maminsynki z ZagOłembia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Chrobry Fan 2003-11-09, 9:17 am

Szacunek dla Bankiera za obiektywizm.... Jestem przekonany że w Sosnowcu jest więcej takich kibiców. Moim zdaniem (i nie tylko) taka drużyna jak Wasza (kibice i tradycja) powinna bez dwóch zdań grać w I lidze, ale naprawdę niech awansuje i pnie się do góry po uczciwej walce (inna sprawa czy w polskiej piłce jest to możliwe :( ) A wracając do wczorajszego meczu, pewnie nie raz mieliście okazję czuc sie tak jak my i pewnie nie raz jeszcze będziecie, taka jest nasza kopana ale kibicowanie jest ślepe i o tym też wiecie. Fajnie że obyłło sie bez bluzg - jako kibice pokazaliśmy (My i Wy) że to fanatycy sa solą tego sportu :)) A co do bluzgania na necie, to wiadomo jak jest... Z kibicowskim pozdrowiem
Chrobry Fan

Postprzez WOJTEK 2003-11-09, 9:34 am

WIDZĘ ,ŻE WIELU KOLESI WYLEWA TU POMYJE NA NASZE GŁOWY.ALE CZY TO NASZA WINA,ŻE SĘDZIA ROBIŁ SZWINDLE???CZEMU NIE PODESZLIŚCIE DO NAS NA MECZU LUB PO MECZU.WTEDY TEŻ MOGLISMY "POROZMAWIAĆ"?A TERAZ MOZECIE TYLKO POPISAĆ NA NECIE.
PYTANIE DO BANKIERA:BYŁEŚ NA MECZU CHOCIAŻ???BO JEŚLI NIE TO PO CO SIĘ ODZYWASZ I PROWADZISZ JAKIEŚ PODJAZDY.???CZEKAM NA ODPOWIEDĹš.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Tomaszek 2003-11-09, 9:51 am

www.zaglebie.sosnowiec.pl napisał(a):Warto dodać, że sędziujący to spotkanie Mariusz Siciński dwa tygodnie temu podyktował w 90 minucie rzut karny dla Śląska w wygranym przez wrocławian 4:3 meczu w Zielonej Górze. Tym razem pomógł w zwycięstwie Zagłębiu.

No przecież napisali na stronie że sędzia nam pomagał więc o co chodzi, Wojtek ma racje że to nie nasza wina że sędzia jest taki czy inny, nieraz były przypadki że drukowali przeciwko nam i też byliśmy pokrzywdzeni :twisted: więc już nie płaczcie Hooligani z Głogowa 8)
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez mlody1906 2003-11-09, 12:06 pm

moze mi ktos wyjasnic czemu temat : "maminsynki" ?? bo z tego co tu czytam nie wynika dlaczego autor wlasnie tak napisal ...
mlody1906
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2003-11-09, 12:14 pm

A BO TAKIE Z NAS MAMINSYNKI. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez AG 2003-11-09, 12:15 pm

bankier napisał(a):sosnowiecka czesc AG napisał:

Kibice z Głogowa nie ośmieszajcie się. Mecz jaki był taki był - was na 100 % nie zobaczymy na stadionie u nas w rundzie rewanżowej bo jesteście ciency - średnia wieku pewnie z 14 lat. Co do gry fair play to po chuja piłkę wybijać jak wasi grajkowie kładli się na murawę po pierwszym dotknięciu przez naszych graczy i ciężko w ten sposób bronili wyniku.

a grałeś kiedyś w piłkę??? jak się prowadzi (czy remisuje z liderem) wiedząc, ze jest sie słabszym zespołem to tak się gra! i nie pierdol o tym ze głogowianie nie przyjadą do sosnowca! wystraczy ze pokazali sie z dobrej strony u siebie! a ze mają po 14 lat!!! co cie to qrwa obchodzi! kochają swoją drużyne i jej dopinguja! a że drukarz z opola pomógł nam w wygranej to już inna historia... pierdolę sprzedawczyków! czyzby komus pasowała taka etykietka jaką miał piast w poprzenim sezonie??? troche obiektywizmu... bo Zagłębie nic nie gra! i dobrze że się runda kończy za tydzien.....

Jak cie nie było na meczu to się k***a nie wymądrzaj. Masz racje z domciu przed kompem lepiej komentować co sięna meczu działo żałosny palancie.
AG

Postprzez Albion 2003-11-09, 12:40 pm

Pesto napisał(a):
tomekrabe napisał(a):juz szkoda slow na te Zagolembie dlatego nie bede sie powtarzal i dodam tylko ze TA SPRAWA TAK SIE LATWO NIE SKONCZY !! jeszcze nas popamietacie hanysy zaj.....

Lepiej w stawie je bać żabę , niż mieć nicka tomekrabe
Lepiej w ryja dostać drągiem , niż być tomkiem - lachociągiem
Lepiej z kozą robić dzieci , niż jak on cwaniaczyć w sieci
Lepiej umrzeć na dnie sracza , niż być wzorem napinacza !

Kurna rozwalił mnie ten "wierszyk" :D :D :D
Pesto ten tekst jest prawie tak dobry jak to co pisze Wasyl.Pozdr :D
Albion

Postprzez bankier 2003-11-09, 1:11 pm

i chyba nie upadłem tak nisko aby ocenianiać grę piłkarzy której nie widziałem! a do wiadomości wojtaka i ag - byłem na meczu i widziałem co się działo! a że nie siedziałem tym razem w klatce.... coż z kresowiakami pod krytą też było zabawnie!

ps. pozdro dla ekipy wyjazdowej spod znaku skody!!! :wink: no i dla szpetnego :lol:
bankier

Postprzez Gość 2003-11-09, 1:33 pm

bankier napisał(a):i chyba nie upadłem tak nisko aby ocenianiać grę piłkarzy której nie widziałem! a do wiadomości wojtaka i ag - byłem na meczu i widziałem co się działo! a że nie siedziałem tym razem w klatce.... coż z kresowiakami pod krytą też było zabawnie!

ps. pozdro dla ekipy wyjazdowej spod znaku skody!!! :wink: no i dla szpetnego :lol:

Czyli panowie którzy powiedzieli psom na wejscie ze sa neutralnymi kibicami a nie kibicami Zagłębia - to się bankier zbłaźniłeś. Ja byłem w busie i słyszałem ten marny tekst gostka z tej skody. HAHHAHAHHAHAHAHAAHAHAH k***a neutralni kibice
Gość

Postprzez bankier 2003-11-09, 1:38 pm

a co podsłuch miałeś? bo ja tu k***a czegoś nie rozumię?
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-11-09, 1:42 pm

I WIDZISZ BANKIER.TYM SIĘ RÓŻNIMY.JA BYŁEM NA MECZU Z SOYEREM I LUKASEM.TEZ MOGŁEM SIĘ SKRYĆ WŚRÓD NEUTRALNYCH.ALE POSZEDŁEM DO KLATKI.BOISZ SIĘ PRZYZNAĆ???JESEŚ CHYBA ZWYKŁYM CYCKIEM.MIMO,ZE MAMY PODOBNE POGLĄDY NA WIELE SPRAW ZACZYNAM ROZUMIEĆ AMSTATA.
"NEUTRALNI KIBICE"
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-11-09, 2:04 pm

a ja wolałem tym razem nie iść do klatki - i co mam się teraz z tego tłumaczyć? i jakoś nie pasowała mi (nam) eskorta policji posczas podróży powrotnej przez dolny śląsk! czy neutralność to coś złego?
bankier

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2003-11-09, 2:23 pm

A ja nie byłam na meczu ale tez sie odezwe a co!
Co do byca neutralnym kibicem..hm kazdy ma prawo do wlasnych wyborow i decyzji! KURDE JAK WY MOZECIE SIE WYZYWAC I WY WSZYSCY JESTESCIE JEDNYM ZAGŁĘBIEM - KIBICAMI...WOJTEK CZY TY MUSISZ PRZEWAZNIE PATRZEC TAK KRZYWYM OKIEM JA CIE NIE ZNAM EJSTEM WOBEC CIEBIE NEUTRALNA ALE ZAUWAZYLAM ZE BARDZO CZESTO ATAKUJESZ PIKNIKOW..PRZESZKADZA CI COS W NICH???
NIE WIEM MOZE DLA CIEBIE PIKNIK TO NIE KIBIC...NIE ROZUMIEM CIE PORPOSTU NAJPIERW ATAK NA KRAWCA TERAZ BANKIER...
ZAUWAZ ZE NIEWSZYSCY SA "WOJTKAMI" I RAJCUJA ICH KLATKI I ESKORTA POLICJI... LUBISZ TO OK... WIEM EJST WIELE TAKICH OSOB... ALE EJZELI KTOS MA INNY POGLAD NA WYJZADY TO POZOSTAW TO W JEGO MNIEMANIU A TO ZE KTOS SOBIE CICHO I SPOKOJNIE SIEDZI NIE ZNACZY ZE NIE EJST KIBICEM ZAGŁĘBIA...
POZDRO I SORRY ZA PODNIOSLY TON ALE INTERSUJA MNIE ODPOWIEDZI NA TE PYTANIA...

PS ZASTANOWCIE SIE WYZYWAJAC SIE NAD WZAJEM W KONCU ŁĄCZY NAS WSYZTSKICH EJDNO ZAGŁEBIE!!!
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez WOJTEK 2003-11-09, 2:24 pm

bankier napisał(a):a ja wolałem tym razem nie iść do klatki - i co mam się teraz z tego tłumaczyć? i jakoś nie pasowała mi (nam) eskorta policji posczas podróży powrotnej przez dolny śląsk! czy neutralność to coś złego?
TO MÓJ OSTATNI POST W TYM TEMACIE DO CIEBIE.ESKORTA BYŁA TYLKO DLA AUTOKARU.NASZE 4 AUTA SWOBODNIE SOBIE POJECHAŁY.AUTOKAR MIAŁ ESKORTĘ PRZEZ JAKIŚ CZAS.WIEM BO SIĘ SPOTKALIŚMY NA DRODZE.A TEKST "NIE JESTEŚMY KIBICAMI ZAGŁĘBIA TYLKO NEUTRALNYMI" POZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA.TO PEWNIE JAKO NEUTRALNY CIESZYŁEŚ SIĘ Z GOLA CHROBREGO ,TRZYMAŁEŚ RACĘ I MACHAŁEŚ BALONAMI ???TERAZ LEPIEJ ZAWSZE SIEDĹš NA TRYBUNIE GOSPODARZY.NEUTRALNY KIBICU...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-11-09, 2:26 pm

a od kogo słyszałeś taki tekst???
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna