KSZO-Zaglebie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez slawojka 2005-11-02, 4:41 pm

Od kilkunastu lat prowadzę zeszyty z zapiskami ligowymi począwszy od I ligi a skończywszy na tej w której naówczas grało "moje" Zagłębie. Ot, takiego mam "hopla" :P
Tak i w tym roku prowadzę sobie takowe zapiski... (I pewno nigdy z tego nie wyrosnę :D ). Po ostatniej porażce Jagielloni w Chorzowie, a przed naszym meczem z Polkowicami już sobie zrobiłem górę tabeli, z olbrzymią radością wpisując Zagłębie na 1. miejscu. I....kapa. Ku mojej rozpaczy, trzeba było robić korekty. Teraz już nie będę robił sobie nadziei i dość chłodno będę oczekiwał wieści z Ostrowca. Z założenia nie liczę na wiele by sie potem nie rozczarować. A wszystko co będzie ponad porażkę przyjmę z zadowoleniem.
Pozdrawiam wszystkich :!:
slawojka

Postprzez FOGel 2005-11-02, 4:53 pm

Według mnie przegraliśmy z Polkowicami bo byliśmy za bardzo pewni siebie i zadurzy wszyscy robili szum.
Mecz z KSZO wedlug mnie wygramy jedna bramka po zaciętym meczu i strzelimy ją w ostatnich 30 minutach.Nierozumie tych ludzi co mówią ze juz nie przyjdą na następny mecz to co to z nich są za kibice!!!!
FOGel

Postprzez Kamilsts 2005-11-02, 5:31 pm

A może Polkowice są tak mocne :wink:
Kamilsts

Postprzez _michaÅ› 2005-11-02, 5:56 pm

FOGel napisał(a):Mecz z KSZO wedlug mnie wygramy jedna bramka po zaciętym meczu i strzelimy ją w ostatnich 30 minutach.

optymista z ciebie ...ale obyś miał racje
_michaÅ›

Postprzez W@llace 2005-11-02, 8:56 pm

- Czy w najbliższym meczu możemy się spodziewać jakiś zmian w kadrze?

- Kibice często domagają się aby Robert bronił. Przyglądałem się pierwszej straconej bramce. To fakt mógł Marcin wyjść do piłki, później się jeszcze poślizgnął i takie niestety konsekwencje. Robert jest dobrym bramkarzem, ale ja uważam że Marcin jest lepszy.

My,a przynajmniej ja uwazam inaczej...

Wychodzi na to,ze w Ostrowcu znowu zobaczymy Marcina w bramce!
W@llace

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-11-02, 8:58 pm

Wiec w bramce widzimy M.Bębna :? poniewaz jest lepszy....
(W@llace mnie wyprzedził ) :wink:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez MarcelZS 2005-11-02, 11:07 pm

No to zaciąg bałkański może w Ostrowcu coś zawalczy
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2994859.html
MarcelZS

Postprzez vixen 2005-11-03, 12:38 am

Nie bawię sie w typowanie wyników przed meczami ale tym razem nie mogę sie oprzeć ponieważ od fatalnej niedzieli chodzi za mną wynik 3-0 :shock:
i wszystko w tym temacie.
Oczywiście dla Zagłebia.
vixen

Postprzez tomi2509 2005-11-03, 9:26 am

chcialbym podzielic sie mala uwaga moze plotka ale nie moge sie jeszcze uspokoic po niedzieli . nie pisze nigdy gdzie pilkarze chodza i co robia bo mnie to normalnie nie interesuje ale doszly mnie pogloski ze niestety przed meczem odbylo sie ognisko z udzialem pilkarzy i niestety.... ale niektorym widac ze "kielbaska " odbijala sie jeszcze w niedziele!!!wie moze ktos o tym?????? dalo sie tez uslyszec temat awansu i chyba tylko nam zalezy na 1 lidze bo polowa skladu woli 2
dlatego przed Kszo mam mieszane uczucia tym bardziej ze gra nam sie z nimi ciezko

ps sorki ze tak troche nie na temat i juz jestem przygotowany na jakies zjebki :wink:
tomi2509

Postprzez dynamitek 2005-11-03, 10:51 am

tomi2509 napisał(a):chcialbym podzielic sie mala uwaga moze plotka ale nie moge sie jeszcze uspokoic po niedzieli . nie pisze nigdy gdzie pilkarze chodza i co robia bo mnie to normalnie nie interesuje ale doszly mnie pogloski ze niestety przed meczem odbylo sie ognisko z udzialem pilkarzy i niestety.... ale niektorym widac ze "kielbaska " odbijala sie jeszcze w niedziele!!!wie moze ktos o tym?????? dalo sie tez uslyszec temat awansu i chyba tylko nam zalezy na 1 lidze bo polowa skladu woli 2
dlatego przed Kszo mam mieszane uczucia tym bardziej ze gra nam sie z nimi ciezko

ps sorki ze tak troche nie na temat i juz jestem przygotowany na jakies zjebki :wink:

Ja zwykle głosu przed meczem nie zabieram, natomiast bardzo chętnie po... Tym razem jednak odejdę trochę od tej zasady... Otóż plotka, nie plotka, ale faktem jest, że niektóre piłkarzyki nie prowadzą sportowego trybu życia. Ba! Bywa, że ciągną imprezę 4 dni z przerwami na trening (fakt z życia jednego grajka). I to się musi skończyć! Ja nie będę pisał głupot, nie będę donosił ani pomawiał... ale problem kaca jest często przyczyną słabej postawy i nierównej gry... Dlatego Tochel ma u mnie poparcie, jeśli wyjebie połowę drużyny i tyle... Ja do pracy chodzę w dobrej formie, nie piję ani przed, ani po... Nie mówiąc już o zawodach i treningu, choć ze sportu nie żyję. Taka postawa piłkarzy oczywiście świadczy o nich samych, bo trzeba być skrajnym baranem, żeby tak robić... Ile oni jeszcze w piłkę pograją? No i ile mogą na tym zarobić? Z pewnością nie do emerytury, a takim zachowaniem tylko przyspieszają koniec kariery. Zresztą kij im w oko, mam w dupie czy skończą w A-klasie czy pośredniaku...Jednak płacę za bilet i wymagam godnej postawy!

Natomiast jestem pewien, że z KSZO zagra inna drużyna, bo trzeźwa i bez kaca. Chyba że się w nocy wymkną z hotelu na tournee po knajpach bez wiedzy szkoleniowców...
dynamitek

Postprzez WOJTEK 2005-11-03, 11:04 am

tomi2509 napisał(a):chcialbym podzielic sie mala uwaga moze plotka ale nie moge sie jeszcze uspokoic po niedzieli . nie pisze nigdy gdzie pilkarze chodza i co robia bo mnie to normalnie nie interesuje ale doszly mnie pogloski ze niestety przed meczem odbylo sie ognisko z udzialem pilkarzy i niestety.... ale niektorym widac ze "kielbaska " odbijala sie jeszcze w niedziele!!!wie moze ktos o tym?????? dalo sie tez uslyszec temat awansu i chyba tylko nam zalezy na 1 lidze bo polowa skladu woli 2

Ja z pewnego źródła slyszałem o braku motywacji kilku kopaczy. Wiadomo- awans to nowe twarze w druzynie. A wiąże się to ze zwolnieniem starych kopaczy...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Tomano 2005-11-03, 12:07 pm

Jakby tylko byly na to dowody to bez kul by sobie kilku kopaczy nie poradzilo :twisted:
Tomano
Adventure Group

Postprzez MarcelZS 2005-11-03, 12:25 pm

W tym rola trenera, żeby tych którym się nie chce walczyć o wyznaczony cel usunąć z drużynych, choćby nawet stanowili o jej obecnym trzonie.

Ja wolę Zagłębie, które walczy nawet o niższe cel, a nie grajków którzy tylko myślą o sobie.

Muszą to zrozumieć, że można przegrać bo to jest piłka, nawet można przegrać z ostatnim w tabeli ale po WALCE - kibic wybaczy, ale tego co pokzali z Polkowicami nie da się wybaczyć - i stąd te różne komentarza o imprezach, obstawianiu na "X2", trybie życie itd.

Prawda jest taka zespół mamy z ogromynm potencjałem, nawet w tym składzie awans jest możliwy, ale: więcej pracy na treningach i WIĘKSZYCH JAJ w grze - a będzie dobrze.

Każdy z nas zna lepiej lub gorzej jednego lub kilku zawodników, więc sami wiemy, że czasami ich zachowania są iracjonalne, tak jak ludzi pracujących w innych zawodach - bo jak ci ktoś daje szanse zarobić i zrobić kariere nawet II ligowego przeciętnego piłkarza - to dawaj z siebie wszystko - a wiemy, że nawet nasze gwiazdy czasami zapominają, że Zagłębie jest ich szansą na lepszy żywot.
MarcelZS

Postprzez warchlak 2005-11-03, 12:26 pm

bo pić to trzeba umieć :wink: przykład takiego Kowala co chlał jak żul i grał nie raz na kacu ale grał dobrze. wiec mogą sobie pić ale żeby grali dobrze :!:
warchlak
Prowokator

Postprzez tomi2509 2005-11-03, 12:48 pm

WOJTEK napisał(a):

Ja z pewnego źródła slyszałem o braku motywacji kilku kopaczy. Wiadomo- awans to nowe twarze w druzynie. A wiąże się to ze zwolnieniem starych kopaczy...

ja niestety tez wiem ze kilku pilkarzy "oficjalnie" mowi o tym ze wola grac w 2 lidze bo na 1 sie nie zalapia
i niestety tych pilkarzy trzeba usunac bo moga zepsuc cos na co wszyscy czekamy -- NA AWANS!!!!!!!!!!!
tomi2509

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników