TadPogon napisał(a):Mam Kolezenska prosbę o info gdzie mozna znalezc w Internecie adres pod ktorym
bedzie regulamin i Formularz umozliwiajacy wstapienie do SKZS. Czynie takie próby
i mam kłopot ze znalezieniem. Wystepowałem do informacja/SKZS, rekrutacja/SKZS
jednak bez zadawalajacego rezultatu. Moze osoby mieszkajace poza Sosnowcem
nie moga wstepowac

Dziekuje
Tadeusz
Tadeusz :
Kilkukrotnie wysyłałem Ci prywatne wiadomości z prośbą abyś podał mi Twój adres email.Równiez tu na forum prosiłem Cie o podanie maila.
Jak pisałem w PW , chciałem Ci podesłać statut wraz z deklaracją członkowską , niestety nie otrzymalem od Ciebie ani razu odpowiedzi i wciąż nie wiem gdzie mam Ci papiery wysłać.
Jeśli więc nie chcesz druków SKZS na maila to możesz je ściągnąc ze strony zaglebie.eu (zakładka SKZS) , po wypełnieniu deklaracji członkowskiej , podpisz ją i prześlij skan elektronicznie na skrzynkę Stowarzyszenia.
p/s
Oczywiście szeregi Stowarzyszenia mogą zasilać mieszkańcy innych miast.Już teraz są z nami mieszkańcy między innymi : Będzina, Czeladzi ,Dąbrowy Górniczej,kilku wiosek zagłębiowskich a nawet Pszczyny, Katowic czy Warszawy.
Również bramy Stowarzyszenia otwarte są dla rodaków spoza granic kraju.Póki co deklaracje dotarły juz ze Szkocji, Anglii , Niemiec czy odległych Stanów Zjednoczonych.
Stowarzyszenie Kibiców Zagłębia Sosnowiec nie zna granic, jest otwarte dla wszystkich którym dobro naszego ukochanego klubu nie jest obojętne.
Po to właśnie założylismy Stowarzyszenie - aby łączyć kibiców a nie dzielić.