przez rossoneri. 2012-08-22, 3:53 pm
jak dla mnie to zespol nie jest dobrze przygotowany kondycyjne i szybkosciowo,to chyba sie wiaze z powrotem do Zaglebia antyspeca od przygotowan czyli jak sie nie myle Rygiela(prosze poprawic jak zmienilem nazwisko),gdzie nie poszedl tam byly problemy z przygotowaniem,bledem tez jest kazdy pozyskany zawodnik tego lata ,bo zaden nic nie wnosi ,wrecz jest oslabieniem,nie wiem czy poprostu nie stac nas na nikogo lepszego??? patrzac na naszego ostatniego rywala to sa pilkarze duzo lepsi od tych naszych zakupow i pewnie nie maja takich kontraktow,takze wina splywa na nasz sztab szkoleniowy,poniewaz bywalcy sparingow zauwazyli ze to nie sa pilkarze do Zaglebia ,a oni ich wzieli
Suchanski zawiodl na calej lini,jeden ze slabszych jego meczy
Lesik pomylka chyba najwieksza,choc ja wiazalem z nim nadzieje,chyba juz Sroka byl lepszy ,juz z Gryfem zrobil tyle baboli ze powinnismy nie zremisowac,wolny slaby w destrukcji,przegrane wszystkie pojedynki glowkowe
Jarczyk fatalny,anemiczny ,malozwrotny,wrecz nieudolny,przy drugiej bramce miniety jak dziecko
Bialek chyba za malo gra ,widac brak ogrania
Ostrouszko zawod,bardzo lichy ,slabiutki fizycznie
ogolnie nie rozumiem Wyrobka ,w zadnym sparingu nie gral tak ustawiona obrona jak w piwerwszym meczu???
Weis to najwieksza gafa naszego sztabu! slaby ,wolny ,bez pojecia pilkarzyk,chyba tylko wstawiennictwo Gruncika brali pod uwage
Matusiak tutaj jestem zawiedziony bo to byl nasz najlepszy pilkarz na wiosne,a teraz go nie poznaje,moze to przez zle przygotowanie ,moze przez kobiete:)? ktora zaczela sie pojawiac na meczach:)
Lachowski,jedyny plus w druzynie ,nie ma co pisac dawno go nie widzialem w tak dobrej formie
Glen jezdziec bez glowy cos tam poda ,cos pobiegne ,ale z jego gry malo wartosciowego
Grunt slabiutko ,z meczu na mecz coraz slabiej
brak Jankesa SZatana i Ryndaka i praktycznie nie mamy zespolu i nikogo na lawce:(((
Wyrobek i Stanek,bylem calkowicie za nimi i cieszylem sie ze zostali ,ale czy teraz oni znajda pomysl na gre i jak wyjsc z tej zenady??? coraz bardziej watpie
niestety moja przepowiednia na ten sezon,czyli walka o utrzymanie wchodzi w gre,niestety,bo czlowiek marzy o wielkiej pilce o zwyciestwach,o atmosferze
a gramy w 3lidze z kolei i poziom nie jest jakis rewelacyjny a my gramy taka chale,ze nie dziwia wyzwiska na pilkarzy i trenerow bo gra byla zenujaca,jak mozna z takim ROzwojem ,nie przeprowadzic ani jednej,ANI JEDNEJ AKCJI W DRUGIEJ POLOWIE!!!???
w sobote przyjezdza pewnie jeszcze mocniejszy beniaminek niz Rozwoj,co nas czeka? my bedziemy zyc marzeniami ,ale coraz bardziej watpie w ta druzyne:(i pewnie trzeba bedzie przelknac kolejna porazke ,oby nie:((