przez Adams1906 2007-12-08, 7:14 pm
Patrząc na Kmiecika , wielkiego piłkarzy`ka , który raz za razem kładł się na ziemie nie wiem czy on jest taki delikatny czy myśli że sędzia jest ślepy , nie oszukujmy się , może raz był faulowany ... ale nie co akcje :| Berek `Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść` , mogłeś spokojnie odejść na zasłużoną emeryture przed tym sezonem , nikt by Ci tego nie miał za złe, nie będę Cie wyzywal , bo rozumiem , jesteś już stary , każdy może popełnić błąd (taki jak ty grając w pierwszej lidze) , w drugiej lidze mogles sie na coś przydać , ale sam pomyśl jest sens ? , BOŻE ŚWIĘTY gdzie trener ma oczy wystawiając Kmiecika ?!?!?! Po cichu , myślałem Boże żeby tylko nie przegrali , nie rozluźnili się , ale byłem optymistą , bo oni nie przegrali tylko SKOMPROMITOWALI się , w klubie moim zdaniem zostaje : Bensz , Ozi , Bednar , Berliński , Marek , Hosić (?) bo reszta won , a w pierwszej kolejności gwiazda wielka Kmiecik :| normalnie , aż żal pisać to co dziś zobaczyłem , równie dobrze mogłem oglądać mode na sukces , czy co leci w TV , i tyle samo sie tam dzieje :|
ehh :(
chce mi sie powiedzieć
`Kończ wadź pan wstydu oszczędź` spadnijmy już do tej 3 ligi jak najszybciej ! :(
w sumie już mi wszystko obojętne :|
`Na dobre i na złe ..........
Nie ważne jak i gdzie , i w jakiej lidze , zawsze będziemy tam , gdzie oni będą grać !`