Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
www.zaglebie.sosnowiec.pl napisał(a):Warto dodać, że sędziujący to spotkanie Mariusz Siciński dwa tygodnie temu podyktował w 90 minucie rzut karny dla Śląska w wygranym przez wrocławian 4:3 meczu w Zielonej Górze. Tym razem pomógł w zwycięstwie Zagłębiu.
bankier napisał(a):sosnowiecka czesc AG napisał:
Kibice z Głogowa nie ośmieszajcie się. Mecz jaki był taki był - was na 100 % nie zobaczymy na stadionie u nas w rundzie rewanżowej bo jesteście ciency - średnia wieku pewnie z 14 lat. Co do gry fair play to po chuja piłkę wybijać jak wasi grajkowie kładli się na murawę po pierwszym dotknięciu przez naszych graczy i ciężko w ten sposób bronili wyniku.
a grałeś kiedyś w piłkę??? jak się prowadzi (czy remisuje z liderem) wiedząc, ze jest sie słabszym zespołem to tak się gra! i nie pierdol o tym ze głogowianie nie przyjadą do sosnowca! wystraczy ze pokazali sie z dobrej strony u siebie! a ze mają po 14 lat!!! co cie to qrwa obchodzi! kochają swoją drużyne i jej dopinguja! a że drukarz z opola pomógł nam w wygranej to już inna historia... pierdolę sprzedawczyków! czyzby komus pasowała taka etykietka jaką miał piast w poprzenim sezonie??? troche obiektywizmu... bo Zagłębie nic nie gra! i dobrze że się runda kończy za tydzien.....
Pesto napisał(a):tomekrabe napisał(a):juz szkoda slow na te Zagolembie dlatego nie bede sie powtarzal i dodam tylko ze TA SPRAWA TAK SIE LATWO NIE SKONCZY !! jeszcze nas popamietacie hanysy zaj.....
Lepiej w stawie je bać żabę , niż mieć nicka tomekrabe
Lepiej w ryja dostać drągiem , niż być tomkiem - lachociągiem
Lepiej z kozą robić dzieci , niż jak on cwaniaczyć w sieci
Lepiej umrzeć na dnie sracza , niż być wzorem napinacza !
bankier napisał(a):i chyba nie upadłem tak nisko aby ocenianiać grę piłkarzy której nie widziałem! a do wiadomości wojtaka i ag - byłem na meczu i widziałem co się działo! a że nie siedziałem tym razem w klatce.... coż z kresowiakami pod krytą też było zabawnie!
ps. pozdro dla ekipy wyjazdowej spod znaku skody!!! :wink: no i dla szpetnego :lol:
TO MÓJ OSTATNI POST W TYM TEMACIE DO CIEBIE.ESKORTA BYŁA TYLKO DLA AUTOKARU.NASZE 4 AUTA SWOBODNIE SOBIE POJECHAŁY.AUTOKAR MIAŁ ESKORTĘ PRZEZ JAKIŚ CZAS.WIEM BO SIĘ SPOTKALIŚMY NA DRODZE.A TEKST "NIE JESTEŚMY KIBICAMI ZAGŁĘBIA TYLKO NEUTRALNYMI" POZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA.TO PEWNIE JAKO NEUTRALNY CIESZYŁEŚ SIĘ Z GOLA CHROBREGO ,TRZYMAŁEŚ RACĘ I MACHAŁEŚ BALONAMI ???TERAZ LEPIEJ ZAWSZE SIEDĹš NA TRYBUNIE GOSPODARZY.NEUTRALNY KIBICU...bankier napisał(a):a ja wolałem tym razem nie iść do klatki - i co mam się teraz z tego tłumaczyć? i jakoś nie pasowała mi (nam) eskorta policji posczas podróży powrotnej przez dolny śląsk! czy neutralność to coś złego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników