A ja dzisiaj zauważyłem że ten klub rzeczywiście stał się już klubem kolesi (a tak kur..a wieszano psy na
Baczyńskim ) Dwaj kumple na szczycie ,prezes początkowo hołubiony przez osoby decyzyjne (dlaczego? bo
fajny kumpel?) po zaakceptowaniu zmian w składzie na ten sezon (i super działania marketingowe)pokazał że nadaje się tylko na korek do dupy ,jego kumpel -trener- pokazał/pokazuje klasę trenerską odpowiednia dla trenera drużyny grającej gdzieś na pastwiskach ,jego decyzje ,jego wypowiedzi toż to jest czysty sabotaż i dalsze "kolesiostwo" wyszło dzisiaj przed meczem ,gdy stara szantrapa(firma ochroniarska ,skąd? zgadnijcie) wpuszczając autokar z Rozwojem na Ludowy "godo" im "powodzenia ,wygrojcie" byłem rozjebany totalnie ,i tak Zagłębiak(prezes) do spółki z hanysem(trener) rozkładają klub mój .
Ps .Bawią się pajace w ice bucket challenge ,a kuźwa w Brynicy im łby zmoczyć i będzie drużyna łysych pajaców .
Fajny gest kogoś ,oddanie piłki (wykop pod koniec meczu) jednej z wielu którą klub "podarował" na początku meczu ,wiem że wiele z nich złapały dzieciaki ,ale te złapane przez trochę "starszych" powinny wrócić na boisko,może im sprzętu brakuje