Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
peterrabit3 napisał(a):Niezadowolony tłum doprowadzał do upadku monarchii europejskich, do ścinania królewskich głów...więc dlaczego ma sobie nie poradzić z błaznem Adamczykiem????![]()
![]()
August napisał(a):. - Pracuję nad planem naprawczym. To pomysł na najbliższe lata - zapewnia prezes.
django napisał(a):A ja myślałem, że nad planem naprawczym, to on pracuje od lipca ubiegłego roku. Ale w końcu co nagle to po diable, jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy itp. itd.
August napisał(a):django napisał(a):A ja myślałem, że nad planem naprawczym, to on pracuje od lipca ubiegłego roku. Ale w końcu co nagle to po diable, jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy itp. itd.
Bo przez pierwszy rok Maruś zbierał na kartki papieru, w drugim będzie się zastanawiał czy pisać długopisem czy ołówkiem itd...
peterrabit3 napisał(a):Auguscie to fotum Ci szkodzi....Stałeś sie zgnuśniałym malkontentem i nie oceniam tego na podstawie dzisiejszych postów....Przerwa dobrze Ci zrobi
tiktak napisał(a):August napisał(a):. - Pracuję nad planem naprawczym. To pomysł na najbliższe lata - zapewnia prezes.
"Jak Wojtek chciał zostać strażakiem." można by to zatytułować.
Tacy "strażacy" co wywołują pożar, żeby potem wykazać się w czasie jego gaszenia trafiają do psychiatryka a potem do pierdla.
zaglebie32 napisał(a):i kwestia kasy.....czy ktos mnie poprawi że dla prezesa była nie tak dawno mała podwyzka o 2-3 tysiączki?
nie wiem za co napewno nie za zasługi........
pewne rzeczy da się sprawdzić,nikt nie zostaje anonimem jak uczą dzisiejsze czasy......
cóż pozostaje nadal od lat ta sama kwestia....tututuru tututuru niech nam zyje prezes klubu![]()
zaglebie32 napisał(a):czy ktos mnie poprawi że dla prezesa była nie tak dawno mała podwyzka o 2-3 tysiączki?
nie wiem za co napewno nie za zasługi........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników