Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża 25.03 godz. 14.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez baton_17 2007-03-21, 12:31 pm

Myślę iż porażka w tym meczu będzie to stracenie 2 miejsca w tabeli..
Remis także nikogo nie zadowloli.. A więc Tylko Zwyciestwo Zagłębie.

Uważam iż trenerzy jak i piłkarze wyciągną konsekwencje z meczu w Legnicy i pokażą że umią grać w piłke i że cel który chcemy osiągnąć był prawdziwy czyli awans do OE !!!!!!!
baton_17

Postprzez rucyinski 2007-03-21, 2:13 pm

Witam. Jestem z Łomży i jestem oczywiście kibicem ŁKSu Łomża (choć jest jeszcze u nas inny klub piłkarski - Perspektywa)
Mecz uważam nie ma faworyta. Tabela jest tu złudna, warto wziąć pod uwagę formę obydwu drużyn w kilku ostatnich meczach. ŁKS pod wodzą Jakołcewicza uczynił ogromny postęp w organizacji gry. Polepszyła się głównie gra obronna, naprawdę dobrze gramy atak pozycyjny. Sosnowiec to bardzo mocna (jak na 2 lige) ekipa personalnie, i trzeba przyznac takze wlasnie pod względem organizacji gry. Myślę, że kluczem do sukcesu będzie opanowanie środka pola, co w 2 lidze oznacza w duzym stopniu walkę w środku pola. Wiem, że my nie spoczniemy i nasi chłopcy dadzą z siebie 100%. Jesli dodamy do tego dobre zimowe zakupy ŁKSu i biorac pod uwagę fakt, że gramy na wyjeździe, remis jest tu najbardziej prawdopodobny. Choć ja oczywiście liczę na wygraną Łomżyniaków.
Co do wierności, to trudno o tak wiernego kibica jak ŁKSiak. Na mecze przychodzi 3 tys osob, co jak na 70 000 miasto jest swietnym wynikiem. Sosnowiec jest 3 x wiekszy od Łomży, daj wam Boże średniej 9000 na mecz...Nawet na 4 lidze na stadionie nigdy nie było mniej niz 1000 osób w meczach z roznymi wioskami. W 3 lidze stadion pekal w szwach i dlatego teraz jest modernizowany. Jeśli chodzi o doping, to nawet sąsiednia Jagiellonia nie może się równać z ŁKSem pod względem atmosfery na meczach, głośności dopingu itd. Zresztą, zapraszamy do Łomży, my napewno was w weekend odwiedzimy.
Pozdrawiam.
rucyinski

Postprzez bartekcz92 2007-03-21, 4:09 pm

Co do wierności, to trudno o tak wiernego kibica jak ŁKSiak...

Mamy nadzieje ,ze zawitacie w Sosnowcu :)
bartekcz92

Postprzez fazin 2007-03-21, 4:30 pm

Wyjazdu napewno nie bedzie.Na jesien mial byc organizowany wyjazd do opola ale ci ktorzy to organizowali olali ten wyjazd mowiac ze w 50 osob ktoore byly zapisane to wstyd jechaci odwolali wyjazd a poznije okazalo sie ze pojechali o ile sie nie myle w 12 osób.Z takim podejsciem to na wszystkich meczach wujazdowych bedzie z naszej strony 0.Dlatego nie zdziwcie sie jak na meczy z wamii klatka gosci bedzie pusta

Ps.W naszym pseudomlynie siedza same dzieci a jest paru ludzi ktorzy mysla ze maja pojecie o kibicowaniu. Wstyd sie przyzmawac do takich kibicow zywcem wzietych z podstawowki.
fazin

Postprzez m89 2007-03-21, 4:50 pm

fazin co ty wypisujesz? Z tym opolem to sie z toba zgodze ale zresztą ni hója! Ty jestes wogole kibicem ŁKSu?
m89

Postprzez Sir 2007-03-21, 4:56 pm

rucyinski napisał(a):Witam. Jestem z Łomży i jestem oczywiście kibicem ŁKSu Łomża (choć jest jeszcze u nas inny klub piłkarski - Perspektywa)
Mecz uważam nie ma faworyta. Tabela jest tu złudna, warto wziąć pod uwagę formę obydwu drużyn w kilku ostatnich meczach. ŁKS pod wodzą Jakołcewicza uczynił ogromny postęp w organizacji gry. Polepszyła się głównie gra obronna, naprawdę dobrze gramy atak pozycyjny. Sosnowiec to bardzo mocna (jak na 2 lige) ekipa personalnie, i trzeba przyznac takze wlasnie pod względem organizacji gry. Myślę, że kluczem do sukcesu będzie opanowanie środka pola, co w 2 lidze oznacza w duzym stopniu walkę w środku pola. Wiem, że my nie spoczniemy i nasi chłopcy dadzą z siebie 100%. Jesli dodamy do tego dobre zimowe zakupy ŁKSu i biorac pod uwagę fakt, że gramy na wyjeździe, remis jest tu najbardziej prawdopodobny. Choć ja oczywiście liczę na wygraną Łomżyniaków.
Co do wierności, to trudno o tak wiernego kibica jak ŁKSiak. Na mecze przychodzi 3 tys osob, co jak na 70 000 miasto jest swietnym wynikiem. Sosnowiec jest 3 x wiekszy od Łomży, daj wam Boże średniej 9000 na mecz...Nawet na 4 lidze na stadionie nigdy nie było mniej niz 1000 osób w meczach z roznymi wioskami. W 3 lidze stadion pekal w szwach i dlatego teraz jest modernizowany. Jeśli chodzi o doping, to nawet sąsiednia Jagiellonia nie może się równać z ŁKSem pod względem atmosfery na meczach, głośności dopingu itd. Zresztą, zapraszamy do Łomży, my napewno was w weekend odwiedzimy.
Pozdrawiam.

u nas w 3 lidze na meczu było więcej osób niż w tym samym dniu w Krakowie na na meczu Wisła -Legia 8)

Nie ma co się wspierać. Zapraszam kiboców z Łomży - pokażcie klasę
Sir

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-03-21, 5:24 pm

Wydaje mi sie iz moge wyrazic oponie Kibicow Zaglebia i zaprosic na LUDOWY w najblizsza niedziele Kibcow z Lomzy - przyjezdzajcie a
bedziecie przyjeci GODNIE i PO ZAGLEBIOWSKU.
Nie ma znaczenia czy Wasza Lomza ma 70 tys mieszkancow a Nasz
Sosnowiec - 270 tys.- powiem Wam mlodzi Koledzy z Lomzy ze na
LUDOWYM bywalo w przeszlosci kilka dziesiąt tys. widzow.

Reprezentuje opinie ze niech wygra lepszy w niedziele - ale prosze
nie gniewajcie sie - bo 3 pkt zostana w Sosnowcu to nasz Klub
zamierza AWANSOWAC.

Pozdrawiam Wszystkich z Lomzy też.-
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Schabu 2007-03-21, 5:41 pm

Myślę że trzeba zacząć grać,a nie cieszyć się że Ruch,Jaga czy inni tracą punkty!!
To my jesteśmy wiceliderem i jak mamy patrzeć to tylko na siebie i liczyć też tylko na siebie.I gonić tylko Ruch.Wejście do ekstraklasy musi być poparte pewną grą a nie przypadkiem!
W ekstraklasie nie miejsca dla przypadkowym drużyn.
Przed nami mecz z zespołem który na pewno jest w tej chwili na fali,ale przyjeżdża do twierdzy na Ludowym i tego trzeba się trzymać :!:
Chłopaki muszą zmazać nie co plame po meczu z Miedzią i ograć w cuglach zespół z Łomży.
Do boju Zagłębie :!:
Schabu

Postprzez fazin 2007-03-21, 6:42 pm

jestem kibicem i na mlyn zaczalem chodzic kiedy on zaczal powstawac i wtedy byla zgrana ekipa wyjazdy B`99 .A teraz na mlynie wiekszosc to dzieci ktore cos tam piszcza ze nawet was nie slychac na przeciwnej trybunie.
Nie wspomne o wyjazdach gdzie polowa to ludzie ktorzy chyba pierwszy raz byli na meczu pojechali po to aby zobaczyc wielka druzyne(wyjazd bialystok) stad tak duza liczba.Proponuje zrobic ostra selekcje bo na dzien dzisiejszy kibice w Łomży to co najwyzej 4 liga.

Ps.Nie ma co soe obazac ale mysle ze moja krytyka da wam do myslenia
fazin

Postprzez Lars 2007-03-21, 7:21 pm

jak nie z Łomżą u siebie zdobybać pewnie i zdecydowanie 3 ptk to z kim?
powiem jak Rokita :lol: 3 ptk albo śmierć :twisted:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez sprzedawca_cebuli 2007-03-21, 9:11 pm

rucyinski napisał(a):Co do wierności, to trudno o tak wiernego kibica jak ŁKSiak. Na mecze przychodzi 3 tys osob, co jak na 70 000 miasto jest swietnym wynikiem. Sosnowiec jest 3 x wiekszy od Łomży, daj wam Boże średniej 9000 na mecz...Nawet na 4 lidze na stadionie nigdy nie było mniej niz 1000 osób w meczach z roznymi wioskami. W 3 lidze stadion pekal w szwach i dlatego teraz jest modernizowany. Jeśli chodzi o doping, to nawet sąsiednia Jagiellonia nie może się równać z ŁKSem pod względem atmosfery na meczach, głośności dopingu itd. Zresztą, zapraszamy do Łomży, my napewno was w weekend odwiedzimy.
Pozdrawiam.

no rozbawilem sie co niemiara ... powrownojesz doping na LKS do Jagi? wiernosc do nas?:D no nie albo Ty zle skladasz litery albo ja czytac nie potrafie przeciez za takie cos powinni wtracac do wiezien<lol> chlopaki z Lomzy majacy ponizej 20lat nie wpisujcie swoich smiesznych postow bo kiedys czytajac takie wpisy jak ten powyzej to zejde z tego padolu ze smiechu nie no faky u Was oprawy i atmosfera lepsze niz na jadze ...normalnie chyba najlepsze w Polsce macie i wiernosc to tez macie:D lol nie wierze ze ktos mogl takie cos napisac .... czy Ty wogole czytales co napisales? wierzysz w to co napisales? jesli widzisz co przeczytales to powinienes sam sobie wybic zeby za glupote zeby nie musial ktos Cie wyreczac
sprzedawca_cebuli

Postprzez fazin 2007-03-21, 9:53 pm

no rzeczywiscie gosc jest niezle obeznany Z tego co wyczytalem to nie ma bladego pojecia wtym temacie i pewne zaczal chodzic na mecze kiedy zaczal sie najlepszy okres dla ŁKS a co za tym idzie dobre oprawy. Doping i oprawy na ŁKS a w Bialymstoku to 2 rozne swiaty. Nie mamy podjazdu do nich i tyle
fazin

Postprzez AGAPAW 2007-03-21, 10:05 pm

rada dla dzieciakow z lomzy. wiecej robcie a mniej gadajcie. pokazcie ta wasza ekipe w sosnowcu. bo narazie sie osmieszacie
AGAPAW

Postprzez Przemek26 2007-03-21, 10:07 pm

Panowie z Łomży, to nie jest onet , żebyście sobie tutaj dyskutowali o swoich sprawach, czy są wyjazdy, czy jest młyn ITP. Poza tym no taka aktywność kibiców gości na tym forum była przed meczem z Ruchem . Jeśli nie będziemy wstanie wygrać z Łomżą to dajmy sobie wtedy spokój z grą o awans. Ten zespół powinien grać z zamkniętymi oczami, już nie ma wymówek że potrzeba zgrania, koniec pieprzenia że do 4-4-2 potrzebny jest powrót Lachy, czy Folca, no może tego drugiego jeszcze ujdzie bo Lacha ( co będziemy grali 3-6-1?) . Nie potrafię sobie wyobrazić czemu uparcie jest schemat z jednym napastnikiem.Skoro trener nie ma zaufania do Oziębały, to przepraszam po co go ściągał??. Tylko 3pkt. pewne wyraźne zwycięstwo i 4-4-2 !!!
Ostatnio edytowano 2007-03-21, 10:45 pm przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez AGAPAW 2007-03-21, 10:10 pm

calkowita racja. a co do faworyta jak to mowia dzieciaki z lomzy jest tylko jeden zaglebie i kazdy inny wynik niz nasze zwyciestwo bedzie kleska.
AGAPAW

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna