WOJTEK napisał(a):Pajac meczu: Kuszczak.
Kopacze pokazali, że kibice mają płacić a nie wymagać to ich kibice ukarali :lol: . A poważnie - nie ma sie czym podniecać. Ważne by Ekwador ogolili. Reszta jest nie ważna.
to stań w tej bramce i pokaż że lepiej bronisz, przynajmniej chłpoak się nie tłumaczył ze murawa śliska a kibice do dupy, powiedział wprost że zawalił i winę bierze na siebie, o nim jeszcze wiele dobrego usłyszymy o tobie ?? sorry ale nie sądzę. Możesz mi dać bana, możesz mnie olać ta wypowiedź reprezentuje moje osobiste zdanie co do tego meczu i postawy Tomka Kuszczaka w bramce. Czemu się nei uweźmiesz na Boruca?? bo co bo jest z (L), też chciałbym zeby to on bronił na mistrzostawach lub Fabian, jednak nie moę patrzeć jak w Szkoci zrobili z niego żelbetowego kloca !!, piłka poszła po rykoszecie, srele morele, Artek stał się powolny jak lokomotywa, w grze na lini zarówno Fabian jak i Kuszczak przewyższają go umiejętnościami, jeszcze rok temu nie mieli by z nim szans.
Chłopie nie po to Kuszczak charował przez 3-4 lata (Najpierw Herta, później WBA), żeby teraz ktoś na niego gwizdał jak ma piłkę, bo zawalil jedną jedyną bramkę a cały sezon w Angli grał na najwyższym poziomie !!, jak na mistrzostwach bedzie bronił i będzie dobrze bronił wszyscy go będziecie całować po dupie, może Wojtku zaprzeczysz??. Napisałeś że liczy się tylko Ekwador, to po co patrzysz na grę kuszczaka w meczu z Kolumbią. Dziś odstawili kichę miejmy nadzieje ze w następnym meczu będzie lepiej.
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ......
Pozdrawiam