Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ŁKS BROWAR ŁOMŻA
Bez Kalu
Czesław Jakołcewicz jest blisko pobicia rekordu wygranych meczów z rzędu (6 razy) ‚ który ustanowił trenując Kujawiak Włocławek w sezonie 2004/2005.
Wyrównanie poprzedniego rekordu może okazać się jednak trudne‚ bowiem łomżanie udadzą się do Sosnowca bez Maxwella Kalu‚ który nie zagra z powodu kontuzji mięśnia dwugłowego.
WAW
PaprykarZ19 napisał(a): Np słowa Garguły "Jesteś profesjonalistą, to wyjdź i graj na całego bez względu na to z kim." uczą pełnego zaangażowania w gre... czy to "Nic odkrywczego. Tak jak w lidze - nie tracisz punktów ze słabymi, masz mistrza. " - tak samo w walce o awans...
Albo słowa Beenhakkera, że każdy kolejny mecz jest najważniejszy w karierze w karierze piłkarzy.
fazin napisał(a):no rzeczywiscie gosc jest niezle obeznany Z tego co wyczytalem to nie ma bladego pojecia wtym temacie i pewne zaczal chodzic na mecze kiedy zaczal sie najlepszy okres dla ŁKS a co za tym idzie dobre oprawy. Doping i oprawy na ŁKS a w Bialymstoku to 2 rozne swiaty. Nie mamy podjazdu do nich i tyle
rucyinski napisał(a):2. w młynie nie ma sprawdzana wieku kibicow-liczy sie oddanie i doping (ja akurat zapewne jestem jednym ze straszych kibicow wogule na tym forum)
rucyinski napisał(a):
Do napinających się kibiców Sosnowca - liczę że bedzie was w weekend 9000 - czyli 3x tyle co nas w Łomży ktora jest 3x mniejsza od waszego miasta. Z tego co tu czytam to będzie was min 9000. Zobaczymy, sprawdzimy. Jesli was tylu na meczu nie bedzie, znaczy ze jesteście mniej wierni klubowi niz my, i tyle, suche fakty. Nie zamierzałem nikogo obrazi, prosze o przeczytanie mojego postu jeszcze raz, i nie wiem skad wynikają wasze opinie i smiechy z ŁKSu tym bardziej ze nigdy na meczu Łomży nie byliście.
sprzedawca_cebuli napisał(a):rucyinski napisał(a):
Do napinających się kibiców Sosnowca - liczę że bedzie was w weekend 9000 - czyli 3x tyle co nas w Łomży ktora jest 3x mniejsza od waszego miasta. Z tego co tu czytam to będzie was min 9000. Zobaczymy, sprawdzimy. Jesli was tylu na meczu nie bedzie, znaczy ze jesteście mniej wierni klubowi niz my, i tyle, suche fakty. Nie zamierzałem nikogo obrazi, prosze o przeczytanie mojego postu jeszcze raz, i nie wiem skad wynikają wasze opinie i smiechy z ŁKSu tym bardziej ze nigdy na meczu Łomży nie byliście.
aha czyli liczba to wykladnik wiernosci <lol> i fakt napewno maci lepszy od Jagi doping wkoncu to po kazdej kolejce o Was sie mowi o tak fanatycznych i zagorzalych kibicach <lol> a gdzie tu jest napisane ze bedzie nas ponad 9000? ktos tu cos pisal o jakiejs liczbie? czytaj ze zrozumieniem dzieciaku neostrady
rucyinski napisał(a):Jeśli nie liczba, czyli fakt obiektywny, jest wykładnikiem wierności to co?? Napinanie się na forum?? Jeśli to jest dla was wykładnikiem wiernosci to gratuluje, dla mnie wykladnikiem wiernosci jest wspieranie druzyny na trybunach, nie napinka w internecie. 9000 wzialem stad, iż ktos napisal że Sosnowiec ma wierniejszych kibicow od Łomży. Jesli tak to biorac pod uwage wielkosc miast na wasze mecze powinno chodzic 9-12 tys ludzi skoro na ŁKS chodzi 3tys a Łomża jest ponad 3 razy mniejsza od Sosnowca. I tyle. To nie napinka, to odpowiedz na wiernosć, która okaze sie juz w najblizszym meczu. Naprawde nie rozumiem po co ten atak na mnie, napisalem o meczu, o naszym klubie, kibicach, ale widze ze niektorzy nie moga tego strawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack