ODRA OPOLE-10.10.03

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Cygan 2003-10-12, 10:21 am

Aha, co do bramki: przyznam szczerze, że nie widziałem, czy piłka była poza linią całym obwodem, czy nie, ale powiem tak: jak stolpa jeszcze raz z około 7 metrów w ten sposób strzeli, to ja dostanę zawału!
Cygan

Postprzez Soyer 2003-10-12, 10:27 am

Bankier mogę pisać to co mi się podoba. Zjazd...
Soyer
Moderator

Postprzez Gość 2003-10-12, 2:57 pm

Bramka była na 100%,widziałem to dokładnie.Inna sprawa że Stolpa mógł to strzelić troche pewniej.
Gość

Postprzez snajper 2003-10-12, 6:23 pm

Gratuluje wygranej na boisku.Bramka jak bramka,nie ma to teraz znaczenia.Nalezala sie za bardzo dobra akcje.Mecz przegrany z winy naszych niewykorzystanych sytuacji.
Mecz jak na 3 lige wspanialy(trybuny).Takie ekipy jak odra,zaglebie,slask musza grac w pierwszej lidze,inaczej cala ta zabawa nie ma sensu.
Tak jest w Anglii,Niemczech,Wloszech,Hiszpanii. Tylko u nas wszystko jest na glowie.
Jeszcze raz gratuluje.
Slowo o tej kurwie Lachowskim.Tylko krzyzak jest takim sprzedajnym chujem.Komprachcice vide fucken kopendorf.Na mysl przychodza mi tylko stare historyczne czasy gdy z naszych rejonow Kopendorf za szwabskie pieniadze wielu podpisywalo listy by kapowac swoich.Jak mozna plakac i przezywac porazki Odry a potem malo sie nie zesrac by pogrozyc swoj klub.Do tego te jego wypowiedzi,zenada.To trzeba miec w genach.Mam nadzieje,ze jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie i Lacha nigdy nie bedzie dobrym pilkarzem.Bez honoru i milosci.c*** mu w dupe.Mozna zmienic klub,ale pewne fakty mozna polaczyc by sie nie zeszmacic.
Jeszcze dwa lata temu pisaliscie do mnie jaka wspaniala macie druzyne,ktora osiagnela sukces opierajac sklad na swoich wychowankach a Odra ma samych kupionych(byly w Opolu pieniadze i walczylismy o pierwsza lige)Jak to sie ma do rzeczywistosci, widzicie teraz sami Ujki,Lachy i inni.Bez nich jestescie tym,czym Odra teraz ze swoja mlodzieza.Jak widac czas daje odpowiedz na wszystko,a ile to ja czytalem u was na temat odry be(zaciagi) zaglebie cacy(sami nasi).Habber pamietasz?
Pozdro zycze awansu,jeszcze lepszych sukcesow kibicowskich i trzezwego spojrzenia w przyszlosci.
Zaglebie golebie sosnowieckie psy.
Snajper -Odra forever.
snajper

Postprzez Franz 2003-10-12, 6:48 pm

Snajper dobra wypowiedź ale przed ostatnia linijka bez sensu. Po co to :?: zastanów się czy ma jakiś sens :twisted:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Gość 2003-10-12, 8:42 pm

Snajper ty cwelu pierdolony,twoje teksty są beznadziejne tak jak na stronie O.O. tak i tu. PIERDUL SIĘ GNOJU,SPRZEDAWCZYKU Z FLORYDY.h*** CI NA GRÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bez pozdrowień.... :twisted:
Gość

Postprzez Cygan 2003-10-13, 8:38 am

greenparkranger napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
Erazmus napisał(a):Gratulacje . Coż pozostaje nam dalej rola goniącego i chyba dopiero na wiosnę będzie szansa zamienić się miejcami.

Pozdrowienia dla FB03 oraz całej redakcji zaglebie.sosnowiec.pl
Soyer dzięki za przekazanie wyniku wczoraj :-)

P.S Piszecie że Miedzianka nam się podłoży. Znam dobrze Klepaka i Kowalskiego i oni na taki numer nie pójdą ...
DOBRA DOBRA.MY JUŻ ZNAMY POSTAWĘ MIEDZI Z ZESZŁEGO SEZONU.PO PROSTU MIEDĹš TO SPRZEDAJNA k***a ( MAM NA MYSLI PIŁKARZY OCZYWIŚCIE ).I TYLE...

hmm w tamtym sezonie piast kupował mecze,w tym sezonie to podkładają się ślaskowi... ciekawe co będzie w 2 lidze?może braknać tłumaczeń...

Muszę Ci powiedzieć greenparkranger, ze niezłe zdjęcie widnieje przy Twoich postach. Powiedz mi no tylko, co ma one oznaczać, bo mnie sie kojarzy jednoznacznie. Widać na nim herb Odry, i 2 daty: jedna powstania, a druga śmierci :D :roll: . A, że zdjecie czarno-białe, to zmusza do refleksjii.... :lol: :lol: :lol: ]:->
Cygan

Postprzez greenparkranger 2003-10-13, 9:54 am

Cygan napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
Erazmus napisał(a):Gratulacje . Coż pozostaje nam dalej rola goniącego i chyba dopiero na wiosnę będzie szansa zamienić się miejcami.

Pozdrowienia dla FB03 oraz całej redakcji zaglebie.sosnowiec.pl
Soyer dzięki za przekazanie wyniku wczoraj :-)

P.S Piszecie że Miedzianka nam się podłoży. Znam dobrze Klepaka i Kowalskiego i oni na taki numer nie pójdą ...
DOBRA DOBRA.MY JUŻ ZNAMY POSTAWĘ MIEDZI Z ZESZŁEGO SEZONU.PO PROSTU MIEDĹš TO SPRZEDAJNA k***a ( MAM NA MYSLI PIŁKARZY OCZYWIŚCIE ).I TYLE...

hmm w tamtym sezonie piast kupował mecze,w tym sezonie to podkładają się ślaskowi... ciekawe co będzie w 2 lidze?może braknać tłumaczeń...

Muszę Ci powiedzieć greenparkranger, ze niezłe zdjęcie widnieje przy Twoich postach. Powiedz mi no tylko, co ma one oznaczać, bo mnie sie kojarzy jednoznacznie. Widać na nim herb Odry, i 2 daty: jedna powstania, a druga śmierci :D :roll: . A, że zdjecie czarno-białe, to zmusza do refleksjii.... :lol: :lol: :lol: ]:->

cygan ten herb został wykonany w sześćdziesiatym roku na piętnastolecie istnienia naszego klubu,jakbyś jeździł na wyjazdy to byś był w opolu i zauwazył , że odra ma się bardzo dobrze i śmierć jej nie grozi,coś nie trybiacy jestś :D buehehheh no ale zawsze trafi się jakiś buc w nawet tak dobrej ekipie jaką jest Zagłębie heheh

do GOŚCIA: co do twojej odpowiedzi na post snajpera to widze że prosty jesteś niebywale hehheheh proponuje ci zacząć czytać książki albo coś ,bo dzieci z mojego podwórka prezentują poziom wyższy niż ty zdecydowanie...:D, to ci z pewnoscia pomoze,a jak nie to pozostaje ci tylko biały kitel hehhehe POZDRAWIAM :D
greenparkranger

Postprzez Cygan 2003-10-13, 10:02 am

[quote=greenparkranger]cygan ten herb został wykonany w sześćdziesiatym roku na piętnastolecie istnienia naszego klubu,jakbyś jeździł na wyjazdy to byś był w opolu i zauwazył , że odra ma się bardzo dobrze i śmierć jej nie grozi,coś nie trybiacy jestś :D[/quote]

Muszę cie rozczarować, bo byłem w piatek w poniemieckim Opolu (jakbyś uważnie czytał temat, to bys wiedział)

[quote=greenparkranger]buehehheh no ale zawsze trafi się jakiś buc[/quote]

Buca poszukaj sobie w rodzinie gebelsie jeden

[quote=greenparkranger]w nawet tak dobrej ekipie jaką jest Zagłębie heheh[/quote]

i przestań nam dupy lizać!!!!!!!
Cygan

golebie

Postprzez w-w 2003-10-13, 10:08 am

znowu sedzia czy wam nie wstyd qrwy jedne
w-w

Postprzez greenparkranger 2003-10-13, 10:15 am

Cygan napisał(a):[quote=greenparkranger]cygan ten herb został wykonany w sześćdziesiatym roku na piętnastolecie istnienia naszego klubu,jakbyś jeździł na wyjazdy to byś był w opolu i zauwazył , że odra ma się bardzo dobrze i śmierć jej nie grozi,coś nie trybiacy jestś :D

Muszę cie rozczarować, bo byłem w piatek w poniemieckim Opolu (jakbyś uważnie czytał temat, to bys wiedział)

[quote=greenparkranger]buehehheh no ale zawsze trafi się jakiś buc[/quote]

Buca poszukaj sobie w rodzinie gebelsie jeden

[quote=greenparkranger]w nawet tak dobrej ekipie jaką jest Zagłębie

heheh[/quote]

i przestań nam dupy lizać!!!!!!![/quote]

tak tak byłeś,wiemy... :D ni eunoś się tak kiepku , i mi nie nawijaj o dupolizaniu bo ni ewiem jak to jest , no ale skoro o tym gadasz to se pewnie z kimś polizałes kiedyś buehheheh,na tym kończę miłą konwersację z tobą bo cięzko mi się zniżać do twojego poziomu:D PA
greenparkranger

Postprzez Cygan 2003-10-13, 10:24 am

[quote="greenparkranger]tak tak byłeś,wiemy... :D ni eunoś się tak kiepku , i mi nie nawijaj o dupolizaniu bo ni ewiem jak to jest , no ale skoro o tym gadasz to se pewnie z kimś polizałes kiedyś buehheheh,na tym kończę miłą konwersację z tobą bo cięzko mi się zniżać do twojego poziomu:D PA[/quote]

Nie chce mi sie z toba gadać dupolizie, powiem tylko jedno: wyjazd z Warszawy, bo ujmę stolicy przynosisz!!! Wracaj na pole, do orania!!!!
Cygan

Postprzez greenparkranger 2003-10-13, 10:31 am

Cygan napisał(a):[quote="greenparkranger]tak tak byłeś,wiemy... :D ni eunoś się tak kiepku , i mi nie nawijaj o dupolizaniu bo ni ewiem jak to jest , no ale skoro o tym gadasz to se pewnie z kimś polizałes kiedyś buehheheh,na tym kończę miłą konwersację z tobą bo cięzko mi się zniżać do twojego poziomu:D PA

Nie chce mi sie z toba gadać dupolizie, powiem tylko jedno: wyjazd z Warszawy, bo ujmę stolicy przynosisz!!! Wracaj na pole, do orania!!!![/quote]

wiesz w opolu orają pola własnie takie prostaki jak ty a ja im płace... :D
ty chlubo sosnowca buehhehehheheh :D
greenparkranger

Postprzez Cygan 2003-10-13, 10:33 am

Cygan napisał(a):[quote="greenparkranger]tak tak byłeś,wiemy... :D ni eunoś się tak kiepku , i mi nie nawijaj o dupolizaniu bo ni ewiem jak to jest , no ale skoro o tym gadasz to se pewnie z kimś polizałes kiedyś buehheheh,na tym kończę miłą konwersację z tobą bo cięzko mi się zniżać do twojego poziomu:D PA

Nie chce mi sie z toba gadać dupolizie, powiem tylko jedno: wyjazd z Warszawy, bo ujmę stolicy przynosisz!!! Wracaj na pole, do orania!!!!

wiesz w opolu orają pola własnie takie prostaki jak ty a ja im płace... :D
ty chlubo sosnowca buehhehehheheh :D[/quote]

czym im płacisz? Tym co zarobisz na lizaniu w W-awie?? :lol: :lol:
Cygan

Postprzez greenparkranger 2003-10-13, 10:47 am

jak będziesz miał coś jeszcze mądrego do powiedzenia to daj znać :twisted:
greenparkranger

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna