
![]()
Damianeri obok Wojtasa_sc jesteś maskotką najwierniejszych !
tigers96 napisał(a):Jesteś pewien? szkoda, że nie widziałeś, ile było dzisiaj rodzin z małymi dziećmi, na Ludowym nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem. Szkoda, że to na tej b klasie było 2x więcej ludzi, niż na ostatnim meczu na Ludowym i szkoda, że to właśnie dzisiaj w samym młynie było tyle ludzi, ile na Ludowym. Jeżeli myślicie, że na meczu byli ludzi, którzy w dupie mają projekt b klasowy, to się grubo mylicie : ))
Sonda napisał(a):tigers96 napisał(a):wiesz, kto odpowiada za flagi na Zagłębiu? to weź powiedz to tym osobom w twarz, że są złodziejami.
W twarz to można komuś napluć a tacy jak ty kolego tigers powiedzą ,że deszcz pada.
kriss68 napisał(a):Kolejny wpis plus tekst ze strony :
"Na trybunach można było zauważyć wiele rodzin wraz ze swoimi pociechami co ukazuje, że kibice Zagłębia nie są aż tacy źli jak można wyczytać w różnych mediach" rozbawił mnie do łez.
Krzyknijcie pare razy Je...ać PZPN albo niech przyjdzie jakiś oszołom bluzgający na sędziego i te rodziny prędzej znikną niż się pojawiły .Mecz piłkarski to nie plac zabaw.
950 osób![]()
![]()
to kolejne dopisywanie głów by poprawić samopoczucie dla swojego poronionego pomysłu.
Złodzieje oddajcie flagi.
NIE DLA ZAGŁĘBIA 1906 SOSNOWIEC
tigers96 napisał(a):Sonda napisał(a):tigers96 napisał(a):wiesz, kto odpowiada za flagi na Zagłębiu? to weź powiedz to tym osobom w twarz, że są złodziejami.
W twarz to można komuś napluć a tacy jak ty kolego tigers powiedzą ,że deszcz pada.
To jest Twój jedyny argument? tylko to pokazuje, jak bardzo jesteście silni zza monitora, a gwarantuję, że żaden z was nigdy by się nie odezwał, że ktoś jest złodziejem flag : )))
PawełK napisał(a):Co do flag to nie słyszałem jakoby magazyn z flagami Zagłębia został okradziony więc nie wiem o co Ci chodzi...
PawełK napisał(a):Uważasz, że frekwencja jest napisana dla czyjejś satysfakcji? Co prawda na meczu z Chrobrym nie byłem, lecz oglądając galerię z tego meczu można powiedzieć, że na Ludowym liczba widzów mocno pikuje. 600 osób (wraz z Chrobrym) to niewiele ponad 60% tego co wczoraj było na meczu b-klasowych drużyn w Zagórzu. Czas pokaże czy to było jednorazowe czy też ta frekwencja się utrzyma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack