Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Wally napisał(a):Skoro Zagłębie pokonało Ruch, pokonało na wyjeździe Jagiellonie, pokonało na wyjeździe Śląsk, to znaczy, że jesteśmy na tyle silni, by ten awans zrobić i bez wzmocnień :P Początek sezonu był kiepski, ale dużą rolę w tej sytuacji odegrał brak zgrania. Jak chłopaki się zgrały zaczęli wygrywać, więc rozpier**la mnie ta panika, że już awansu nie będzie bo nie ma wzmocnień. I bez nich jesteśmy w stanie wywalczyć sobie awans. Naziwska nie grają, liczy się kolektyw. Co nie oznacza, że nie potrzeba nam teraz zastępców Lisieckiego, Malinowskiego i Tyca.
tomeknh napisał(a):W sumie macie racje. Rozwiązano kontrakty, po za Bartkiem, z zawodnikami głównie z ławki. Skoro na jesieni zdarzyły się wpadki jak pisaliście wyżej to na wiosnę raczej też ich nie unikniemy. Wygraliśmy na Śląsku, ale mozemy przegrać u nas. Zobaczcie na 90 minut.pl, jacy kopacze są "w kręgu zainteresowań" Wrocławian, a jacy w naszym. Zobaczymy co z tego wyniknie.
problematyk-ziom napisał(a):tomeknh napisał(a):W sumie macie racje. Rozwiązano kontrakty, po za Bartkiem, z zawodnikami głównie z ławki. Skoro na jesieni zdarzyły się wpadki jak pisaliście wyżej to na wiosnę raczej też ich nie unikniemy. Wygraliśmy na Śląsku, ale mozemy przegrać u nas. Zobaczcie na 90 minut.pl, jacy kopacze są "w kręgu zainteresowań" Wrocławian, a jacy w naszym. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Człowieku, daj spokój tej stronie! "Kręgi zainteresowań" ze strony 90minut można włożyć między "Kopciuszka" a "Królewne Śnieżke" bo tam jest miejsce bajek! A co do Naszych wpadek to też się przejmować nie należy, każdy zespół ma słabsze mecze np. Janikowo- Ruch ostatnio. Wszystko pozostaje sprawą otwartą!
tomeknh napisał(a):No to nawaliles przykladow wpadek az miło. Jeden mecz z calej drugiej ligi? Widac, ze musisz wspolpracowac conajmniej z www.bwin.com(ironia z mojej strony) i nie tylko. Znalazles jedna wpadke, jakby nie patrzec lidera, a ile my mielismy. Ty chlopcze daj spokoj tej stronie, troszke realizmu. Spojrz na sprawe obiektywnie. Druzyna, ktora byla faworytem do zajecia 1 miejsca(przed sezonem) jest na razie na miejscu nr 4. Sprzedala zawodnika z najwyzszej pólki (poziom 2 ligi), a kupilismy co najwyżej przeciętniaka, bez żadnych perspektyw, jak na razie, kupna klasowego zastępcy dla Bartka! Zejdz na Ziemie zanim cos napiszesz... Pozdro dla wszystkich realistow. Podejrzewam, ze pan dyrektor sam przestal wierzyc w awans, dlatego nie czyni nic ku lepszemu.
Wally napisał(a):Akurat te Twoje przykłady hmm jakby je ocenić. Te porażki (Hydro, Kmita) nie były spowodowane brakiem zgrania, tylko brakiem koncentracji. I to też nie przez jednego czy dwóch zawodników, ale cała drużyna mentalnie już była chyba gdzie indziej niż na murawie. Porażki i remis z Lechią odebrały nam punkty, ale nie rozpaczałem przez nie. Prowadzenia po 2:0 z Lechią i Kmitą bardziej mnie uświadomiły, że w naszej drużynie drzemią spore siły i możemy z każdym wygrać. Z Lechią zawsze nam się źle grało na wyjazdach, w Białymstoku też nie pamiętam kiedy wcześniej wygralismy. A jednak stać nas było by powalczyć i być zespołem lepszych od w.w. (wyżej wymienionych :wink: ) Co do Polonii B. ten mecz to była błazenada z naszej strony.
Przemek26 napisał(a):A my się go pozbyliśmy a chłopak zacznie teraz grać i będzie :lol: :lol:
http://www.90minut.pl/sparing.php?id=4809
:lol:
niebieski1920 napisał(a):problematyk-ziom
w wymienianiu wpadek zapomniales o meczu Zaglebie - Ruch 2-1
problematyk-ziom napisał(a):niebieski1920 napisał(a):problematyk-ziom
w wymienianiu wpadek zapomniales o meczu Zaglebie - Ruch 2-1
Nie zapomniałem. Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego. Ja wymieniałem niespodzianki i zaskakujące wyniki! A nie zasłużone, planowane zwycięstwa piłkarsko lepszych zespołów!
ps. wiem że wpadką z Naszej strony była wasza tak niska porażka, ale pozwoliłem sobie to subtelnie pominąć :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten dział: zbych