CZYTAĆ! 2009.08.22 Zagłębie Sosnowiec - Ruch Radzionków

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: CZYTAĆ! 2009.08.22 Zagłębie Sosnowiec - Ruch Radzionków

Postprzez PawełK 2009-08-20, 4:55 pm

yahaya 1906 napisał(a):
mariusz3007 napisał(a):Pilne!

Prosimy wszystkich kibiców o wcześniejsze przybywanie na Ludowy , tak aby na pierwszy gwizdek cały stadion był wypełniony. Prosimy o stosowanie sie do naszej prośby.

Ultras Zagłębie '05

podaj powód

a bez powodu przyjść nie możesz wcześniej tak aby o 20:00 już być?
Boże co za ludzie...
PawełK
pyszałek

Postprzez Smazu 2009-08-20, 5:01 pm

Chodzi o oprawę i doping... o co może chodzić innego?Prezentów za darmo na pewno nie będą rozdawać nie łudź się.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez mariusz3007 2009-08-20, 5:25 pm

jesli ultrasi prosze o wczesniejsze przyjscie to widocznie maja powod . Choc raz moze byc chyba doping od 1 min. i mysle ze bedzie oprawa na poczatku wiec ruszyc dupy wczesniej z wyra i na ludowy tak aby o 20 byl juz pelny
mariusz3007

Postprzez August 2009-08-20, 5:37 pm

A na TVP3 w relacji do przygotowań Lula bredził coś o "derbach". Ręce opadają.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez rawson 2009-08-20, 5:37 pm

mam pare pytan jak to jest z tymi biletami.
moge w przedsprzedaży kupic od razu 3 bilety dla kumpli?
czy te miejsca na dane na bilecie wypełnią mi jak bede kupował czy sam mam wypełnić??
rawson

Postprzez legia1990 2009-08-20, 5:41 pm

Kolego ma pytanie . Chciałbym jechac na mecz Sonowiec : ruch ale mam mały problem :) Jestem za Legia od urodzenia ale urodziłem sie w Gliwicach no i to muj mały problem bo na tym meczu PSY beda sprawdzać skad jestes?? CZY nie da sie tego jakos obejsc?? POZDRAWIAM :) CZEKAM NA ODP
legia1990

Postprzez mariusz3007 2009-08-20, 5:43 pm

rawson napisał(a):mam pare pytan jak to jest z tymi biletami.
czy te miejsca na dane na bilecie wypełnią mi jak bede kupował czy sam mam wypełnić??
dzis kupilem i mam miejsca puste do wypelnienia wiec sam sobie wpisze dane ale nie wiem czy w klubie nie wpisuja bo w innych miejscach nie
mariusz3007

Postprzez gather 2009-08-20, 7:14 pm

ja kupiłem w klubie.Miejsca na bilecie pozostaja puste i samemu sie wypelnia a sprawdzac maja przed wejsciem na stadion i weryfikowac z dowodem tozsamosci czy sie zgadzaja...

BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE!!!

WSZYSCY NA BIAŁO!!!
gather

Postprzez romi_k9 2009-08-20, 7:39 pm

legia1990 napisał(a):Kolego ma pytanie . Chciałbym jechac na mecz Sonowiec : ruch ale mam mały problem :) Jestem za Legia od urodzenia ale urodziłem sie w Gliwicach no i to muj mały problem bo na tym meczu PSY beda sprawdzać skad jestes?? CZY nie da sie tego jakos obejsc?? POZDRAWIAM :) CZEKAM NA ODP

Powiem Ci tak nie ważne skąd byle bys kibicował naszym,możesz spróbować bo już od kilku meczów były zapowiedzi o dokumentach itd które skończyły się fiaskiem ,ale raczej nie chciałbyś by w kolejce ochroniarz krzyknął że jesteś z Gliwic,ale jak to mówią kto nie ryzykuje ten nie ma.Ale to jest dobre pytanie,bo jeżeli ktoś mieszkał lub mieszka przez 20 parę lat w sosnowcu.A tak jak Ja urodził się poza granicami Zagłębia, to po tylu latach już nie będzie mógł oglądać swojej drużyny?? kogoś mądrego poproszę o odpowiedz.
romi_k9

Postprzez Kadziu 2009-08-20, 8:34 pm

rawson napisał(a):mam pare pytan jak to jest z tymi biletami.

ja kupowałem w sklepie kibica i kupiłem 4 bilety. także dla kumpli bilety kupisz spokojnie (o ile starczy) a wolne miejsca wypełniasz sam :)

już się soboty nie mogę doczekać :D:D
pozdro
Kadziu

Postprzez Torpad 2009-08-20, 9:49 pm

Z wypełnianiem tych wolnych miejsc na bilecie to jakaś totalna bzdura :czerwona:
Chyba, że PZPN do każdego bilet dołoży klubowy długopis :brawo:
Torpad

Postprzez Smazu 2009-08-20, 9:56 pm

Torpad napisał(a):
legia1990 napisał(a):Kolego ma pytanie . Chciałbym jechac na mecz Sonowiec : ruch ale mam mały problem :) Jestem za Legia od urodzenia ale urodziłem sie w Gliwicach no i to muj mały problem bo na tym meczu PSY beda sprawdzać skad jestes?? CZY nie da sie tego jakos obejsc?? POZDRAWIAM :) CZEKAM NA ODP

1) Pójdziesz na krytą nikt Cię nie wygoni nawet jeśli będziesz np. z Poznania :niezle: ,
2) To nie jest mecz podwyższonego ryzyka, więc nie będzie tak nerwowo przed wejściem,
3) Gdybyś był z Radzionkowa miałbyś większe powody do obaw a nie jesteś, więc luzZz
4) Postaraj się o jakieś barwy, Jeśli jedziesz pociągiem - szal do plecaczka, - koszulka klubowa pod bluzę.
Chyba, że jesteś kozak :twisted: to się nie chowaj

Wy w ogóle czytacie to co on pisze?Nie ma jak udowodnić , że jest za Legią bo zazwyczaj takowa osoba jest z Warszawy, ja p*** już któryś z kolei post kasuje.Myślcie trochę :!:
@legia1990 PawełK pisał już , że w kasie będzie jakaś ogarnięta osoba więc może jakoś uda się to załatwić.Najlepiej jak byś miał szalik Legii... powodzenia.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez HrabiaZąbek 2009-08-20, 10:07 pm

August napisał(a):A na TVP3 w relacji do przygotowań Lula bredził coś o "derbach". Ręce opadają.

widać od razu że "odpowiedni" człowiek na "odpowiednim" stanowisku :kiepsko:

szkoda tylko że nie umiał się popisać swoja znajomością gwary śląskiej jak na "rdzennego hanysa z Sosnowca" przystało ;-)
HrabiaZąbek

Postprzez PawełK 2009-08-21, 5:47 am

Torpad napisał(a):Z wypełnianiem tych wolnych miejsc na bilecie to jakaś totalna bzdura :czerwona:
Chyba, że PZPN do każdego bilet dołoży klubowy długopis :brawo:

OT:
NAPISZĘ CI WIELKIMI LITERAMI BO CHYBA MASZ PROBLEMY Z CZYTANIEM:

DANE OSOBOWE NA BILECIE SĄ EFEKTEM NOWEJ USTAWY O BEZPIECZEŃSTWIE IMPREZ MASOWYCH. USTAWĘ O ILE SIĘ ORIENTUJESZ UCHWALA SEJM I SENAT RP ORAZ PODPISUJE JĄ PREZYDENT. NOWA USTAWA WESZŁA W ŻYCIE Z DNIEM 1 SIERPNIA 2009. NIE JEST WIĘC ZATEM WYMYSŁEM PZPN A TYM BARDZIEJ KLUBÓW WYPEŁNIANIE BILETÓW DANYMI OSOBOWYMI. JEŻELI MASZ PROBLEM Z WYPEŁNIANIEM 3 RAMEK NA BILECIE TO MOŻE FAKTYCZNIE BĘDZIE LEPIEJ JEŻELI KLUB WRÓCI DO SPORZĄDZANIA LIST IMIENNYCH I BĘDZIE RÓWNIEŻ WYPEŁNIAĆ ZA CIEBIE BILET. POMYŚL JEDNAK ILE WTEDY BĘDZIE TRWAŁA PROCEDURA WCHODZENIA NA STADION.

Z Twoim myśleniem idzie to w tym kierunku, że ktoś za jakiś czas będzie musiał Tobie zapłacić za to, że w ogóle pomyślałeś o pójściu na mecz a co dopiero będzie jak na niego przyjdziesz? Idąc np. po kredyt do banku powiesz, że nie podasz danych osobowych, bo głupi wymysł? Takie nam Polski Rząd serwuje Ustawy, jesteśmy ponoć państwem prawa, którego trzeba przestrzegać. O przepisie dowiedziałeś się kilka dni przed meczem, masz czas, żeby przemyśleć czy iść na mecz czy też nie. Taka jest procedura i niestety albo ją respektujesz albo nie wchodzisz. Jedyne o co możesz mieć w tym momencie pretensję to o to, że albo nie poszedłeś na wybory parlamentarne, albo głosowałeś na nie tą opcję polityczną co trzeba... Jednak "Anglią" pachniało już od jakiegoś czasu i taki przepis prędzej czy później by się i tak pojawił.
PawełK
pyszałek

Postprzez davidian 2009-08-21, 9:16 am

A mnie podoba się ten pomysł z wypełnianiem danych przynajmniej nie musze targac peseli kumpli i podawać jak idiota tylko kupuje x biletów i każdy sobie sam wypełnia.

Zaś co do Gliwickiego fana Legii nie musisz się martwić, ochrona dotychczas nie brała dowodu do ręki tylko śmigasz im przed oczami a adres jest na drugiej stronie bo na pierwszej tylko dane osobowe więc nie miej stresu tylko wpadaj na mecz ! :brawo:
davidian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna