Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
nie bądź hipokrytą. Do wypierdolenia jest Jaroszewski, który sprowadził Smyyłę. póki Jaroszewski będzie Prezesem to ch.j z tego będzie. Jaroszewski won z klubu gnoju. A Smyla to p.zda bez jaj skoro nie miał odwagi przyjść na konferencję. Jaroszewski ze Smyłą upadlają nasz klub jak mogą. Niech im ta kasa z podatków mieszkańców Śosnowca w gardle stanie.STACH PL napisał(a):Apeluje do Panów Chęcińskiego i Jaroszewskiego o zatrudnienie fachowca na stanowisko trenera natychmiast, koszty w tym przypadku nie są ważne!
Jacek Zieliński bodajże jest wolny.
współczuję bo chyba przyjemniej i niewiele drożej byłoby zastopować w Krakowie i spędzić ten czas na rynku dajmy na to w dobrej knajpie w sukiennicach. Ale nie wiem czemu Ci szkoda tego Palanta Jaroszewskiego. Przecież to on sprowadził fachowca z Bytomia.Smyła sam się nie zatrudnił w klubie.novack napisał(a):Chęcińskiego już dziś w Brzesku kibic bez mala złapał za krawatkę z pytaniem jak sądzę co teraz? Chęciński rżnął głupa udając że pisze smsa. Zagłębie zagrało beznadziejnie, jeden prawie celny strzał na cały mecz. Wszystkie rzuty rożne kończyły się kontratakiem Brzeska (Dudek nie dokopuje do pola karnego) wszystkie rzyty wolne kończyły sie strzałem w mur. Fonfara był fioletowy ze zmęczenia juz w 10 minucie meczu. Wynik zaledwie 0:1 "uratował "Fabisiak. Ale wy wszyscy adwersarze i szydercy, zamknijcie pyski, bo jesteście niedouczeni. Ten mecz przegrał nawet najświatlejszy z nas, dyplomowany UEFA pro, fakultywowany Smyła, więc nam niedouczonym wara. Panie Jaroszewski, aż mi Pana szkoda, widziałem pana po meczu, aż zielonego z rozpaczy, ale to Pan ponosi za to wszystko dpowiedzialność! Byłem tam i widziałem ten gnój!
Anakin napisał(a):Jeden z nielicznych co napisze prosto w oczy co myśli.
August napisał(a):Anakin napisał(a):Jeden z nielicznych co napisze prosto w oczy co myśli.
Nie kadź bo i tak masz ze masz na pieńku. Ale z jednym masz rację, choć jesteś nazbyt upierdliwy w tej kwestii. Jaroszewski jako prezes jest do niczego.
Anakin napisał(a):Choć raz publicznie przyznałeś mi rację.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników