Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tomi2509 napisał(a):chcialbym podzielic sie mala uwaga moze plotka ale nie moge sie jeszcze uspokoic po niedzieli . nie pisze nigdy gdzie pilkarze chodza i co robia bo mnie to normalnie nie interesuje ale doszly mnie pogloski ze niestety przed meczem odbylo sie ognisko z udzialem pilkarzy i niestety.... ale niektorym widac ze "kielbaska " odbijala sie jeszcze w niedziele!!!wie moze ktos o tym?????? dalo sie tez uslyszec temat awansu i chyba tylko nam zalezy na 1 lidze bo polowa skladu woli 2
dlatego przed Kszo mam mieszane uczucia tym bardziej ze gra nam sie z nimi ciezko
ps sorki ze tak troche nie na temat i juz jestem przygotowany na jakies zjebki :wink:
Ja z pewnego źródła slyszałem o braku motywacji kilku kopaczy. Wiadomo- awans to nowe twarze w druzynie. A wiąże się to ze zwolnieniem starych kopaczy...tomi2509 napisał(a):chcialbym podzielic sie mala uwaga moze plotka ale nie moge sie jeszcze uspokoic po niedzieli . nie pisze nigdy gdzie pilkarze chodza i co robia bo mnie to normalnie nie interesuje ale doszly mnie pogloski ze niestety przed meczem odbylo sie ognisko z udzialem pilkarzy i niestety.... ale niektorym widac ze "kielbaska " odbijala sie jeszcze w niedziele!!!wie moze ktos o tym?????? dalo sie tez uslyszec temat awansu i chyba tylko nam zalezy na 1 lidze bo polowa skladu woli 2
dlatego przed Kszo mam mieszane uczucia tym bardziej ze gra nam sie z nimi ciezko
ps sorki ze tak troche nie na temat i juz jestem przygotowany na jakies zjebki :wink:
WOJTEK napisał(a):Ja z pewnego źródła slyszałem o braku motywacji kilku kopaczy. Wiadomo- awans to nowe twarze w druzynie. A wiąże się to ze zwolnieniem starych kopaczy...tomi2509 napisał(a):chcialbym podzielic sie mala uwaga moze plotka ale nie moge sie jeszcze uspokoic po niedzieli . nie pisze nigdy gdzie pilkarze chodza i co robia bo mnie to normalnie nie interesuje ale doszly mnie pogloski ze niestety przed meczem odbylo sie ognisko z udzialem pilkarzy i niestety.... ale niektorym widac ze "kielbaska " odbijala sie jeszcze w niedziele!!!wie moze ktos o tym?????? dalo sie tez uslyszec temat awansu i chyba tylko nam zalezy na 1 lidze bo polowa skladu woli 2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników