Jerzy Wyrobek - trener Zagłębia Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Jerzy Wyrobek - trener Zagłębia Sosnowiec

Postprzez novack 2012-04-08, 8:29 pm

Gdyby okazało się, że pan od WueFu po raz kolejny będzie prowadził Zagłębie i widział potencjał napastnika w Adrianie Marku, moja noga nie stanie na Ludowym dopóki ten pan hańbił będzie nazwę Zagłębie (na Ludowym jestem od 1972 r.).
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2012-04-08, 8:47 pm

Ewentualne poeroty Orzeszka a zwłaszcza Pierścienia będa swiadczyć o braku kreatywności Baczyńskiego.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2012-04-08, 9:06 pm

Efekty kreatywności Baczyńskiego już znamy, a nazywają się Stach i Wyrobek. Nie zdziwiłbym się, gdyby coś na rzeczy było z Pierścionkiem, wszak to ulubieniec Baczyńskiego. Obecny prezes w czasach ekstraklasy mocno walczył o to żeby Pierścionek został trenerem, choć wtedy stanęło na... Orzeszku, którego chciał zbawca Szatan. Tylko zastanawiam się na ile atrakcyjna dla Pierścionka byłaby posada w Zagłębiu, skoro w Balinie ma pewną wypłatę, a w Sosnowcu niekoniecznie. A w ogóle czekam na uaktywnienie się w temacie fanów Krzyśka Tochela :)
django

Postprzez wojtas sc 2012-04-08, 9:09 pm

Krzysztof Tochel wracaj :lol: :lol: :lol: :lol:
wojtas sc

Postprzez pyla 2012-04-08, 9:20 pm

django napisał(a):Efekty kreatywności Baczyńskiego już znamy, a nazywają się Stach i Wyrobek. Nie zdziwiłbym się, gdyby coś na rzeczy było z Pierścionkiem, wszak to ulubieniec Baczyńskiego. Obecny prezes w czasach ekstraklasy mocno walczył o to żeby Pierścionek został trenerem, choć wtedy stanęło na... Orzeszku, którego chciał zbawca Szatan. Tylko zastanawiam się na ile atrakcyjna dla Pierścionka byłaby posada w Zagłębiu, skoro w Balinie ma pewną wypłatę, a w Sosnowcu niekoniecznie. A w ogóle czekam na uaktywnienie się w temacie fanów Krzyśka Tochela :)

Zapomniałeś o Ojrzyńskim na którego wylewano kubły pomyj a teraz co ? Nie jestem fanem Wyrobka, jestem zdania że w Zagłębiu dorabia do EMERYTURY a ZAGŁĘBIE i wyniki ma gdzieś. A Pierścionek jako jedyny przez ostatnie czasy miał jakie takie wyniki ale czy z tego materiału da się coś jeszcze zrobić nie wiem. Bez względu jaki trener by nie przyszedł to gorzej być nie może - może warto zaryzykować ?
pyla

Postprzez django 2012-04-08, 9:36 pm

pyla napisał(a):Zapomniałeś o Ojrzyńskim na którego wylewano kubły pomyj a teraz co ? Nie jestem fanem Wyrobka, jestem zdania że w Zagłębiu dorabia do EMERYTURY a ZAGŁĘBIE i wyniki ma gdzieś. A Pierścionek jako jedyny przez ostatnie czasy miał jakie takie wyniki ale czy z tego materiału da się coś jeszcze zrobić nie wiem. Bez względu jaki trener by nie przyszedł to gorzej być nie może - może warto zaryzykować ?

Na Ojrzyńskiego słusznie wylewano kubły pomyj. W temacie dotyczącym tego trenera przedstawiłem swoją teorię odnośnie jego sukcesów z Koroną i wyniki kielczan z zespołami z dołu tabeli wydają się ją potwierdzać. Nie mam pojęcia, czy Pierścionek byłby dobrą opcją. Wiem natomiast, że te nazwiska: Stach, Pierścionek, Wyrobek, Czerwiec, Stanek, Orzeszek wskazują, że obecny prezes nie jest w stanie wznieść się mentalnie ponad układy towarzysko-piłkarskie, w których się obraca.
django

Postprzez August 2012-04-08, 9:46 pm

Niech jeszcze nastąpi Franek Krótki - reaktywacja i lista bedzie fertig
August

Postprzez tiktak 2012-04-09, 7:17 am

django napisał(a):A w ogóle czekam na uaktywnienie się w temacie fanów Krzyśka Tochela

Jestem i wcale się z tym nie kryję, chociaż widzę że już mnie ktoś wyprzedził.
A o tym że Wyrobek ma w d..e Zagłębie i chce sobie dorobić pisałem jesienią zaraz po nominacji.
tiktak

Postprzez tiktak 2012-04-09, 7:37 am

Jestem także fanem (jeśli mamy to tak nazywać) Wdowczyka. Nie chce mi się produkować teraz "dogłębnej analizy całokształtu okoliczności" które powodują taką ocenę tych dwóch ludzi. Niech sobie tylko ktoś spróbuje wyobrazić (nie za trudne) co ci ludzie mogliby osiągnąć w polskiej piłce gdyby była tu możliwość sportowej rywalizacji.
tiktak

Postprzez August 2012-04-09, 9:51 am

tiktak napisał(a):Jestem i wcale się z tym nie kryję,

Jeszcze załatw aby do klubu wrócili Rudy, Hytry i Adamczyk. Bedzie jak w raju
August

Postprzez tiktak 2012-04-09, 12:26 pm

i to jest własnie problem z wrzucaniem wszystkich do jednego wora. Żeby nie przedlużać: zapytaj kim byli Pitry, Chwalibogowski, Bensz, (tego sk...na na U też trzeba zaliczyć niestety do tego grona) przed Zagłębiem. Ile mieli na koncie występów w ekstraklasie przed Zagłębiem. ? A ile po? Pomijam wychowanków. Łuczywek, Skrzypek, Drzymont,Treściński też zaliczyli e-klasę co najmniej po części dzięki Tochelowi. Oczywiście nie wiesz w jakich był relacjach z Rudym. itp., itd.
tiktak

Postprzez mason 2012-04-09, 1:33 pm

To ja mam lepszego pomysła :) ;-)

Nowym trenerem Zagłębia powinien zostać najnowszy wiceprezydent Sosnowca, Szaleniec w końcu się do czegoś przyda (bo kasę i tak już bierze) bo kwalifikacje i doświadczenie chyba w tym ma (Wojkowice) a jakie dojścia jako były senator :)
ZAGŁĘBIE KLUB!
ZAGŁĘBIE REGION!
mason

Postprzez patrios91 2012-04-09, 8:44 pm

Moze wreszcie przestaniemy zyc przeszloscia i zaczniemy myslec o przyszlosci ze wskazaniem na wlodarzy klubu. Moze gdy zaczniemy myslec,ze jestesmy nic nie znaczacym klubem,ktory chce cos osiagnac malymi kroczkami,a nie 4 krotnym wicemistrzem Polski,ktoremu wszyscy wchodza sami do dupy ,cos sie zmieni.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez STACH PL 2012-04-11, 8:18 am

Jak coś to do wzięcia są Sasal (Pogoń) lub Kapica (Chojniczanka) może efekt nowej miotły by zadziałał..
STACH PL

Postprzez jondek 2012-04-11, 10:36 am

W www.sport.pl Baczyński mówi,że Zagłębia nie stać na nowego trenera i dlatego Wyrobek zostaje.A może spróbować zagrać reszte spotkań bez trenera??Gorzej już nie mogą zagrać!!A swoją drogą panie Wyrobek,troche honoru :redface:
jondek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna