ŁKS Łódź - Zagłębie Sosnowiec 15.09.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez peterrabit3 2007-09-15, 6:23 pm

niemoc, niemoc, niemoc...
Swietnie grajace Zaglebie......I nasz Bog Jerzy Kowalik ktory tak swietnie przygotowal druzyne...
Panie kowalik kolejna spuszczona druzyna do 3 ligi .....
Szkoda slow....
jestem tylko ciekawy kiedy tego barana wypier......
peterrabit3

Postprzez Łuki19 2007-09-15, 6:44 pm

Kompromitacja 3-0 ;/ Panie Baczyński co pan na to ? ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez *Tolek* 2007-09-15, 6:46 pm

Misaki napisał(a):Myślę, że mamy większe szanse na zwycięstwo niż ŁKS Po prostu jesteśmy lepsi i tyle :)
Hehehehehehe...
Może delegat PZPN nie pozwolił nam strzelać? Szkoda, że tak gramy z "słabszym" od nas przeciwnikiem... Podobnie jak w hokeju, przegrywamy ze słabszymi. W hokeja mamy przynajmniej skład...
2 celne strzały w meczu? Kpicie ?
*Tolek*

Postprzez cezarro 2007-09-15, 6:51 pm

Kowalik weź ten zaciag z zabierzowa i wypier..... z Sosnowca
cezarro

Re: ŁKS Łódź - Zagłębie Sosnowiec 15.09.07

Postprzez adamm84 2007-09-15, 7:01 pm

co sie stalo ze Kmiecik dzis nie gra bo nie widze go w skaldzie? wie cos ktos?
adamm84

Postprzez Lars 2007-09-15, 7:02 pm

ŁKS - ZAGŁĘBIE 3:0!!!

1. niewymagamy zwyciestw z legia, wisla, czy lubinem ale z łksem moglismy osiągnąc chyba lepszy wynik
2. przegrywamy bardzo wysoko, zdecydowanie i zasłużenie z zespołem który jest w naszym zasiegu
3. kmiecik odsuniety od skladu ze wzgledow wychowawczych. co ty k***a kmiecik myslisz ze jestes zurawski a ten obok ciebie co stoi to smolarek? otoz nie, ty jestes kmiecik a ten obok to prymula, i ani ty ani on niemogliscie znalezc zespolu grajacego o cos wiecej niz Zagłebie dlatego jestescie tutaj. jak wam sie niepodoba to wypierdalac z sosnowca i wogole z footballu i znajdzcie sobie inna profesje w ktorej bedziecie za tak malo dostawac tak wiele
4. 3:0 i tylko jedna zółta kartka w 90' dla folca za dyskusje z arbitrem. to pokazuje ilez ambicji bylo dzis w naszym zespole
5. byc moze graja przeciw trenerowi, sam niewiem, ale mam nadizeje ze jak już ktos bedzie mial opuscic Zagłębie to te nieudolne piłkarzyki majace zbyt wysoką samoocene niż trener.
6. dzis tak naprawde osiągnelismy DNA i łatwo nie bedzie sie odbic w meczach z takmi zespolami jak groclin, wisla, korona, lubin...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Misaki 2007-09-15, 7:04 pm

*Tolek* napisał(a):
Misaki napisał(a):Myślę, że mamy większe szanse na zwycięstwo niż ŁKS Po prostu jesteśmy lepsi i tyle :)
Hehehehehehe...
Może delegat PZPN nie pozwolił nam strzelać? Szkoda, że tak gramy z "słabszym" od nas przeciwnikiem... Podobnie jak w hokeju, przegrywamy ze słabszymi. W hokeja mamy przynajmniej skład...
2 celne strzały w meczu? Kpicie ?

No do tej pory można było sądzić, że tak właśnie jest - wyglądaliśmy lepiej od ŁKS, natomiast dzisiejszy mecz to zweryfikował. Myślę, że źle zrobiła nam ta przerwa, gdybyśmy grali tydzień wcześniej zapewne nasza gra i może wynik był by lepszy.
Nie wiadomo czemu nie zagrał Pach od początku, Kmiecika pewnie też brakowało bo niby nie strzelał tych bramek ale mieszał w przodzie. Kowalik jednak jest najlbiżej zespołu i to on jest trenerem więc zapewne wybrał najlepiej - widać, że mamy słaby materiał żeby coś konkretnego z tego ulepić :(
Misaki

Postprzez Osman 2007-09-15, 7:07 pm

zaś praktycznie bez żółtych kartek!! (Folc dopiero w 90min.)

w faulach 11-25 dla ŁKS!!

Rany Boski w całym meczu tylko 11 fauli??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurw** co to jest!?? Przecież oni w ogole nie walczą, tylko sobie spacerują po boisku!!!!!!!!!!
Osman
Żółta kartka

Postprzez Strooś 2007-09-15, 7:13 pm

Statystykli meczu: faule ŁKS-26, ZAGŁĘBIE-11 to bardzo smuci, bo ta statystyka sugeruje, że nasi zawodnicy poprostu odstawiali nogi i nie podjęli walki. Jeśli nie będą dawać z siebie w każdym meczu 110% to niestety punktów nie będzie, nawet z takim "słabym" ŁKS-em (jak coponiektórzy sugerowali). Tak więc wydaje mi się, że to kwestia motywacji naszych zawodników.

średnio wypada po 1 popełnionym faulu na 1 gracza
Ostatnio edytowano 2007-09-15, 8:14 pm przez Strooś, łącznie edytowano 1 raz
Strooś

Postprzez Sachi 2007-09-15, 7:21 pm

Dooobra, chciałem pochwalić naszych ale cóż, po prostu się nie da. Nie byłem na meczu ale opieram się na sprawozdaniu więc nie krzyczeć na mnie ;]

Według opisu 1-szej bramki: Gąsiński minięty w biegu - no ja przepraszam ale to jest chore, próbował się chociaż przeciwnikowi pod nogi rzucić żeby go zatrzymać odebrać piłkę?

2-ga: gol z podania pod bramką, kurna, gdzie obrona? Śpi? Wyszła na piwo/kawę/herbatę? Naprawdę, ludzie

3-cia: Ciężko coś powiedzieć ale widzę, że znowu obrona zniknęła.

Ugh, (łącznie) dwie żółte kartki? ._. I to pod koniec meczu? Panowie, wojna czy piknik? Bo zaczynam się gubić.

wyglądaliśmy lepiej od ŁKS

Forma przeszła jak najbardziej na miejscu. Chyba, że to tylko chwilowa niemoc (taką samą widzieliśmy w Warszawie ._.)

Myślę, że źle zrobiła nam ta przerwa, gdybyśmy grali tydzień wcześniej zapewne nasza gra i może wynik był by lepszy.

Przecież był dwa sparingi, nieprawdaż? Powinni je traktować jak normalne mecze a nie chwile rozluźnienia. A może wysoka wygrana z młodzikami ich uśpiła? Cóż, nie ma co gdybać.

Żeby nie było, ze jestem malkontentem. Podczas meczu reprezentacji byłem jednym z nielicznych z moim znajomych, którzy wierzyli w dobry wynik. Wszyscy odpuścili przy 1:2. Ale wtedy można było mówić o walce. Wiem, że porównywanie Zagłębie do reprezentacji to przegięcie ale walka MUSI być zawsze. To tak jakby bokser stał w miejscu i przyjmował ciosy przeciwnika od czasu do czasu robiąc unik i machał od niechcenia rękoma.
Sachi

Postprzez KRIS6411 2007-09-15, 7:25 pm

jasne tylko pełna walka przez 90 minut może nam dać jakiekolwiek punkty ,mamy skład jaki mamy (krótko mówiąc lichy jak na OE)a już nie wspomnę o bramce i dlatego jeżeli nie wybiegamy na boisku wyniku to nikt nam punktów nie da na "piękne oczy" Dlatego jak czytałem te posty że ŁKS słaby i to mecz za 6 pkt ,musimy wygrać to były to niestety życzenia na wyrost bowiem nawet z takim słabym ŁKS-em trzeba walczyć , a wogóle to jestem załamany tym wynikiem a w zasadzie nie wynikiem tylko postawą na boisku
KRIS6411

Postprzez dziejus 2007-09-15, 7:31 pm

Motywacja to jedna sprawa.Ale ja obserwuje treningi naszych pilkarzy.Jutro i pojutrze maja wolne bo sa po meczu.We wtorek 2 godzinny trening i wyjazd do domu,po poludniu to samo.W srode to samo,w czwartek jeden 2 godzinny trening a w piatek wolne bo w sobote mecz.Gdzie czas na taktyke,na analize bledow,na zajecia z psychoterapeuta bo i to jest im chyba potrzebne.Chyba ze pracuja na umowe o dzielo i beda rozliczani po sezonie a na razie pobieraja zaliczki.
dziejus

Postprzez marcin___ 2007-09-15, 7:34 pm

widzieliscie chociaz sekunde tego meczu, ze tak biadolicie ze wyszli bez ambicji itp poczekajcie na jakies info od ludzi co tam byli a nie siada przed kompem i blyszcza;/
marcin___

Postprzez Lars 2007-09-15, 7:34 pm

jeszcze jedno.
kibice Zagłebia poswiecaja czas, pieniadze, zapierdalają do tej łodzi kilka godzin aby wejsc na stadion i zobaczyć ze nasi akurat zdecydowali ze ten mecz to oni sobie odpuszcza bo mają focha !!! no k***a mac, panowie i panie i panienki grające w naszym zespole, ja sie k***a pytam, jak tak mozna???

do marcina powyżej, naprawde niechcialbym byc na miejscu tych ktorzy sie tam wybrali i spodziewam sie z ich strony otrej krytyki skierowanej w strone naszego zespolu.

ktos tam wspomnial o motywacji, jej braku, winie trenera z tego wynikajacej.
Kolego, ja do pracy zapierdalam 6 razy w tygodniu i nikt mnie do tego nie motywuje, nie mam zadnego psychologa, motywatora i jakos pracuje.
a te przecietne panienki graja jeden mecz na tydzien, abstrachujac od tego ze jak nie bole plecow, to zas cos w łydce strzyka, nie potrafia znalezc motywacji by raz w tygodniu wykonac dobrze swoja prace za taką płace???
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez KRIS6411 2007-09-15, 7:42 pm

może i nie widzielismy meczu ale chyba nasz sprawozdawca był naje... bo zdążył tylko przez 90 minut wyłapać 2 celne strzały na bramkę , noooo ambicja jak sie patrzy jeszcze kilka takich meczy i bedziemy przed meczem sie martwic żeby nie przegrać wiecej jak 3 bramkami
KRIS6411

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna