Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez HATI 2006-08-17, 8:21 pm

ASTER masz zupełną rację, tylko wytłumacz czemu na zawisza SP chodzą nasi koledzy, ?? jeśli w 100% jest to klub z Konina, ??
HATI
Żółta kartka

Postprzez ASTER 2006-08-17, 8:22 pm

HATI napisał(a):ASTER masz zupełną rację, tylko wytłumacz czemu na zawisza SP chodzą nasi koledzy, ?? jeśli w 100% jest to klub z Konina, ??

napisz mi historię fuzji a Ci odpowiem
ASTER

Postprzez HATI 2006-08-17, 8:29 pm

co mam dużo pisac ten sam temat w 100% co zawisza SA, sami się do tego przyznają że tak było, i to był błąd. (na tym forum jest kilka osób z IV ligi niech napiszą prawdę), kolego tak naprawdę to mnie męczy ciągle pisac wszedzie o tym samym, powiem ci tylko jedno bardzo dobrze że oni nie przychodza na II ligę, przynajmniej reputację w naszym miescie będzie miała dobrą. życze bardzo dobrego meczu niech wygra lepszy WKS ZAWISZA SA>
HATI
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-08-17, 8:30 pm

k***a, moglibyście to wyjaśniać sobie na SWOIM forum, gg lub na priwie?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez HATI 2006-08-17, 8:34 pm

Wojtku masz zupełnie rację, przynajmnie widze że ciebie gówno obchodzą nasz sprawy i bardzo dobrze, bądz i kibicój swojej ukochanej drużynie (WKS ZAWISZA SA)
HATI
Żółta kartka

Postprzez RaRy 2006-08-17, 8:35 pm

Kuźwa a ja chciał bym przypomnieć ze temat o sprawach kibicowskiich jest w innym dziale !!
RaRy
Adventure Group

Postprzez HATI 2006-08-17, 8:39 pm

RaRy napisał(a):Kuźwa a ja chciał bym przypomnieć ze temat o sprawach kibicowskiich jest w innym dziale !!

Masz zupełną rację to jest temat meczu a nie wykłucania się.
HATI
Żółta kartka

Postprzez RaRy 2006-08-17, 8:42 pm

HATI napisał(a):
RaRy napisał(a):Kuźwa a ja chciał bym przypomnieć ze temat o sprawach kibicowskiich jest w innym dziale !!

Masz zupełną rację to jest temat meczu a nie wykłucania się.

k***a czy Ty zawsze przyznajesz wszystkim racje??, jesli uważasz to co napisałem za słuszne to sklej ci... i wystarczy!!

P.S
Sorry ale mam dzisiaj zły humor

Pousówajcie zbedne posty :)
RaRy
Adventure Group

Postprzez ASTER 2006-08-17, 9:11 pm

Wojtek, troche za szybko dałeś mu bana "JB" bo odpisał bym coś na temat hogaty :wink:
Ale z drugiej strony masz rację - szkoda syfu na forum. :wink:
pozdro
ASTER

Postprzez rogal 2006-08-17, 10:14 pm

Najbardziej śmieszne jest to, że czwartoligowcy nie mając kompletnie żadnego poparcia w Bydgoszczy, szukają go po obcych miastach.

Nie będę się rozpisywał nad sytuacją panującą w Bydgoszczy,bo większośc z was ją zna.
Ale jak czytam tych debili że oni sa kibicami Zawiszy to normalnie mnie rozpierdala coś od środka.
Co oni wiedzą o kibicowaniu? Albo inaczej o miłości do swojej drużyny.Jak to cXXXX sezonowe-jak hydro by spadło o ligę niżej to nikt nie będzie na to chodził.
Ja nie mówie że u nas jest kolorowo.Jest nas teraz- tych gotowych na wszystko- może z 300 może z 500,ale będziemy walczyć o nasze bo Zawisza jest bydgoski,jest nasz a nie karierowiczów,polityczków i innych gadów.Jeszcze jedno jest pewne że mamy poparcie wielu tzw.pikników którzy nie chodzą na to II ligowe gówno,bo wiedzą coś o słowie HONOR.
Dzięki Zagłębiacy i przywitajcie te ścierwa w odpowiedni sposób.

1. czytając ten post domyślicie się jaki jest wiek i wykształcenie autora, ale to nie jest tu ważne,
2. wątpie czy znacie sytuację w Bydgoszczy, jeśli już to tylko z jednej strony, pewnie słyszeliście o szkoleniu młodzików, przeganianych sponsorach itp,
3. HONOR - jest to częsty argument, a szczególnie honor Zawiszy patrona klubu, pewnie słyszeliście o tym przesławnym rycerzu znanym dyplomacie tamtych czasów, to ten który negocjował z papieżem sprawę Husa, wielokrotnie się zastanawiałem czy Zawisza Czarny postąpił by tak, że szkalował by swoje gniazdo i podpuszczał innych, czy sam jak na niego przystało usiadłby do negocjacji...
4. szkoda, że mój przedmówca, nie zastanowił tu na forum, dlaczego te znienawidzone pikniki, mięso które kupuje bilety, nieprzychodzi na mecze SP, co tego jest przyczyną, szkoda że nie zastanowił się również nad sytuacją zawodników jego klubu, znam wprawdzie jednego, i wiem, że oni by chcieli grać dla większej publiki i pokazać swoje umiejętności.

a w meczu ZAGŁĘBIE - ZAWISZA niech wygra lepszy
rogal

Postprzez rzusi 2006-08-17, 10:25 pm

HATI napisał(a):Ty jestes zwykłą szmata, jak ktoś zobaczyz na waszej stronce fotki z ostatniego meczu, gdzie chwalicie się że byli wszyscy od was, to czemu piszesz że was jest 300-500, was zaledwie było 120 a nadodatek połowa to gapowiczów, hehe i ty masz honor, prawdziwy kibic kocha swoją drużyna, wy popsuliście w bydgoszczy piłkę nożną fuj od zawiszy sp, nikt z tym stworem i debilami nie chce mieć nic wspólnego, czemu teraz na swojej stronce szukacie ludzi żeby przychodzili na mecz czemu 60% od was się odruciło no czemu, przeciez wy nawet nie wiecie na koniec meczu jaki jest wynik tylko szukacie bijatyki. I jeszcze jedno napisz czemu chodzisz na IV lige jesli to jest klub 100% z konina ?? przeciez wy nie popieracie takich stworzeń ??

Jeśli w tak krotkim czasie pokochales swoje hydrogówno jestes jej kibicem to pytanie przyjedziesz do Sosnowca na mecz?
coś mi sie wydaje, ze tylko rzucasz na naszym forum :roll: a relacje będziesz sledzil w necie (po cichutku)
rzusi

Postprzez ZawiszaSA 2006-08-17, 10:30 pm

My również będziemy na tym meczu. JEdzie autokar + kilka osób samochodami.
Zagłębie-Zawisza 1-2 :P
Pozdrawiam
ZawiszaSA
JUDASZ

Postprzez emdżej 2006-08-17, 10:47 pm

Coś mi się popieprzyło w kompie i odpala mi się forum hydrotworu? Co to ma być? Połowa tematu zaśmiecona!

Żeby nie było, że nic na temat nie piszę to skleję kilka słów o meczu. Uważam, że jest on sporą niewiadomą. Głównie z powodu tego, że nasi piłkarze tydzień temu nie grali. Dodatkowo uważam, że w początekowej fazie sezonu wiele jest możliwe. Tak więc niech się dzieje co chce i mam nadzieję, że się wzbogacimy o 3 punkty
emdżej

Postprzez novack 2006-08-18, 9:38 am

Witam! To mój debiut na forum, więc z góry przepraszam za ewentualne drobne techniczne wpadki. Jako jeden z niewielu miałem nieprzyjemność być "ugoszczonym" na stadionie TEJ Zawiszy (w tym przypadku rodzaj żeński jest jak najbardziej na miejscu) w remisowym meczu wiosną tego roku. Opowieści "kibiców" TEJ Zawiszy o cztero czy też pięciotysięcznej widowni to bajeczki dla grzecznych dzieci. Na kluczowy dla nich mecz sezonu z ZAGŁĘBIEM stawiła się garstka może 600 może 700 osób robiąc na dużym obiekcie przygnębiajace wrażenie. Kilka baloników tworzyło "oprawę". Mam nadzieję, że jutro pokażemy im jak wygląda pierwszoligowy doping dla tymczasowo grajacego w drugiej lidze Zagłębia. Wierzę że ODPOWIEDNIO powitamy bANIAKA! A wynik? 3:1 dla Zagłębia!!!
novack

Postprzez ZawiszaSA 2006-08-18, 10:22 am

powiem tylko tyle ...600-700 ludzi na meczu z Zagłębiem ==> LOL :lol: radzę wizytę u okulisty. Jak można byc na stadionie na którym jest 3-3.5 tys ludzi i twierdzić, że było ich 600? Przeciez to absurd. 600 osób to siedzi na każdym meczu na trybunie krytej..
ZawiszaSA
JUDASZ

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna