Drukowanie w ligach od I-III !!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Maciej Heinrich

Postprzez oooo 2006-09-13, 1:08 pm

Dwaj poznańscy II-ligowi sędziowie piłkarscy zostali zatrzymani we wtorek przez wrocławską policję w związku z korupcją w piłce nożnej. Adam K. i Marcin H. są właśnie przewożeni z Poznania do Wrocławia.
oooo

Postprzez oooo 2006-09-13, 1:10 pm

Maciej Heinrich ...
oooo

Postprzez oooo 2006-09-13, 1:12 pm

koszmar z ul. wiązów c.d.?
oooo

Postprzez ManuBoy 2006-09-22, 7:23 am

Kupowali, kupują, będą kupować :wink: A tak poważnie to są obawy, że za niedługo w pierwszej lidze nie będzie miał kto sędziować, bo na razie robią pielgrzymki do Wrocławia :D No a poziom sędziowania w drugiej lidze nie wymaga komentarza, bo chyba musiałbym użyć kilku niecenzuralnych słów.
ManuBoy

Postprzez emdżej 2006-09-27, 9:20 am

To wprawdzie IV liga, ale to tak na poprawę humoru

Sędzia Wojciech Puchalski podczas spotkania Supraślanki Supraśl z Sokołem Sokółka (IV liga) pokazał aż siedem czerwonych kartek i w 82. min musiał przerwać mecz, bo gospodarzy zostało na boisku tylko sześciu.
Pierwszy w sobotnim spotkaniu wyleciał jeszcze w I połowie Cezary Kondrusiewicz z Sokoła za faul taktyczny. Prawdziwe pandemonium rozpętało się w 79. min, gdy goście prowadzili 3:2. Bramkarz Łukasz Grabowski przewrócił w polu karnym Marka Rakowskiego z Supraślanki, ale arbiter uznał, że...faulował ten ostatni. - Pomyliłem się, bo byłem źle ustawiony - przyznaje Puchalski.

Nim Sokół wznowił grę, drugą żółtą kartkę dostał Wojciech Szpakowski (Puchalski: - Przechodząc obok mnie, powiedział: "Co ty, ku... gwiżdżesz"), a wkrótce czerwone kartki zobaczyli jego koledzy Dariusz Czykier i Rakowski (Puchalski: - Obaj też mnie wyklinali). Po chwili to samo spotkało innego zawodnika Supraślanki - Adama Joszczyka (Puchalski: - Zwrócił się do mnie tak: "Drukarzu, co ty wyprawiasz?"), potem drugą żółtą kartkę zobaczył Rafał Wyszyński (Puchalski: - Po kolejnym gwizdku zaczął ostentacyjnie bić mi brawo).
emdżej

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna